zaten 9 gün beklersem ben, 9 gündede adet olmazsam, test bile yaptırmam ben. direk doktora giderim ben hamileyim derim...:sm_cool:
nrgss canım inşallah bu kez her şey yolunda gider ya;pozitif düşün pozitif olsun...
Haaa bu arada kızlar eşimin abisinin eşi üçüncüyü doğurdu ya,sonra dün de daha yeni evlenen kardeşinin hamile olduğunu öğrendik ya,bunu konuşurken eşim hatırlatmasın mı diğer kız kardeşinin de yine hamile olduğunu ŞOK oldum...Bunlar ailece ne çoğalmaya eğilimli yaaaa..
benim eşte bi sıkıntı çıkmaz bu hesaba göre :sm_confused:
Allah yardımcımız olsun
nrgss canım inşallah bu kez her şey yolunda gider ya;pozitif düşün pozitif olsun...
Haaa bu arada kızlar eşimin abisinin eşi üçüncüyü doğurdu ya,sonra dün de daha yeni evlenen kardeşinin hamile olduğunu öğrendik ya,bunu konuşurken eşim hatırlatmasın mı diğer kız kardeşinin de yine hamile olduğunu ŞOK oldum...Bunlar ailece ne çoğalmaya eğilimli yaaaa..
Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcımız olsun
ayy eevet yaaa ınanınkı saskınlıktan napıyom bılmıyom...ya bıde senın yumurtlama gunun kacı oldu sımdı tam olarak..adet hangı gun olmustun...
hayy masallah yaaa dse aılenızd nufus patlaması olmusss..hadı sıra sendeeeeee
Allah yardımcımız olsun
Canım teste öre yumurtanın çatlaması 16. gün çıktı.Ben de 17 ya da 18i olur diye bekliyordum.Demek 16sıymış.E bu durumda 17-18i gibi regl olmam lazım ama mümkün değil ,kesin 19unda olurum ben.bi ihtimal 18 oalbilir ama 17 imkansız.
zaten 9 gün beklersem ben, 9 gündede adet olmazsam, test bile yaptırmam ben. direk doktora giderim ben hamileyim derim...:sm_cool:
Ben hayatta bekleyemem o kadar.Mümkün değil ölürüm.idrar test yaparım ilk gün negatif çıakrsa diğer gün de olamzsam kan testini basıverirm.:Çatlarım ben çatlar...
smart_girl listeye beni aklemiceksin galiba((
herkese ii geceleeeeeeeeeerrrrrrrrr tatlı rüyalaaaaaaarrrrrrr
Bilimsel olarak çözdün yani bu işide :roflol:
herkese ii geceleeeeeeeeeerrrrrrrrr tatlı rüyalaaaaaaarrrrrrr
canım grı sayfalara gıtmıyım sımdı hangı sat neydı ben hesaplaıyorum bı karısıklık var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?