Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Bu yaşadıkların kolay değil keyifsiz olman, üzülmen ondan...
Aylardır bekledin sen meleğini...ama malesef dediğin gibi hayatta hiç bir şeyin garantisi yok...başımıza herşey gelebilir... meleğin tutunamadı, ama en azından hamile kalabileceğini biliyorsun...bundan sonra herşey dilediğin gibi olsun inşallah Elifim...
üzülme ne olur...bak biz de üzülüyoruz...:teselli:

yok ablam taşınmıyorum ama yazın yok hastalığımdı yok hamileliğimdi derken temizlik işini savsakladık..anca fırsat bulduk, hayırlısıyla bi başlasakta bitseakannehir
sakın yorma kendini valla yersin oklavayı klava:

tamam yaa azcık azcık yapıyorum bilmiyorumkismile basit şeyler yapıyorum zaten.

tahammül edemiyorum böyle insanlara yaa...yöneticilik bu deildir kesinlikle...
neden işi bırakmayı düşünüyorsun peki?

kızının onu koruyacak anası var a.s eminim kimseyi karıştırmaz toz kondurmazsın
bence tek kız olmasının avantajlarını kullanır oyyy yerim kız ben onu sıpaaaaa

karıştırmam tabi çiçeğim o benim gebertirim onları:umursamaz:

canım benimm seni çok iyi anlıyorum ama lütfen çok sıkma canını
nasıl üzüldüğümü bildiğim için nasıl üzülebildiğini tahmin edebiliyorum
benim bebeğim yaşasaydı eğer şu an kucağımda
olucaktı minik parmakalrını sevicektim yumuk yumuk gözlerine bakıcaktım
ve tinkerin bebeğinden (ege'den) 10 gün büyük olucaktı
ama hayatın ne getireceğini bilemessin....

ve artık anne oldun sen bebeğin olmasada...bu yüzden hep acıycak için....
bu sadece bebegını kaybedenler için değil bebegı yanında olanalr içinde gecerli
korumak kollamak ve onun için telaşlanmakla geçicek bi ömür....

hoşbuldum minikkimmm
ee tabi teyzesi sülalenin tek kızı olcak
nazlı geldi zaten 3senede :)
olsun okadar dimi :lepi:
sen nasılsın güzelim

oo artık olsun o kadar tantana yakışır prensese :)

sanırım iiyiyiym aplacım bu arada reglim 2 gün gecikti akannehir

benimde bir sürü işim var ev temizliycem ufak ufak eşyalarımı taşıycam ve bunların hepsini sadece haftasonları yapabilcem tek başıma biraz zor o evi temizlemek ama olsun zevk bile alırım:))

nanem benimde bissürü işim vardı kızkardeşim annem ben üçümüz bi girdik hepsini
hallettik kızz :) hamile hamile yapma diorm kardeşime yok ben kendımı ii hissediyorum
hem kendı ıslerımıde yapiorm söz yorulkursam dinlencem dedi
caydıramadım bi türlü...ama çok güzel oldu
2 gune tek basıma yetiştiremıom hepsini ama üçümüz hemmen hallettık 1 günde :)

ayyy bende o işi savsakladım yok gezim yok boşanim yok misafir derken halılarımı bile yıkamadım ohaoldumsmile mafoldum napcam bilmiyom

tekrardan slmmm yemek yaptım da geldımmm sabah kalkar kalmazzz mercımek çorbamı yapmıştımmm şimdı dee karnıyarık yaptımmm akşama da pılav yapıcamm sebzelııı kocacımla yıcezz canı çeken buyursun gelsın hep beraber yıyelımmm mısafırı severımmm kaydirigubbakcemile3 ayhh bu yorgunluğa geldınız dee ben dun mahvoldum gece lavoboya bıle gıdemedım belımden basamadım ayaklarımın ustune yaaaa eşim göturdu benı wc yeee sempatiksalakcinni o yuzden yavaş yapmak daha mantıklı haklısınız ama ben yavaş yapamıorum çok tez bı ınsanımmmm hemen her işimi halledeyım de oyle oturayım dıorum amaaaa oyle de oturamıyorumm geberıyorummm

beren ablacımmm oda takımları alınmışş allah sağlıklı buyutmeyı nasıp etsınnn :Saruboceq:

canımmm ne oldu ????????
bilmem.... :sinifsinif:

nanemmm yalnızlık tak etti artıkk...aksi gb iş yerinde bile yalnızımm..koca koca adamların içinde....mafoldumben

iyi bi şekilde atlattığımı düşünüyorum ama işte aklıma gelince neden demekten alamıyorum kendimi..neden düştü((((

kızlar merhaba
en son ne zaman size yazdım onu bile hatırlamıyorum inanın..
on gündür fln yataktayım.
çok fazla mide bulantım var. ilaç kullanıyorum ama banamısın demiyo.
bgn bi hafta sonra işe başladım.
ilk günüm zor geçiyo.
işten çıkmayı düşünüyorumm

çiğdemcim ozaman yavaş yavaş yapcaksın
yaparken anlamıosun ha şunu bitirem bunu yapem derken
bi bakıyosun lökeşen çıkmış sabah yatağa yapışmışsın kaydirigubbakcemile3

tahammül edemiyorum böyle insanlara yaa...yöneticilik bu deildir kesinlikle...
neden işi bırakmayı düşünüyorsun peki?

canım sürekli böyle patronum.ofistede bi tek ben çalışıyorum herşey benim üzerimde adam bana diyoki orkayı kullanarak tut hesapları iyide demiyoki ben bu kıza 650 tl veriyorum.ben zaten orkayı kullanmayı bilsem burda ne işim var.düşün ben hamileyken biliyoduda hamile oldugumu bi konu yüzünden öyle kötü bagırdıki gittim tuvalete saattlerce hıçkıra hıçkıra agladım.ama diyorum hep alllaha havale ediyorum ben bu adamı.adam bile diyesim gelmio

evet yavyum için söylediklerine katılıyorum minikimm zor çok zor ama geçiyo o hararetli anlar
unutmuyosun elbette ama hatırladığın anlar taze halinden farklı oluyo artık....
hem de ne tantana yapcaklar çiçekime lmaz:

bu arada 2 gün gecikmesinin sebebi ne olabilirki eyvahedigeldismile
kız olsunda sağlılı olsun hayırlısı olsun be inşallahhhh olumunekankayizsmile

oh ne güzel ya bitirmişiniz hepsini...bende nedense kendi kardeşlerimden başkasının yaptıgı temizliğe güvenemiyorum onlardan başkası yapsa ben üstünden tekrar geçiyorum böyle bir hastalık var bendede:))
ahh keşke kardeşlerim yanımda olsalarda yardım etseler... boshayallersmile

ay canım hiç sormaaaaa benimki de kaç kere götürdü beni wc'ye.....:1no2: bel ağrısı hiç bir şeye benzemez valla....geceleri sağıma soluma dönemiyorum yaaa o derece...sabah bir kalkıyorumm sol yanım uyuşmuşş kolumu kaldıramıyorum
dikkatli olmamız lazım canikommmmm

hahaha tıpkı bennnnn :))

AYLİN20, ay_she, bellee, gokcegokce, idilcan, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum, yelizcem+ alkisalkisalkisbu ne kalabalık aboooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…