Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bende sendenim karagülüm bende 6 yıldır içiyodum. Bebişimi ögrendim gün .... Hatta tedti yaptıktan sonra hiç içmedim.....

Bellecim sende biran önce bırak canım. Bebeişin için ...

doktor eksınla ılgılı bısey demedı dımı sanada canım yasak fılan dıyebilmiyorumkismile

Yok canım hiç bişi demedi ben de sormadım.
Haftaya pazartesi gidicem ya nasipse o zaman sorarım ınsallah.
Sen de cuma günü gidiyordun dimi doktora?

temem kız temem kaydirigubbakcemile cekıyoz dedıkya allah allah rahat ol senkaydirigubbakcemile3
sıkı tut bacım elimiikaydirigubbakcemile bırakma sakınn bakkk bu ay gelecem inşallahh aranıza bendeeeezemuszemus

keşke öyle olsa valla çok sevinirim az kalmış hadi bakalımolumunekankayizsmile

ayyy bendee çokkkk sevincemm 5 senedir beklediğimizz mucize gerçek olmuş olcakkk
sıpa çok bekletti bizii hele bi gelsinn poposuna şaplak atcem onunn:CüvCüv:

ayy süper ya benim yiyesim geliyo hala acayip canım istiyo bazen
tektük içiyorum arada nasıl güzel geliyo anlatamam sanki böle hiç zevk almamışım önceden :)

ayy sen şimdi böyle söyleyince bile midem bulandı kaydirigubbakcemile3
ne garip ya ben de bırakamam diye korkuyodum ama bulantıları bu açıdan
sevdim beni kurtardı bu alışkanlıktan sempatiksalakcinni
sen de neyseki tek tük içiyorsun klava:şimdi yasak ya daha da tatlı gelir :))

ınsallahhh sen ıctın yanı yenı ogrendıgınde evet bıde strese gıdım ben 67 cıktı muallakta bıraktılar benı acaba varı yokmu sıgara krızlerıne gırdım ıctım tabı ama sayılı tabı suanda gunde 1 tane ıcıyorum kocişinkinden çarpıyom her gece 1 tane:1ninca:

kızlarrr sıgara kullanan arkadaslar hamıle oldugunuzu duyuncaa o an bıraktınızmı?
bıde su eksın olayını naptınız yaaaaaa ben korkuyom tık yok bızde hahahhadelikafadulden

1 defa yaptım 1 damla leke geldi bi daha yapmadım dr da bi süre yapma dedi

senin ağzını yırtarımm bennnnn:mymeka: bebişini sen hiç düşünmüyonmuuu kıss bıark gitsinnn bende içiyorum ama hamile kalırsam asla asla içmicemmmlmaz: benim yengem içti içti çocuğu doğduğundan beri astım hastası çok gece nefez alamıyormafoldumben acile zor yetiştiriyoruzzz..
şimdide öbür gelin olcak 6 aylık hamile ve sigara içiyo benle yarışıyo resmen diyomm sen bırak bende o gün bırakcam diyomm ama bırakmıyo aptall şeyy yiğenimi zehirliyoo burnundan gelesicee dumanlarııı:mymeka:

bende sendenim karagülüm bende 6 yıldır içiyodum. Bebişimi ögrendim gün .... Hatta tedti yaptıktan sonra hiç içmedim.....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmile

evet canım maalesef içtim eşim de çok kızıyordu ama
aynen ben de senin gibi gizlice alıp saklıyodum kaydirigubbakcemile3
ama yakında tiksinirsin sen de merak etme canım
çünkü ben de 10 yıldır falan içiyordum :kedi:

hep dua ettim ya tiksineyim şu meretten diye ,
aksi oldu öyle olduğu halder tek tük içiyorum ama nasıl zevkle anlatamam :)))

ekşını unutun kızlar 3ay dayanmak çok mu zor sizi sapıklar :)))))

selam kızlarrrrrr ben geldimm.....

benim preseed gelmiş evet eşim aradı söyledi nasıl mutlu oldum..

15. gün elime ulaştı adetimden sonra kullanıcam nasipse...

inş. meleğim annesine gelir...

eee sizler nasılsınız bakalım...

1 defa yaptım 1 damla leke geldi bi daha yapmadım dr da bi süre yapma dedi

ayyy korktum sımdıııııı yandık desene bız eksını kaldıralım rafa bı sure madem:kedi:

ayy fırcaya bak fırcayaaaohaoldumsmile bılıyos heralde küçük diye doktorda gunde 1 tane ıc dedı bunye alısık bırden bırakmak cok zor oluyor zaten cok kısa bır zaman sonra tıksınırım bırdahada ıcmem taammııı:dilcikar: ben sana soracam bu ay kal hamıs nasıl canın cekcek kolaymıymıs savunmuyorum tabı akrabaların abartmıs 6 aylık hamıle hala ıcıyor dıyorsun bu hos degıl tabıkı olumunekankayizsmile

ayyyyyyyyy kuzum hoşgeldin tatildeymişsin merak etmiştim ama neyseki iyisin

preseedi yap bi tane bence genede.. kıpkırmızı 2çizgi çıkarsa çalış kaçırmamış olursun

hoşgeldin canımmmmopuyorumnanaktan
çok sevindimmmm hadi inşallah vesile olur da
bebeğin geliverir bu ay zemuszemus

hoşgeldin hatice a.s.
ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın
tatil nasıl gidiyo

hoşgeldinn tatlım ayy hadi bakalım inşallah vesile olur kız bakarsınn bu ay hamile kalırsınnne biliyonnnnn bak ben acık şoma ağızımdırr smartada dedim kociş gitmeden hamile kalırsın felan diye aman kıs ytok istemem öle diyoduuuu ne olduuuuuuu lafıma geldiiii:lepi: şoma ağızlılık biride bana yapsınnnnnnnnnn bende bu ay kalayımmmmm hamişş:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hep dua ettim ya tiksineyim şu meretten diye ,
aksi oldu öyle olduğu halder tek tük içiyorum ama nasıl zevkle anlatamam :)))

ekşını unutun kızlar 3ay dayanmak çok mu zor sizi sapıklar :)))))

ayy kudurdum wallahı bu aralar canım ısıtyo ne yalan dıım ama yasakmısss yasak bıter benım canım ıstemez bu seferdekaydirigubbakcemile3 ıyı aksamlar canım gel yıne

hosgeldınnn hatcemmm ınsallah senıde eklerız ekım annelerınede ınnsallahhhh:Saruboceq:

ayyyyyyyyy kuzum hoşgeldin tatildeymişsin merak etmiştim ama neyseki iyisin

preseedi yap bi tane bence genede.. kıpkırmızı 2çizgi çıkarsa çalış kaçırmamış olursun
oyyy oyy hoşbuldum ablacımmm merakta edermiş cok sağol...
evet ablacım bende onu düşündüm bir ayda onunla deneyiyeyim daha sonra tübebebeği düşünürüz dedim..

hoşgeldin canımmmmopuyorumnanaktan
çok sevindimmmm hadi inşallah vesile olur da
bebeğin geliverir bu ay zemuszemus
hoşbuldummm bebemmm
evet bende sevindim ebaya güvenememiştim ama sonunda geldi..
hayırlısı artık..

hoşgeldin hatice a.s.
ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın
tatil nasıl gidiyo

hoşbuldum canım..
iyi olmana sevindimm...benimde tatil süper sadece kocişimi cok ösledimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…