Bak erkekler aslında duygusuzlar denir ya bence yalan onlar belli edemezler. ben eşimi 5 yıldır tanıyorum çocuk isteği o kadar fazlaki bi yerde bi bebek görsün ağlıyacak gibi olur. alt komşunun bebeğini sevmek için hergün iner kızım diye bi sevişi var görmeniz lazım ama eve çıkınca konu açılınca çocuk önemi dil der hep bazende bu konuda kırıcı olur beni düşünmedigini düşünürüm. ama aslında öle dil bilirim. o benden çok istiyo ama benim gibi paylaşamıyo söleyemiyor aslında onlarda onun hırçınlığı oluyo yani benim fikrimceee
CAnım!Belki de ona neden şu an internet başında olduğunu ifade etmeliydin.hakikaten de bebk için mi burdasın sadece!Bence 'hayır' burda oluş maksadını açıklayıp bir de alaylı alaylı gülseydn keşke.İnan çok daha iyi gelirdi sana;o da ne kadar yanlış düşündüğünü anlardı.
lütfen birbirinize sesszice kırlmayın,kırgınlıkları konuşun;göreceksiniz ki çoüu zaman altında sadece oksijensiz hava var.
doğru söylüyosun belkide bende eşimi 9 senedir tanıyorum ve birlikteyken hiç çocuk istemezdi zamanı var derdi evlendik yine istemedi 2 yıl bende sesimi çıkartmadım sonra etrafımız çocukla dolmaya başladıkça istemeye başladı ve bıraktık korunmayı zaten eşim biraz duygularını belli etmek istemeyen bi insan ama yinede anlayışlı olması gerekirdi çok kızdırdı beni
kendini yıpratma canımcımmm :1hug: eşin kendi testlerini yaptırdı mı?
Artı;eşlerinizden kendi duygusal yaklaşımalrınızı beklemeyin.daha gizli yaşarlar!Boşuna dememişler erkekler Marstan Kadınalr venüsten diye...
hayır canım ben yaptırdım bi problem yok ama o biraz daha bekleyelim diyo bende itiraz etmiyorum ya üzülmek hatta kafama bile takmak istemiyorum ama sanki çocuğu sadece ben istiyomuşum gibi davrandı :çok üzgünüm:
onun sıkıntısı oda olabilrrrr bak. Çünkü erkeklerde onun korkusu bize göre daha fazladır. eşimde 1.5 yıl sonra yaptırdı artık yalvar yakar çünkü benim hormonlar falan normal çıkmıştı rahim filmine gelmişti sıra doktor artık eşininde yaptırması lazım dedi öle yaptırdı paşam ama korkudan ölecekti :))) Allahtan onunda normal çıktıda kendine güveni gelmiştii:roflol:
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler ve yine çok teşekkür ederim beni dinlediğiniz için yarın sabah görüşürüz malüm yarın iş günü öpüldünüüüzzzzopuyorumnanaktan
Erkekler konusuna gelince bişi anlatıcam;
eşim ve ben ara sıra keyif için alkol kullanırdık. işte yılbaşlarında arkadaş ortamlarında yada ikimiz.
bu bayram kuzenim ve eşi geldi ziyarete bizi sonra bi baktım eşim namaza başladdı alkol ağzına sürmemeye
sonra bi gün duygusal bi anında yakaladım bunu hayırdır ne oluyor dedim
Allah'a yalarıyorum çocugumuz olsun evimiz şenlensin diye dedi :lepi:
ve ben bunca zamandır bir defa bile bu istegini duymamıştım hep hareketlerinden belli ederdi. Bu ay hep diodum eşim çok inanıyo hamiş olduğuma belki hatırlarsınız.
şimdi hastalık çıkınca olmazsa olmaz diyo
canım ben de öptüm iyi geceler sıkma canını :1hug: ben de çıkıyorum kızlarrrrr hepinize iyi geceler görüşürüzzzzzopuyorumnanaktan
doğru söylüosun ama benim eşim çok meraklı ne zaman ne yapıyorum kiminle konuşuyorum hep araştırır kendisi yanaştı yanıma ve ne yaptığımı bu sitenin nasıl b site olduğunu sordu bende sadece kadınlara ait özel bi paylaşım sitesi olduğunu anlattım sonra ekrandaki hamilelikle ilgili yazıları gördü ve sen kafayı yiceksin bu gidişle dedi bende o sözden sonra bişey açıklamak istemedim çünkü duşa girdi
evet aslında bak ben bunu düşünmemiştim bende bi problem olmadığını biliyo hatta doktor eşinde bi muayene olsun demişti acaba kendinde bi problem olmasındanmı korkuyo bu yüzdenmi bazı şeyleri bana belli edemiyo:çok üzgünüm:
ya kızlar çok sağolun fikirleriniz için bana çok yardımcı oldunuz işte ben buyüzden burdayım dertlerimi heyecanlarımı paylaşmak ve diğer arkadaşların sorunlarına yardımcı olmak fikir beyan etmek için inanı her sabah bilgisayarımı açtığımda burdayım ve yeni bi hamişimiz varmı diye merakla okuyorum sayfaları ben geçen ayda burdaydım ve ilk bekleyenler sırasındaydım günüm geçmişti ve çok umutluydum ama hüsranla sonuçlandı ama ben yinede gitmedim umudumu kaybetmedim adet olduğumdada burdaydım bu ay olmazsa önümüzdeki ay yine burda olucam burası benim psikolojimi bozmuyo tam aksine tecrübeleniyorum
Yazık yaaÇok üzüldüm eşine! Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?