korkuyorum şimdi yarından ben. gelmesin kırmızılarrr valla midem bulanıyo gece gece. asabım bozuldu. ne güzel yapmışlar bebiş odalarını öyle yaaaa...pembe pembe.. elbiseleri falan, dokundu bana iyice...
slmlaaarrr kızlar bende 6 haftalık hamileymişiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Heeeee :) Azad ederiz demiştiniz amaaaa dün gece :çok üzgünüm: Sıkıldım ben artık;bana göre işler değil bunlar.bilimsel çalışayım dedim ,e biraz da size uydum olay bilimi aşıp ilim irfan seviyesine çıktı yahuuu sırnaşık şey
daha da mı çalışmalıyım !?
Amin canım sağol;ne azzman öğrendin peki testte?e,altı haftalıksa ultrasonda da da görmüşsündğr artık.
şuan bende bebek odaları ve kıyafetlere bakıyodum ne tesadüf...
ohh ohhh yeni hamişimiz geldiiiii hayırlı olsun canımmm allah kucagına almayı nasip etsinnn
kız ben sana ne diyim bastım kahkahayı eşim ne oldu diyo nasıl anlatim şimdi bennnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çalış ama azıcık daha sabır et sabreden derviş muradına ermiş kaydirigubbakcemile3
nerelerden baktın??? ben kk da hatunların hazırladıkları odalara takıldım kaldım...:enbuyukkk:
yok sabah ultrasona gidicem geçen p.tesi beta yaptırdım 345 çıkmıştı dün tekrar yaptırdım 2062 çıktı drum nöbetçiydi 6 haftalık olmuş dedi.. yarın inş görcem bebisimi
hadı gecmıs olsuuunn ..smart yaaaaaaa ben galıba bu ay gc mı yumurtladım anlamadım gıttı...kafam corba oldu ..yumurtlama bıttıkten sonra akıntı kesılmsı lazım degılmıdır kıslar
çooooooooooook tşk ederim isteyen herkese versin rabbim çok dua ediyorum sizde bana dua edin korkuyorum bundada risk çıkmasın die...
ayyy süperrr....çok sewindim senin adına canım. sen idrar testi falan yapmış mıydın peki daha önce?
sen içini ferah tut kızzz topiğimiz dualarıyla arkanda sen rahat ol :)))
ohh ohhh yeni hamişimiz geldiiiii hayırlı olsun canımmm allah kucagına almayı nasip etsinnn
kız ben sana ne diyim bastım kahkahayı eşim ne oldu diyo nasıl anlatim şimdi bennnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çalış ama azıcık daha sabır et sabreden derviş muradına ermiş kaydirigubbakcemile3
E,sen doktora gittin.o da sana yumurtan çatlamuış demişti.Sen zaten yetrli çalışmayı da yapmıştın.Neden takıldın ki şimdi burda!?Belki de başarılı olmuşsundur;hamile kalanalrın abzılarında akıntı devam ediyormuş ya.ondandır belki.şimdiye kalamz zaten senin yumurta mümkün değil.
idrar testini sat 9 gün geçince yaptım acaip sabretmişim dimi çift çizgiyi gördüm 3 gün sonrada beta yaptırdım...
idrar testini sat 9 gün geçince yaptım acaip sabretmişim dimi çift çizgiyi gördüm 3 gün sonrada beta yaptırdım...
Kızım anlatmasana beni :asigim: Rezil olacağım şimdi adama da :mymeka:
E,içimden geçeni söylüyom ben yaa :tomato:
zaten 9 gün beklersem ben, 9 gündede adet olmazsam, test bile yaptırmam ben. direk doktora giderim ben hamileyim derim...:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?