Hayırlısı canım benim yaa olumunekankayizsmile üzülmemiştim aslında ama kociş akşam eve gelince yatıyodum karnım ağrıyodu, yanıma uzandı göbüşünde bebiş yok mu şimdi aşkım dedi, yine mi beceremedik dedi, halbuki ben bu sefer nekadar da ümitliydim dedi :sinifsinif: çok duygulandım gözlerim doldu :sinifsinif: sonra bi de demez mi aşkım biz ne kötülük ettik, ne büyük bi günah işledik de yaradan ondan tek dileğimizi çok görüyo bize dedi akannehir ondan hiç beklemediğim bi sözdü bu, ben hep isyan ederdim üzüntülü zamanlarımda o bana kızardı öyle düşünme diye neye uğradığımı şaşırdım o sözlerini duyunca çok üzüldüm yaaaa mafoldumben mafoldumben
hoşgeldin gülümmmm....
nasılsın bakalım ne var ne yok görüşmeyeli..
benim preseed geldi içinde 25 tane ovulasyon testi 10 tanede gebelik testi var ve 46 milyona denk geldi...acıkcası ebaya cok güvenmemiştim ama güvenilirmiş hem postacı kapıya kadar getirmiş.
kızzz dur bakim daha kac gün var senin adetine hemen öyle kaptırma kendinii..kızlarr iki gündür başım ağrıyooo bide bir yerlerden kötü kokular geliyo sanki burnuma ayy burnum hassaslaştıı soruyorum herkese kokumu var burda diye ama yok diyolarr allah allahhhhhhhhhh hamilemiyim acep zaten idrardada koyulaşma sonra bide yağlanma gibi bişi varr:kedi::CüvCüv:
Hadi bakalım inşallah vesile olur, bu sefer kavuşursunuz meleğinize canım olumunekankayizsmile sen bi kullan işe yararsa belki ben de veririm ebaya sipariş yerimseniben
hoşgeldin canımmm ohh maşallah temizlenmişsin saatler olsun..
zemuszemus
ohhh güle güle kıllan cnmmmmm kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı canım benim yaa olumunekankayizsmile üzülmemiştim aslında ama kociş akşam eve gelince yatıyodum karnım ağrıyodu, yanıma uzandı göbüşünde bebiş yok mu şimdi aşkım dedi, yine mi beceremedik dedi, halbuki ben bu sefer nekadar da ümitliydim dedi :sinifsinif: çok duygulandım gözlerim doldu :sinifsinif: sonra bi de demez mi aşkım biz ne kötülük ettik, ne büyük bi günah işledik de yaradan ondan tek dileğimizi çok görüyo bize dedi akannehir ondan hiç beklemediğim bi sözdü bu, ben hep isyan ederdim üzüntülü zamanlarımda o bana kızardı öyle düşünme diye neye uğradığımı şaşırdım o sözlerini duyunca çok üzüldüm yaaaa mafoldumben mafoldumben
Hoşgeldin bitanem olumunekankayizsmile
hoşbulduk bebişimmmm iyyim valla seni sormalııı
anaaam sadece 46tlmi tuttu kargodamı dahil.haniii 150 tlydii kızz çok iyi tutmu valla bende birdahakii ayyy (bu ay tutmazsa llah korusun) alıcam eğer 46 tuttuysa ende orda alayımmm
ahh kıyamam ben sizee..:gitme::gitme:
eşin demekki bu defa baya ümitlenmiş :gitme:ama inşallah o kadar cok inanıyorum artık mutlu sona cok az kaldırabbim hem sizin hem bizim yüzümüzü güldürücek..:Saruboceq::Saruboceq:
bende her ay bu soruyu kendime sorarım allahım cokmu günahım varda benden bebeğimi esirgiyosun diye..:sinifsinif:
hiç ummadığımız bir anda gelicek meleklerimiz..:ecrin_bebek:sadece biraz daha sabır...:1hug:
bazen sabır taşı taşsada beklicez..boshayallersmile
şerocum nolur üzülmeee yaaa sabır sabır sabırrr sürekli lahavlee çekkk canım bnm bu ayy bidaha dualama yapalım sana bak sende bende şu preseeddan alalm soğan kürü yapmışmıydın bu ay ben tam 15 gün yaptımmm inş işe yaramıştır
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: yok yok hamileyim beeeeennn bu ayyy yoksam başım niye ağrısınnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Saçmalamaaaaaaaaaklava: erkenden belirti aramaya başladın, sen benden de psikopat çıktın kızım aaaaaaaa klava: bu kadar erken belirti mi olur manyak karııııı :mymeka:
tamı tamına 12 günüm varrrrrrrsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızzz dur bakim daha kac gün var senin adetine hemen öyle kaptırma kendinii..lmaz:
böööööööööööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ kusucam sanırım buguunnnn
delikafaduldendelikafadulden poşett getirimmiiiiiiiii:1ninca:
ayy kızzz bak sen ne kadar düşüncelii yaaaaa...:gitme::gitme:.Sabrediyoruz artık canım elimizden başka bişey gelmiyo zaten boshayallersmile , canım kocişim hamile olduğuma okadar inanmış ki doğum günüm yakın ya bana doğum günü hediyesi hamile kıyafetleri bile araştırmış internetten gizli gizli :sinifsinif: benim dünya tatlısı, tertemiz kalpli masum sevgilim, bi de günah arıyo kendinde yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
tamı tamına 12 günüm varrrrrrrsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaslar adetıme 5 gun var kasıgımda batmalar ve bel agrım var.goguslerım cok acıyor.acaba ıdrar testı yapsam cıkarmı?
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: yok yok hamileyim beeeeennn bu ayyy yoksam başım niye ağrısınnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamı tamına 12 günüm varrrrrrrsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaslar adetıme 5 gun var kasıgımda batmalar ve bel agrım var.goguslerım cok acıyor.acaba ıdrar testı yapsam cıkarmı?
ayy kocişş gelmediii çokk açımm çokkkkkkkkkkkkcokacimcoook sanırım hamileyimm ondan bu kadar acıktımm:CüvCüv:cokacimcoook:tomato::icecream:
idrarda deilde kanda çıkabilir bence kanda baktırrr....a.smerhaba arkadaslar adetıme 5 gun var kasıgımda batmalar ve bel agrım var.goguslerım cok acıyor.acaba ıdrar testı yapsam cıkarmı?
Kızlar benim yine karnım ağrımaya başladı :sinifsinif: bi parol içip yatayım artık, size iyi geceler canlarım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?