kizlar hamileyimmm belirtileri daha sonra uzun uzun yazicam
günaydın herkese
oyy kızlar bende sabah bi simit iki dilim peynir bi tanede yumurta yedim hala öğütmedi midem benim. artık hiçbişeyi öğütmüyo neden ama yaaaa anlıyamıyorum. eskiden hiç bööle değildi bilmiyorumkismile
AYLİN20, ay_she, babisim, gokcegokce, idilcan, karaguuul+, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum
selam kızlar hepıcınızeeezemuszemus
beğenmene sevindim canımmm hihoyyyt
bayadır bişey ekleyemiyorum kpss yi fln atlatıym yeni tariflerim var ekliycem inşallah
baya zaman alıyo tarife karar ver pişir süsle fotoğrafını çek yazısını yaz hihoyyyt
tekrardan slmmm yemek yaptım da geldımmm sabah kalkar kalmazzz mercımek çorbamı yapmıştımmm şimdı dee karnıyarık yaptımmm akşama da pılav yapıcamm sebzelııı kocacımla yıcezz canı çeken buyursun gelsın hep beraber yıyelımmm mısafırı severımmm kaydirigubbakcemile3 ayhh bu yorgunluğa geldınız dee ben dun mahvoldum gece lavoboya bıle gıdemedım belımden basamadım ayaklarımın ustune yaaaa eşim göturdu benı wc yeee sempatiksalakcinni o yuzden yavaş yapmak daha mantıklı haklısınız ama ben yavaş yapamıorum çok tez bı ınsanımmmm hemen her işimi halledeyım de oyle oturayım dıorum amaaaa oyle de oturamıyorumm geberıyorummm
beren ablacımmm oda takımları alınmışş allah sağlıklı buyutmeyı nasıp etsınnn :Saruboceq:
bilmem.... :sinifsinif:
nanemmm yalnızlık tak etti artıkk...aksi gb iş yerinde bile yalnızımm..koca koca adamların içinde....mafoldumben
iyi bi şekilde atlattığımı düşünüyorum ama işte aklıma gelince neden demekten alamıyorum kendimi..neden düştü((((
AYLİN20, ay_she, bellee, gokcegokce, idilcan, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum, yelizcem+ alkisalkisalkisbu ne kalabalık aboooooo
bilmiyorum aplacım test yaptım ama çıkmadı bişey
zaten kaşıntım kesik beyaz akıntım vardı reglden sonradoktora gidicektim
sanırım enfeksiyon kapmışım
regl olmadıgıma göre yarın öğlene kadar izin alabilirsem inşallah
gidicem doktora bakalım bi sorun yoktur inşallah
evet ya bende sevmıom hıc baskasının yaptıgı işi canım aynen katılıyorum :hulya:
öyle şekerim bi toplnsak koccaaman oluyoruz :)
. cnm:1hug:günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
ohh ohhh maaşallah ne kalabalık olmuş burası alkisalkisalkis
hoşgeldin canım :)
hoşbuldum kızlaropuyorumnanaktan
3 gündür ölüyorum bel ağrısından şu an bile otururken resmen zonkluyokafamçokkarıştı
dün acile gittik krem verip gönderdi kötükedihüso
ama benimki hamilelikle ilgili değil tamamen benim salaklığımdan oldu
kocaman yatağı tek başıma kaldırdım:1no2: güya kocaya inat yaptım olan bana oldu :çok üzgünüm:
hoşbuldum canım artıkın hep burdayım sonunda geldim...opuyorumnanaktankızlar hatice gelmişşşşş hoşgelmişş zemuszemus
3 gündür ölüyorum bel ağrısından şu an bile otururken resmen zonkluyokafamçokkarıştı
kocaman yatağı tek başıma kaldırdım:1no2: güya kocaya inat yaptım olan bana oldu :çok üzgünüm:
günaydın herkese
AYLİN20, ay_she+, bellee+, gokcegokce+, idilcan, karaguuul+, meltem_butterfly, SariLale+, Sedef35, SeKeR_NaNe+, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, yaren0144, Yavyum, zehsel
oyy oyyy maşallah ne kalabağız bu sabah..
kızlarr sonunda evimdeyimm geldimm koçişime kavuştum.zemuszemus
18 gün kalmışım güzel bir tatildi eğlendim bol bol stres attım ve stres topladım geldim ama koçişimi o kadan cok özlemişimki sormayın sabah sabah yorgunluk filan dinlemedim ekşın yaptım..:kedi::kedi:
:1hug:
karbonhıdrata çok yuklenme kkızzzzzzzzzzzz meyve şişirir ınsanııı hem de sağlıklıdır ye bakimmmmmmklava: :1hug:
günaydın herkese
AYLİN20, ay_she, babisim, gokcegokce, idilcan, karaguuul+, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum
AYLİN20, ay_she+, bellee+, gokcegokce+, idilcan, karaguuul+, meltem_butterfly, SariLale+, Sedef35, SeKeR_NaNe+, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, yaren0144, Yavyum, zehsel
18 gün kalmışım güzel bir tatildi eğlendim bol bol stres attım ve stres topladım geldim ama koçişimi o kadan cok özlemişimki sormayın sabah sabah yorgunluk filan dinlemedim ekşın yaptım..:kedi::kedi:
:mymeka::mymeka::mymeka: başka hiçbişi demiyorum sana :mymeka:
günaydın herkese
kızlar hatice gelmişşşşş hoşgelmişş zemuszemus
oyy kızlar bende sabah bi simit iki dilim peynir bi tanede yumurta yedim hala öğütmedi midem benim. artık hiçbişeyi öğütmüyo neden ama yaaaa anlıyamıyorum. eskiden hiç bööle değildi bilmiyorumkismile
kız hala doğurmadınmı sen?ohaoldumsmile
Sevi Bebe Ayakl Kundak Battaniye, | Sevi Bebe, | AktifBebek... en ucuzu, en hzls!
kızlar ben bunu almayı düşünüyorum ogluma kundak battanıyemiş sızce almalıyım ne dersınız fıkırlerınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?