iyi akşamlar cnmmm gülü gülüüüüüŞenizben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
ayyy korktum sımdıııııı yandık desene bız eksını kaldıralım rafa bı sure madem:kedi:
ayy fırcaya bak fırcayaaaohaoldumsmile bılıyos heralde küçük diye doktorda gunde 1 tane ıc dedı bunye alısık bırden bırakmak cok zor oluyor zaten cok kısa bır zaman sonra tıksınırım bırdahada ıcmem taammııı:dilcikar: ben sana soracam bu ay kal hamıs nasıl canın cekcek kolaymıymıs savunmuyorum tabı akrabaların abartmıs 6 aylık hamıle hala ıcıyor dıyorsun bu hos degıl tabıkı olumunekankayizsmile
selam kızlarrrrrr ben geldimm.....
benim preseed gelmiş evet eşim aradı söyledi nasıl mutlu oldum..
15. gün elime ulaştı adetimden sonra kullanıcam nasipse...
inş. meleğim annesine gelir...
eee sizler nasılsınız bakalım...
hoşgeldinn tatlım ayy hadi bakalım inşallah vesile olur kız bakarsınn bu ay hamile kalırsınnne biliyonnnnn bak ben acık şoma ağızımdırr smartada dedim kociş gitmeden hamile kalırsın felan diye aman kıs ytok istemem öle diyoduuuu ne olduuuuuuu lafıma geldiiii:lepi: şoma ağızlılık biride bana yapsınnnnnnnnnn bende bu ay kalayımmmmm hamişş:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hosgeldınnn hatcemmm ınsallah senıde eklerız ekım annelerınede ınnsallahhhh:Saruboceq:
hoşgeldin canım benim...
Demek geldi preseed hadi bakalım sana uğur getirsin inşallah ve de tabii bebeği de beraberinde...:ecrin_bebek:
Ben de iyiyim mama yiyorum bebişi de besliyorum yani...Yolunda hersey çok şükür canım
bellecimm fazla attım fırçayıı yaaa şimdii sen bana kızar çekmessinn kaydirigubbakcemilecanım arkadaşımm benim çek benii çek .çekkkkolumunekankayizsmileŞeniz
neyse en kocamanından öpüldünüz cok kalamıyorum kayınvaldemlerdeyim inş. salı günü gelince bol bol konuşurzz.....
hadin başş başşşşşş...
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrrrrrrr opuyorumnanaktan
iyi tamam ama en yakın zamnda tiksinirsinn inşallahh cnmmmboshayallersmiletabiki iyiliğiniz için sölüyorummmmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:1closedeyes::1closedeyes::dilcikar: ceksemmı acaba hımm bı düşüneyim bu kadan fırca ustune napsam acaba kaydirigubbakcemile3 cekerım tebı yaaakaydirigubbakcemile ızım ıyılıgımız ıcın soyluyorsun bılıyorum tabıkıde ama en azından tıksınene kadar gunde 1 tane ıcıyorum napım bak sucumda oyle bırakmıs zor yanııı bırakcam ınsallah gunde 1 tanede ıcmem ınsallahsositososito
güle güle cnm iyi akşamlarŞenizneyse en kocamanından öpüldünüz cok kalamıyorum kayınvaldemlerdeyim inş. salı günü gelince bol bol konuşurzz.....
hadin başş başşşşşş...
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrrrrrrr opuyorumnanaktan
gule gule sekerlerımm yıne gelın hee Şeniz
iyi akşamlarr tatlımmmmmŞeniz
bende çıkıyorum kızlaar işleri bitirmem lazım :hulya: herkese hayırlı akşamlar opuyorumnanaktan
bende çıkıyorum kızlaar işleri bitirmem lazım :hulya: herkese hayırlı akşamlar opuyorumnanaktan
ayy karıcağızım acıktıı sanırımm hamileyimmmmmkaydirigubbakcemile3cokacimcoook
ayy inşallah canım belli ki bebek acıktı:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?