Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar
meleğim ptesi saat 16:59 da dünyaya geldi
ikimizde gayet iyiyiz
haber veriyim dediim opuyorumnanaktan

Ah canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin bitanem olumunekankayizsmile
Nilsu bebek hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn Şeniz Şeniz Şeniz

Canım korkma, sen kan ilacı içiyosun ya şu an, dışkıda siyahlama yapar kan ilaçları bende de yapar hep, hatta kabızlığı yapan da kan ilaçları, merak etme sen bebişin sağlıklıdır eminim olumunekankayizsmile

şerooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Geldim kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm opuyorumnanaktan

geçmişe bakıon sanırım çıkıom bennnn

Ah tatlım kaçırdım yaaa bilmiyorumkismile ay napim ben çıkalı tam 40 sayfa ilerlemiş topik coşmuşunız bugün oku oku bitmedi :sinifsinif: özür dileriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm Şeniz

Kızlar benim kanamam yine acayip yaa korkmaya başladım, yarına randevu aldım kontrole gidecem :sinifsinif: her tuvalete gidişimde koca koca pıhtılar atıyorum ne bu böyle yaaa eyvahedigeldismile

Kızlar benim kanamam yine acayip yaa korkmaya başladım, yarına randevu aldım kontrole gidecem :sinifsinif: her tuvalete gidişimde koca koca pıhtılar atıyorum ne bu böyle yaaa eyvahedigeldismile

slm serommmmm allah allah neden oyle oluyorkı acaba en ıyısı gıt canım sen doktoruna en guzel cevabı yıne o verecektır sana bilmiyorumkismile

selammmm iyi akşamlarrrrrrr şekerlerimm

Sana da iyi akşamlar balım opuyorumnanaktan

slm serommmmm allah allah neden oyle oluyorkı acaba en ıyısı gıt canım sen doktoruna en guzel cevabı yıne o verecektır sana bilmiyorumkismile

Ya ben de anlamadım bu kadar belirtiden sonra, çok sancılı ve pıhtılı kanama bana hep kimyasal gebelikletimi hatrılatıyo umarım öyle bişey değildir eyvahedigeldismile yarın anlicaz bakalım :sinifsinif:

Sana da iyi akşamlar balım opuyorumnanaktan

nasılsın kuşummmmm...
adetin pıhtılı geliyomuşş belki üşütmüşsündür...ama sen yine ihmal etme git dr.
bu ayda olmamış bebik işi ama allahım cok büyük zamanı vardir eminim.....inşallah bizede nasip edecektir rabbim.

Son düzenleme:
ıyı akşalar canlarımmmmmmmmm ağdamı yaptrdımmm kaşlarımı aldrdımmm sıcacık duşumu aldımmmm yemeğimı yedımmmmm vee yanınızdayımmmmmmmmm zemuszemus

şelam şekerlerrr şerocummm kırmızılar gelmiş cnmmm üzüldüm yaa bide pıhtılı geliyomuşş git doktora cnm için rahat etsin umarım kötü bişi çıkmazzzboshayallersmile

slm bebişlerrr nasılsınızzz
ayyy heleşükür girebildim yaaa özleim sizi yinee
şeromm adet oldunmu????

Hayırlısı canım benim yaa olumunekankayizsmile üzülmemiştim aslında ama kociş akşam eve gelince yatıyodum karnım ağrıyodu, yanıma uzandı göbüşünde bebiş yok mu şimdi aşkım dedi, yine mi beceremedik dedi, halbuki ben bu sefer nekadar da ümitliydim dedi :sinifsinif: çok duygulandım gözlerim doldu :sinifsinif: sonra bi de demez mi aşkım biz ne kötülük ettik, ne büyük bi günah işledik de yaradan ondan tek dileğimizi çok görüyo bize dedi akannehir ondan hiç beklemediğim bi sözdü bu, ben hep isyan ederdim üzüntülü zamanlarımda o bana kızardı öyle düşünme diye neye uğradığımı şaşırdım o sözlerini duyunca çok üzüldüm yaaaa mafoldumben mafoldumben

ıyı akşalar canlarımmmmmmmmm ağdamı yaptrdımmm kaşlarımı aldrdımmm sıcacık duşumu aldımmmm yemeğimı yedımmmmm vee yanınızdayımmmmmmmmm zemuszemus

Hoşgeldin bitanem olumunekankayizsmile

şeromm adet oldunmu????

hoşgeldin gülümmmm....
nasılsın bakalım ne var ne yok görüşmeyeli..
benim preseed geldi içinde 25 tane ovulasyon testi 10 tanede gebelik testi var ve 46 milyona denk geldi...acıkcası ebaya cok güvenmemiştim ama güvenilirmiş hem postacı kapıya kadar getirmiş.

kızlarr iki gündür başım ağrıyooo bide bir yerlerden kötü kokular geliyo sanki burnuma ayy burnum hassaslaştıı soruyorum herkese kokumu var burda diye ama yok diyolarr allah allahhhhhhhhhh hamilemiyim acep zaten idrardada koyulaşma sonra bide yağlanma gibi bişi varr:kedi::CüvCüv:

şelam şekerlerrr şerocummm kırmızılar gelmiş cnmmm üzüldüm yaa bide pıhtılı geliyomuşş git doktora cnm için rahat etsin umarım kötü bişi çıkmazzzboshayallersmile

İnşallah gülüm :Saruboceq:

ohhh güle güle kıllan cnmmmmm kaydirigubbakcemile3

Kıllan mııııııııııııııııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol:
Ayyy benim de temizlenmem lazım yarın kontrolüm var doktorcuma gideceeeemmm bayanssulusmile bayanssulusmile

şeromm adet oldunmu????

Oldum canım :sinifsinif:

Hadi bakalım inşallah vesile olur, bu sefer kavuşursunuz meleğinize canım olumunekankayizsmile sen bi kullan işe yararsa belki ben de veririm ebaya sipariş yerimseniben

Saçmalamaaaaaaaaa klava: erkenden belirti aramaya başladın, sen benden de psikopat çıktın kızım aaaaaaaa klava: bu kadar erken belirti mi olur manyak karııııı :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…