kızlar kusura bakmayın acık bıakıp gıtmısım ..oglumu zr uyuttumm gec kaldım yaaa
Kızların çoğu biiirrr bir gitti zaten çiçeğim ama ben varım :)) pembe de burda sanırım....
Gidenelri öpüyorum kocaman.
Clemantine de gelmiş;ne oldu ovulasyon testi pozitifi gösterdi mi bugn canım?dün hala negatif demiştin.Benimki bitti sanırım.Bugün siliğe döndüü yine.Yumurtam çatladı teste göre.
slmlaaarrr kızlar bende 6 haftalık hamileymişiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ewet canlarım burdayım bende...dalmışım bebek odaları kıyafetleri falan bakıyorum bende...ay ağlıycammm!!!
ewet canlarım burdayım bende...dalmışım bebek odaları kıyafetleri falan bakıyorum bende...ay ağlıycammm!!!
Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. tebrikler !
Smart yaa sen beni çok güldürüyorsunnn kaydirigubbakcemile3 çalışmamak için elinden geleni yapıon yumurtan çatladı tahliyemi oldun kaydirigubbakcemile3
slmlaaarrr kızlar bende 6 haftalık hamileymişiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ayy canımmmmm ınsallah yaaaaa tst yaptır da bı ogrnnım su sonucu hep berabr sevıncten oynayalım noluuuuurrrrr
tebrıklr canııımm ne guzel bır haber cok cok svındım yaaaa
Heeeee :) Azad ederiz demiştiniz amaaaa dün gece :çok üzgünüm: Sıkıldım ben artık;bana göre işler değil bunlar.bilimsel çalışayım dedim ,e biraz da size uydum olay bilimi aşıp ilim irfan seviyesine çıktı yahuuu sırnaşık şey
daha da mı çalışmalıyım !?
çok tşk ederim 3 ay önce düşük yapmıştım inş bunda sorun olmaz tekrar tşk. Allah isteyen herkese nasip eder inşallaaaaaaaaaahhhh...
Heeeee :) Azad ederiz demiştiniz amaaaa dün gece :çok üzgünüm: Sıkıldım ben artık;bana göre işler değil bunlar.bilimsel çalışayım dedim ,e biraz da size uydum olay bilimi aşıp ilim irfan seviyesine çıktı yahuuu sırnaşık şey
daha da mı çalışmalıyım !?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?