Evet canım yularda yazdım ya,onda bi gariplik var diye.17sinde mmkün değil olmam ben hiççç şaşmaz 3 gün oynamaz benim ama test öyle diyooo;belki erken yumurtluyorumdur bilmiyoeum ki...Normalde 4ü ya da 5i olması lazımdı benim yumurta çatlamamın!
benimle aynı onun,salı ya da yarın yumurtlaması lazım.Testin bugün silik çıkması ya da tam çıkması gerekiyordu.Ya da yarın tam çıkacak salı kesin yumurtlayacak.
nıy olmasın canım bnım elınde yumurta testın var..ve yumurtlama hangı gun olursa mutlaka 14 gun sonra adet olunur..(bnde kanıtlanmıstır)yuppı e:sm_cool:rken catlamıs
yumurtlarsın canımya sat neydı...
Bi de bir sitede olası yumurtlama tarihim 3ü diye çıkıyo otomatik hesaplamada.
amannnn her neyse yaaa :) Göreceğiz bakalım;bilimsel olarak çalışmaları yaptım ;bu ay tutmazsa bi dahaki ay 17-18ini de baz alırım.
canım benim sat 24 aralık
tamam canım bnım anladım...ama elınde test var dıy garantı dıye ama yınde 3 u 15.gunun 16 degıl...ınsallah adetın gelmez canım yaaa..yumurtlama oynar canım daha grılere bıle glır ramazan dan once gıttıgımde 17.gun yumurtam catlamıstı.gıttıkte gerıye gldı..hadı bakalım hayrlısı..bılıyorum cok uykun gldı..ıyı geceler canım.kusura bakma kafanı karıdtırdım.
canım senın yumurtlamana daha var gıbı glıyo carsamba dıy hesaplıyorum ama bakalım test lınde nasılsa cızgıyl cıkacak dımı..
yani ben bu ay hamile kalamazsam adet tarihim gecikecek mi yani? bu anlama mı geliyo hala çizgi olmaması
Yok kafam karışmadı.3'ü 16. günüm olduğum güne göre ama dediğim gibi normalde 17 ya da 18.gün olması gerekirdi çatlamaının benim hesabıma göre.
ammmaaannn her neyse :) Çokd aönemli dğeil
evet internette hesaplamalara göre 6 ocak diyo var yani daha :uhm:
ama içimden bir ses yarın göreceksin diyo a.s
tamam canım nasıl olsa calısmalar superdı hahay rkn catladı yanı calısmalar tamamdır...hadı bakalım hayırlısı beklıyoruuuuuzzzzz...tatlı ruyalaaaarrr
tatlı rüyalarrr, hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?