Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızçelerrrimmmmm
aramıza yeni katılan arkadaşlar hpşgeldinizz topiğimize zemuszemus
yaa kızlar ben geçenlerde kk da bi konu görmüştümm kaadının biri doğal gebelik testiyle ilgili bir konu açmıştı kadın tüm hamileliğini bu doğal testle öğrenmişş şimdi şöle yapıyomuş sabah idrarını bir bardağa yapıyomuş 2 cm kalcak şekilde ve banyosunun bir köşesine koyum bir kaç saat sonrada bakıyomuş eğer idrarın üstü yağ tabakası gibi olmuşsa hamile olduğunu anlıyomuşşşşş
şimdi gelelim bana ben bu ay şifalı bitkiler deniyodum düzenli ve işe yaradığını görmek içinde arada şeffaf bardağa idrarımı yapıp bakıyodum içinde bi tonn parça çıkıyodu bu gün yine yapmıştım ama idrarımı dökmeyi unuttum ve en az 2 saat kadar beklemişti idrarım ve farkettim ve dökcektim ama bi baktım sanki idrarın üzeri yağ gibii böle parlak parlak olmuş daha öncede unutmuştum böle ama o zamn yoktu o yağ gibi görüntüüüsempatiksalakcinniacaba diyorum ben hamilemiyimki bu ayyyyy ayy bi heves yaptım şimdi ama daha 10 günden fazla var adetimeee yani belli olarmı bu kadar erkenden idrarım bide koyulaşmışşşş renk olaraksositososito
ayy şero gibi bende kırdım kafayı sanırımm:CüvCüv:

evet yağlı gibi oluyo benimde idrarım ama canım daha 10gün mümkün deil çıkmaz
şu anda yerleşmedi bile adete 1hafta kala yerleşmeye çalışıyo embriyo o yüzden
kan testinde bile çıkmazken 10 gün kala, idrarda anlaşılmaz bence olumunekankayizsmile

Canımm inşallah hamişsindir valla süper olur bu!
Ama biraz erken olabilir belli olması için...En iyisimi sen adetine bir kaç gün kala test yap..

kızlarrr sıgara kullanan arkadaslar hamıle oldugunuzu duyuncaa o an bıraktınızmı?
bıde su eksın olayını naptınız yaaaaaa ben korkuyom tık yok bızde hahahhadelikafadulden

ama bundan 3 gün önce felan hiç olmamıştı idrarda öle yağlanma ama bu gün ilk defa olduuu pofff yaaaaaohaoldumsmile:sinifsinif:

Canımm inşallah hamişsindir valla süper olur bu!
Ama biraz erken olabilir belli olması için...En iyisimi sen adetine bir kaç gün kala test yap..

inşallahh cnm ayy nebilim çok erken biliyorum tesste bile çıkmazkenn idrarda neden çıksın ama neden deiştikine idrarımın rengii acaba yumurtlama döneminde oluyomuki bu yağlanma yada idrar renginde koyulaşmaa
ovulasyon testi yapanlar hele bi deyinn yumurtlama günlerinde sizinde idrarda bi farklılık oluyomuyduuuuuudelikafadulden

valla hiç hatırlamıyorum canım kaydirigubbakcemile3
ama inşallah seninki hamileliktendirrr:CüvCüv:

kızlarrr sıgara kullanan arkadaslar hamıle oldugunuzu duyuncaa o an bıraktınızmı?
bıde su eksın olayını naptınız yaaaaaa ben korkuyom tık yok bızde hahahhadelikafadulden

Vallahi canım bizde ekşına ara verdik bebeği öğrendik öğreneli sarılıp yatıyoss şimdilikboshayallersmile En azından tehlikeli dönemleri atlatalım diyorum;ama tabi haftada bir falan da bence bi sıkıntı olmaz.

canım ben yaklaşık 10 yıldır içiyordum sigarayı.hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım tiksinmemiştim ama bebişim için bıraktım sonra zaten kokusu çok iğrenç gelmeye başladı çok şükür kurtuldum bir daha da içimek istemiyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

doktor eksınla ılgılı bısey demedı dımı sanada canım yasak fılan dıyebilmiyorumkismile

bende ıcenlerdendım tıksınmıyorum da o kadar cok ıstıyorkı sormayın zor engellıyorum kendımı allahım tıksıntırsın ınsallahhhh:Saruboceq:

ŞenizŞeniz
çoktaan canım acayip tiksindim :)
bırak kokusunu görmeye bile dayanamıyorum sempatiksalakcinni

ayy süper ya benim yiyesim geliyo hala acayip canım istiyo bazen
tektük içiyorum arada nasıl güzel geliyo anlatamam sanki böle hiç zevk almamışım önceden :)

ekşın falan yapma rahat durun 3ay :)

ama bundan 3 gün önce felan hiç olmamıştı idrarda öle yağlanma ama bu gün ilk defa olduuu pofff yaaaaaohaoldumsmile:sinifsinif:

keşke öyle olsa valla çok sevinirim az kalmış hadi bakalımolumunekankayizsmile

bende ıcenlerdendım tıksınmıyorum da o kadar cok ıstıyorkı sormayın zor engellıyorum kendımı allahım tıksıntırsın ınsallahhhh:Saruboceq:

tiksinmek için erken 6.haftadan sonra başlıyo bulantılar tiksinmeler
ben sütten tiksinmiştim ki çok severdim soğuk sütü :sinifsinif:
şimdi mısır gevreğiyle içiyorum işte ne4 kadar faydalı oluyo bilmiyorum akannehir

canım ben de ilk öğrendiğim zamanlar nasıl içiyordum sorma
inadına içtikçe içesim geliyordu..ama bulantılarım başlayınca
bi tiksindim daha da görmek istemedim,gerçekten kokusu
iğrenç geliyor şu an..:umursamaz:
inşallah birdaha da başlamam alkisalkisalkis

darısı sana opuyorumnanaktan

doktor dedı sıgara ıcıyormusun evet dedım sıgara yok dedı sımdık gunde 1 tane bıle yokmu dedım güldü bana 1 taneyle kanarsan ıc o zaman dedı daha kucuk dedı sonra o 1 tanede yok ona gore dedı tamam tamam dedım bendea.s
eksına gelınceeeeeee adet gunune 1 hafta hala bende cok ısteksızlık olmustu ama sımdı bende kocıste durunamıyoz ama korkudanda bısey yapamıyoz hımm yasak dıyonuz yanıııııııı sız sımdııııı:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…