Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ahh kıyamam ben sizee..:gitme::gitme:
eşin demekki bu defa baya ümitlenmiş :gitme:ama inşallah o kadar cok inanıyorum artık mutlu sona cok az kaldı rabbim hem sizin hem bizim yüzümüzü güldürücek..:Saruboceq::Saruboceq:
bende her ay bu soruyu kendime sorarım allahım cokmu günahım varda benden bebeğimi esirgiyosun diye..:sinifsinif:
hiç ummadığımız bir anda gelicek meleklerimiz..:ecrin_bebek:sadece biraz daha sabır...:1hug:
bazen sabır taşı taşsada beklicez..boshayallersmile

hoşbulduk bebişimmmm iyyim valla seni sormalııı
anaaam sadece 46tlmi tuttu kargodamı dahil.haniii 150 tlydii kızz çok iyi tutmu valla bende birdahakii ayyy (bu ay tutmazsa llah korusun) alıcam eğer 46 tuttuysa ende orda alayımmm

kızzz dur bakim daha kac gün var senin adetine hemen öyle kaptırma kendinii..lmaz:
Hadi bakalım inşallah vesile olur, bu sefer kavuşursunuz meleğinize canım olumunekankayizsmile sen bi kullan işe yararsa belki ben de veririm ebaya sipariş yerimseniben

inşallah canım artıkın ekim adetimden sonra denicem..yerimseniben
bu ay olması imaknsız gibi bişiy.boshayallersmile..eğer işe yararsa hepiniz alın...sositososito

şerocum nolur üzülmeee yaaa sabır sabır sabırrr sürekli lahavlee çekkk canım bnm bu ayy bidaha dualama yapalım sana bak sende bende şu preseeddan alalm soğan kürü yapmışmıydın bu ay ben tam 15 gün yaptımmm inş işe yaramıştır

opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmm ohh maşallah temizlenmişsin saatler olsun..
zemuszemus

saol haayatımmm

ohhh güle güle kıllan cnmmmmm kaydirigubbakcemile3

çok kıllı değilim çok pımpırıklıyımmm delikafadulden mersiiiiiiiiiiŞeniz

hoşbulduk hayat böceğimmmmmm

yazdıklarını okuyunca benm bıle gozlerım doldu yaaa allahım tez zamandaa sağlıklı bır bebek nasıp etsın sanaaa nolurrrrrrrrrrrrr :Saruboceq::Saruboceq:tumyureğimle kalbımle soyluyorummmm ama ısyan etmeyınnn
:gitme:

ben iyiyim tatili bitiripte artıkın koçişimin yanına dönmek istiyorum..:sinifsinif:
libido tavan yaptıı:kedi::kedi: cok ösledimm..boshayallersmile
evet kıss cok uygun türkiyede 150tl ebayda 46tl ve daha uygunuda var ben yanında test olanından aldığım için öyle...yerimseniben
inşallah bu ay tutmuşturda hiç gerek kalmaz senin için jele..:Saruboceq::Saruboceq:

böööööööööööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ kusucam sanırım buguunnnn

Sabrediyoruz artık canım elimizden başka bişey gelmiyo zaten boshayallersmile , canım kocişim hamile olduğuma okadar inanmış ki doğum günüm yakın ya bana doğum günü hediyesi hamile kıyafetleri bile araştırmış internetten gizli gizli :sinifsinif: benim dünya tatlısı, tertemiz kalpli masum sevgilim, bi de günah arıyo kendinde yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Soğan kürü yapmadım ama preseedi düşünmüyor değilim hayatım bakalım boshayallersmile

Saçmalamaaaaaaaaa klava: erkenden belirti aramaya başladın, sen benden de psikopat çıktın kızım aaaaaaaa klava: bu kadar erken belirti mi olur manyak karııııı :mymeka:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: yok yok hamileyim beeeeennn bu ayyy yoksam başım niye ağrısınnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızzz dur bakim daha kac gün var senin adetine hemen öyle kaptırma kendinii..lmaz:
tamı tamına 12 günüm varrrrrrrsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar adetıme 5 gun var kasıgımda batmalar ve bel agrım var.goguslerım cok acıyor.acaba ıdrar testı yapsam cıkarmı?

ayy kızzz bak sen ne kadar düşüncelii yaaaaa...:gitme::gitme:.
allahım inş. tez zamanda nasip edecektir canım...:Saruboceq::Saruboceq:

tamı tamına 12 günüm varrrrrrrsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızzzzzzzzzzzz dursana anammmmmm bu ne hızzzsempatiksalakcinni
daha 12 gün var diyo bide:mymeka:anca daha spermişkolar yoldadır yumurtaya ulaşmak için..sırnaşık şeysırnaşık şey

ayy kocişş gelmediii çokk açımm çokkkkkkkkkkkkcokacimcoook sanırım hamileyimm ondan bu kadar acıktımm:CüvCüv:cokacimcoook:tomato::icecream:

merhaba arkadaslar adetıme 5 gun var kasıgımda batmalar ve bel agrım var.goguslerım cok acıyor.acaba ıdrar testı yapsam cıkarmı?

hoşgeldin hayatım...
bunlar hem adet hemde hamilelik belirtisi o yüzden kesin bişiy diyemiyorum..
idrar testinde cıkmayabilir ama kanda beta hcg baktırırsan cıkar yani kanda gebelik testi..

Ay bu benden de manyak çıktı :roflol: :roflol: :roflol:

Canım daha erken çıkacağını sanmıyorum, zaten az kalmış sabret biraz, inşallah umduğun gibi çıkar sonuç yerimseniben

Kızlar benim yine karnım ağrımaya başladı :sinifsinif: bi parol içip yatayım artık, size iyi geceler canlarım opuyorumnanaktan

Kızlar benim yine karnım ağrımaya başladı :sinifsinif: bi parol içip yatayım artık, size iyi geceler canlarım opuyorumnanaktan

iyi geceler kuşummm...
sen yat dinlen hiçbirşeyide kafana takma tamammı.olumunekankayizsmile.seni cok öpüyorum hadi başşşş başşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…