Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Clemantine de gelmiş;ne oldu ovulasyon testi pozitifi gösterdi mi bugn canım?dün hala negatif demiştin.Benimki bitti sanırım.Bugün siliğe döndüü yine.Yumurtam çatladı teste göre.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
ALeNAM.................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
idilcan..............................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

ewet canlarım burdayım bende...dalmışım bebek odaları kıyafetleri falan bakıyorum bende...ay ağlıycammm!!!

slmlaaarrr kızlar bende 6 haftalık hamileymişiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

Ya pembecim ne ağlaması yaaaa..burda tel göz yaşına izin var o da SEVıNÇTEN olan. :) Testi yap pozitifi gör;sabaha kadar ağla dinlerim :) ama şimdi olmaz

Clemantine de gelmiş;ne oldu ovulasyon testi pozitifi gösterdi mi bugn canım?dün hala negatif demiştin.Benimki bitti sanırım.Bugün siliğe döndüü yine.Yumurtam çatladı teste göre.

Smart yaa sen beni çok güldürüyorsunnn kaydirigubbakcemile3 çalışmamak için elinden geleni yapıon yumurtan çatladı tahliyemi oldun kaydirigubbakcemile3

Smart yaa sen beni çok güldürüyorsunnn kaydirigubbakcemile3 çalışmamak için elinden geleni yapıon yumurtan çatladı tahliyemi oldun kaydirigubbakcemile3

Heeeee :) Azad ederiz demiştiniz amaaaa dün gece :çok üzgünüm: Sıkıldım ben artık;bana göre işler değil bunlar.bilimsel çalışayım dedim ,e biraz da size uydum olay bilimi aşıp ilim irfan seviyesine çıktı yahuuu sırnaşık şey

daha da mı çalışmalıyım !?

ayy canımmmmm ınsallah yaaaaa tst yaptır da bı ogrnnım su sonucu hep berabr sevıncten oynayalım noluuuuurrrrr

korkuyorum şimdi yarından ben. gelmesin kırmızılarrr valla midem bulanıyo gece gece. asabım bozuldu. ne güzel yapmışlar bebiş odalarını öyle yaaaa...pembe pembe.. elbiseleri falan, dokundu bana iyice...

tebrıklr canııımm ne guzel bır haber cok cok svındım yaaaa

ay çok tşk ederim ama listede yokum... kızlar 3 ay önce düşük yapmıştım dua edinde bunda sorun olmasın ben burdaki enerjiye acaip inanıyorum aileden farksız burası...

hadı gecmıs olsuuunn ..smart yaaaaaaa ben galıba bu ay gc mı yumurtladım anlamadım gıttı...kafam corba oldu ..yumurtlama bıttıkten sonra akıntı kesılmsı lazım degılmıdır kıslar

çok tşk ederim 3 ay önce düşük yapmıştım inş bunda sorun olmaz tekrar tşk. Allah isteyen herkese nasip eder inşallaaaaaaaaaahhhh...

Amin canım sağol;ne azzman öğrendin peki testte?e,altı haftalıksa ultrasonda da da görmüşsündğr artık.

az kaldı ben yarın öbürgün sölücem sana . çalışmalı mısın çalışmamalı mısın...lülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…