Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
süoermiş canım çok sevindim dikkat et :1hug:

çok zor ya her dakika ödümüz ağzımızda mı olcak yani doğana kadar.akannehir
allah kimsenin sevincini yarım bırakmasın :Saruboceq:
insan bebek beklediğine sevinemiyor CADIARZU sürekli endişe, korku, panik.:umursamaz:

hoşgeldın canım :)

ayşeeeeee biz geldik zemuszemus çok şükür bir sorun yok dedi dr.her zaman hareketli olmasını bekleme dedi.bide ödem için de tuzu azalt dedi.bilmiyorumkismile

ohhçok şükür canım çok sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayağının altına ufak tabure gibi bişey yaptır maarngozdan bacakalrını uzatabil yani
bu şişliklerini bayaaa azaltır birde öğle aralarında mutlaka yürü canım
yemek yaparkende tuzu az kat sonra isteyen tabagına eklesin tuz
ödem çok fena canım bak bendekı şişlikler hala gecmeıd hava soğusun diye beklıorm detoks yapıcam olumunekankayizsmile

hee normali nie seviom biliomusunuz bebegi ilk sen göreceksin kucaklıcaksın ya sezeryanla o şansın yok epidural dan çoooooooooook korkuyom zaten onu şıklar arasına bile koymuyorum hehehe :)

sezeryandada epidural oluyosun belden normaldede
şansın yok yani.. haaa çatır çatır doğurcam dersen sözüm olmaz da yemezler :)

canım bebegını alıcaklar kalp atısı yokmus bos gebelıkmısmafoldumben

almışlar :gitme: :gitme: :gitme:

teşekkür ederim canımmm..amin..hayırlısıyla inşallahhh..

yarın kürtaj oluyorumm canımm..

yarın olucam canımm..

mafoldumbenmafoldumben ne diceğimi bilemiyorumki
aynı teselli sözleri vardır bundada b,i hayır.. sağlıklı hayırlı evlat versin rabbim cümlemizemafoldumben

haklısın canım biraz daha dikkat etmem lazımCADIARZU
ama ne yalan söyliyim çok korktum ya ohaoldumsmile

e-packkk canım benim allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebeğini
allah bizlerede kolay doğum nasip etsin eyvahedigeldismile
normal doğum yaptım oğlumda aman amannn neydi o ağrılar eyvahedigeldismile

karagüll dur bakalım şimdi aşırı hareket etmiyolar bi haftadır falan çok hareketli benim kızım
ay uzanmaya gelmiyo ordan bvuruyo burdan tekmeliyo içim dışımda resmenkaydirigubbakcemile3

haklısın canım biraz daha dikkat etmem lazımCADIARZU
ama ne yalan söyliyim çok korktum ya ohaoldumsmile

yaz sıcaklarında ödem daha çok artıyo son ayların kışa geleceği için pek şişlik olmaz,tuzu azalt evet ama asıl önemli olan dinlenmek. akşamları uzanacaksın ve sabah şişlik inecek
ama 24saatten fazla şişlik devam ederse tansiyonun yüksekse ve idrarda protein kaybı varsa ki bu basit bi idrar test,yle anlaşılır ozaman preeklempsi denen hastalık oluyormuş allah kourusn

ayy ne biliyim ya benimde önceki gün inanılmaz hareketliydi
dünden beri hissetmeyince çok korktum ama neyseki sorun yok yerimseniben

e-pack ın erken doğmuş bebesi dimi kızlar ya..
düşünüyoruumda ben şimdi 30.haftadayım 5 hafta sonra doğsa anammmmm çok az kalmış oluyo eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

38.haftada doğmuş pardon yaaa :kedi:

su canım doğum günün kutlu mutlu olsuın
daha nice senelere eşinle bebeğinle sevdiklerinle ve bizimle kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım a.s.

Hoşbuldukk canım...
Sanırım senin bugün için rahatlamış bebiş hareket etmiyor diye endişe etmişsin ama doktor sana gerekli açıklamayı yapınca rahatlamışsın gözün aydın canım.Hersey yolunda yanii hamileliğin tadını çıkar...:CüvCüv:

ademerve hosgeldın canımopuyorumnanaktan

karagull canım bende korktum canım ıyıkı bırsey yokmus allaha sukur dıkkat edın tatlım :CüvCüv:

Su canım doğum günün kutlu olsun!
Bebişinle,eşinle ve diğer tüm sevdiklerinle sağlık,mutluluk,huzur ve daha nice güzelliklerle dolu bir yaş diliyorum!

aaa merve tıckera gore aramızda 1 gun varr heheh:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…