Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oyy kızlar bende sabah bi simit iki dilim peynir bi tanede yumurta yedim hala öğütmedi midem benim. artık hiçbişeyi öğütmüyo neden ama yaaaa anlıyamıyorum. eskiden hiç bööle değildi bilmiyorumkismile

AYLİN20, ay_she, babisim, gokcegokce, idilcan, karaguuul+, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum
selam kızlar hepıcınızeeezemuszemus

oyy kızlar bende sabah bi simit iki dilim peynir bi tanede yumurta yedim hala öğütmedi midem benim. artık hiçbişeyi öğütmüyo neden ama yaaaa anlıyamıyorum. eskiden hiç bööle değildi bilmiyorumkismile

:uhm: :uhm: :uhm:

AYLİN20, ay_she, babisim, gokcegokce, idilcan, karaguuul+, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum

selamm canımmm :)

hoşbuldum kızlaropuyorumnanaktan
3 gündür ölüyorum bel ağrısından şu an bile otururken resmen zonkluyokafamçokkarıştı
dün acile gittik krem verip gönderdi kötükedihüso
ama benimki hamilelikle ilgili değil tamamen benim salaklığımdan oldu
kocaman yatağı tek başıma kaldırdım:1no2: güya kocaya inat yaptım olan bana oldu :çok üzgünüm:

AYLİN20, ay_she+, bellee+, gokcegokce+, idilcan, karaguuul+, meltem_butterfly, SariLale+, Sedef35, SeKeR_NaNe+, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, yaren0144, Yavyum, zehsel
oyy oyyy maşallah ne kalabağız bu sabah..

kızlarr sonunda evimdeyimm geldimm koçişime kavuştum.zemuszemus
18 gün kalmışım güzel bir tatildi eğlendim bol bol stres attım ve stres topladım geldim ama koçişimi o kadan cok özlemişimki sormayın sabah sabah yorgunluk filan dinlemedim ekşın yaptım..:kedi::kedi:

canımm orda bi yazı okudum sanamı ait bebeğini sen doğduktan sonra mı kaybettinbilmiyorumkismile

aminnn bi tanem çok zor oldu seçmek.. nasıl güzeller var anlatamam :kedi:

tutunamadı...aşılama yapılmıştı o ay..ilk kan testi 9çıkmıştı dr.negatif dedi ilaçları bırak dedi bıraktım hamile deilim çünkü.. ertesi günü okulun partisi vardı oğlumun. orda tepindik tepindik kahverengi akıntı başladı 2gün sürdü baktım gelmiyo gittim dr.a kan testi yapıldı 25 çıktı meğer tutunmaya çalışıyomuş kıyamammafoldumben sonra 45 sonra 90oldu sonuç ilaçlar iğneler falan ama kanama arttı ve düştü kendiliğindenmafoldumben kendimide dr.uda suçladım ozamanlar ama sonra baktımki bi çok örnek gördüm allah yeterki istesin ona can versin ne yaparsan yap bişi olmaz
sende böyle düşün demekki hayırlısı buymuş:teselli:

AYLİN20, ay_she, bellee, gokcegokce, idilcan, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum, yelizcem+ alkisalkisalkisbu ne kalabalık aboooooo

he olumunekankayizsmile

kan testi yaptırsaydın ya ayşe garanti olurdu dr.dada belli olmaz varsada ult.da yani.

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
ohh ohhh maaşallah ne kalabalık olmuş burası alkisalkisalkis
. cnm:1hug:

günaydınn h.g:1hug:

:mymeka::mymeka::mymeka: başka hiçbişi demiyorum sana :mymeka:

kızlar hatice gelmişşşşş hoşgelmişş zemuszemus
hoşbuldum canım artıkın hep burdayım sonunda geldim...opuyorumnanaktan

ahh ahhhhhh tam sopalıksın heee:mymeka:
kızım sen zaten hamilesin koçişine kızıpta böyle iş yapılırmı hiç azcık bebişini bari düşün..

hoşgeldin canım.tatilin güzel geçmesine sevindimkaydirigubbakcemile5
benimde o kadar ihtiyacım varki çok bunladım ya

:1hug:

karbonhıdrata çok yuklenme kkızzzzzzzzzzzz meyve şişirir ınsanııı hem de sağlıklıdır ye bakimmmmmm klava: :1hug:

kendime lahana salatası yaptım onu yiyorummmmm

günaydın herkese

Hoşgeldin canımmm nasılsın? oğluşun nasıl?

Selam canım hoşgeldin.

heheheh seni seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nihayet kavuştun kocana haaaaa :) sevindim canım
hoşgeldin tekrar aramıza

yaa biz kadınlar neden böyleyizzzzz
geçenlerde de ben koltukların yerlerini filan değişmek istedim tek başıma kaldırdım eşim yok diye inat yaptım tabi ona....sonra bel ağrısından öldüm öldümmmmmmmmmm

klava: geçmiş olsun bir daha böyle bişey yapmaaaa dersini almışsındır umarımmm

hosgeldın canım nasılsın ohhhh tatılde yaptın dınlendın ne güzel kocana kavustun sımdı ahhhh ahhhhh çok özlemısındır sen kocanı baksana sabah sabah neler olmusaklinialirimsmile

günaydın herkese

hoşşşgeldinnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

kızlar hatice gelmişşşşş hoşgelmişş zemuszemus

nerde sempatiksalakcinni

anacım bu aylarda mide problemleri başlar yanma varsa süt içeceksin soğuk süt
ama dikmiceksin kafaya, yudum yudum içeceksin. olmadı dr. ilaç verece sempatiksalakcinni

hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan

kuzuuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan hoşgeldin ya ay ne uzun tatil yaptın alsanaalsanasmile
ii olmana sevindim enerjin bu aylarda boşa gitmez işallahh

kız hala doğurmadınmı sen?ohaoldumsmile

:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…