Günaydınnnnnnnnnnnn kuzularrrrr :))
Nasılsınız bakalım bugün?
günaydın herkeseeeeeeeeee
Benim acil giriş çıkışlarımb öyle oluyor işte :S Şimdi çıkmam alzım yine gelirim ama fırsat bulur bulmaz
Off sorma yaaa...Nasıl bir gezme aşkıdır bendeki anlamadım.Şimdi diyorum ki bu hafta sonu basıp eskişehire gideyim,sonra diyorum ki acaba bursaya mı gitsem,uff istanbul'a da gidesim vardı...Kafam karıştıkça karışıyor;gidemiyorum da il dışında ir yere ondan sonra kazan kepçe misali başlıyorum buralarda dönmeye o alışveriş merkezi senin bu benim... diye:)
Benim acil giriş çıkışlarımb öyle oluyor işte :S Şimdi çıkmam alzım yine gelirim ama fırsat bulur bulmaz
Günaydınnnnnnnnnnnn kuzularrrrr :))
Nasılsınız bakalım bugün?
bende bitürlü işe alışamadım ama halen gidip gelıom sempatiksalakcinni
yay burcu olrk gezip tozmak en sevdiğim şeylerden biri fakat heyhat !
deprem korkusu farklı oluyo evet....bu gece cammı kırılır kolonmu devrilir derdiyle rahat bi uyyamadım zaten bende
17 ağustostan sonra balkonda dışarı bakıyorduk hatırlıyorum hafif hafif hep sallanıyordu
yazık annemle babam bizi naısl sarıp sarmalayıp koruyolardı
anne baba olmak böyle bişey demekki hiç kendilerini düşünmeden bizimle ilgileniyolardı
o günlerde ördek ailesi gibi hep peşpeşe yürüyoduk evin içinde bile korkudan
günaydın herkeseeeeeeeeee
gunaydınnn fistuklarrrrrrrrrrrrrbayanssulusmile
günayyydınnn kıslarrrr naıslsınızzz.. nanem yeni eviniz hayırlı olsunn
yavyummm sennasılsın toparladın mı biraz ..
herkes iyidir inşallah benim işler yoğun muju muju herkesee....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın bellecimmmm hoşgeldin opuyorumnanaktan
hosbuldum tatlımm yenı evınız hayırlı ugurlu gelsın ınsallahh bıtanemopuyorumnanaktan
yavyum gelmiş hoşgelmişşş opuyorumnanaktan
nasılsın canım? biraz daha iyisindir umarım olumunekankayizsmile
herkes iyidir inşallah benim işler yoğun muju muju herkesee....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canlarım.iyi olmaya çalışıyorumm...
işe başladım bugünn..
bi hevesliyimki sormayın...
gelir gelmez müdür sinir etti..bana yönelik bişey yapmadıda..hareketleriii...
neyse...
iyi olmaya çalışıyorum kızlarr..eşimden ayrı olduğum için moralim yok pekk...
kış geldi..onun depresifliğide var..
öyle işte..sabah sabah içinizi açtımm...nekadan iyiyimmm... sempatiksalakcinni
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 aydır evliyim evliliğimin ilk ayı çocuk istemiyorduk fakat sonra karar değiştirdik adetim bittikten hemen sonra korunmadan ilişkiye girmeye başladık ve 2 hafta sonra bende aşırı uykusuzluk yorgunluk mide bulantısı olmaya başladı kaynanam bile acaba hamile misin diye şüphelenmeye başladı çünkü bazı yiyeceklerden tiksinmeye başlamıştım kokuları midemi bulandırıyordu üstelik ben tatlı şeyler sevmediğim halde tatlı yiyecekler yemeye başlamıştım sürekli tatlı bişiler istiyordum 3. haftasında kaynanamla pazara gittik pazar arabamızın tekeri koptu çok ağırdı ben onu bi anda kaldırdım ve kasıklarımda çok fazla bi ağrı oldu kasıklarım yanmaya başladı eve geldiğimde adet olmuştum normalde 6 gün sürer ama 2 gün sürdü bu süre zarfında hiçbirşey hissetmemeye başladım artık göğüslerim sızlamıyordu canım tatlı bişiler istemiyordu sadece mide bulantısı vardı ben çok üzüldüm çünkü çevremdekiler bana kesin hamilesin gözüyle bakıyordu ve kendimi buna hazırlamıştım kanama olunca çocuklar gibi oturup ağladım şimdi ben hamile değil miyim
Günaydın şeker :)gunaydınnn fistuklarrrrrrrrrrrrrbayanssulusmile
Günaydın :)))günayyydınnn kıslarrrr naıslsınızzz.. nanem yeni eviniz hayırlı olsunn
günaydın bitanemmmm opuyorumnanaktan
dahada iyi olucaksın canım ne kadar pozitif olursan o kadar çabuk toparlarsın kendini ve etrafındaki negatifliktende etkilenmezsin bu kadar...herşeye ragmen şükretmeyi unutmamalıyız...
eminimki bu günleri çabuk unutucaksın olumunekankayizsmile kafanı başka şeylerle meşgul etmelisin canım sürekli düşünmek gerçekten o kadar yıpratyorki insanı...Rabbim bizden daha iyi bilir hakkımızda neyin hayırlı olup olmadıgını a.s
ben kahvaltımı yapayım artık canlar gelırım yıne
AdaEge, bellee, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, Yavyum bayanlar hepinize günaydınlarrrrrrrrrr:))
nanecim evmi aldınızz..
okumadımm..
hayırlı uğurlu olsunn..
Allah sağlıklı sıhhatli günlerde oturmayı nasip etsinn... opuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 aydır evliyim evliliğimin ilk ayı çocuk istemiyorduk fakat sonra karar değiştirdik adetim bittikten hemen sonra korunmadan ilişkiye girmeye başladık ve 2 hafta sonra bende aşırı uykusuzluk yorgunluk mide bulantısı olmaya başladı kaynanam bile acaba hamile misin diye şüphelenmeye başladı çünkü bazı yiyeceklerden tiksinmeye başlamıştım kokuları midemi bulandırıyordu üstelik ben tatlı şeyler sevmediğim halde tatlı yiyecekler yemeye başlamıştım sürekli tatlı bişiler istiyordum 3. haftasında kaynanamla pazara gittik pazar arabamızın tekeri koptu çok ağırdı ben onu bi anda kaldırdım ve kasıklarımda çok fazla bi ağrı oldu kasıklarım yanmaya başladı eve geldiğimde adet olmuştum normalde 6 gün sürer ama 2 gün sürdü bu süre zarfında hiçbirşey hissetmemeye başladım artık göğüslerim sızlamıyordu canım tatlı bişiler istemiyordu sadece mide bulantısı vardı ben çok üzüldüm çünkü çevremdekiler bana kesin hamilesin gözüyle bakıyordu ve kendimi buna hazırlamıştım kanama olunca çocuklar gibi oturup ağladım şimdi ben hamile değil miyim
gunaydınnn fistuklarrrrrrrrrrrrrbayanssulusmile
günaydınnn canım benimmm....
çok teşekkür ederim inş hayırlısıyla alırız ve hayırlı olur...
sanada kolay gelsin balımmm opuyorumnanaktan
günaydın canlarım.iyi olmaya çalışıyorumm...
işe başladım bugünn..
bi hevesliyimki sormayın...
gelir gelmez müdür sinir etti..bana yönelik bişey yapmadıda..hareketleriii...
neyse...
iyi olmaya çalışıyorum kızlarr..eşimden ayrı olduğum için moralim yok pekk...
kış geldi..onun depresifliğide var..
öyle işte..sabah sabah içinizi açtımm...nekadan iyiyimmm... sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?