ay canım hiç sormaaaaa benimki de kaç kere götürdü beni wc'ye.....:1no2: bel ağrısı hiç bir şeye benzemez valla....geceleri sağıma soluma dönemiyorum yaaa o derece...sabah bir kalkıyorumm sol yanım uyuşmuşş kolumu kaldıramıyorum
dikkatli olmamız lazım canikommmmm
AYLİN20, ay_she, bellee, gokcegokce, idilcan, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum, yelizcem+ alkisalkisalkisbu ne kalabalık aboooooo
evet bıtanemmm dıkkat etmemız lazımmm olumunekankayizsmile
nanemmm yalnızlık tak etti artıkk...aksi gb iş yerinde bile yalnızımm..koca koca adamların içinde....mafoldumben
iyi bi şekilde atlattığımı düşünüyorum ama işte aklıma gelince neden demekten alamıyorum kendimi..neden düştü((((
canım sürekli böyle patronum.ofistede bi tek ben çalışıyorum herşey benim üzerimde adam bana diyoki orkayı kullanarak tut hesapları iyide demiyoki ben bu kıza 650 tl veriyorum.ben zaten orkayı kullanmayı bilsem burda ne işim var.düşün ben hamileyken biliyoduda hamile oldugumu bi konu yüzünden öyle kötü bagırdıki gittim tuvalete saattlerce hıçkıra hıçkıra agladım.ama diyorum hep alllaha havale ediyorum ben bu adamı.adam bile diyesim gelmio
evet yavyum için söylediklerine katılıyorum minikimm zor çok zor ama geçiyo o hararetli anlar
unutmuyosun elbette ama hatırladığın anlar taze halinden farklı oluyo artık....
hem de ne tantana yapcaklar çiçekimelmaz:
bu arada 2 gün gecikmesinin sebebi ne olabilirki eyvahedigeldismile
kız olsunda sağlılı olsun hayırlısı olsun be inşallahhhh olumunekankayizsmile
oh ne güzel ya bitirmişiniz hepsini...bende nedense kendi kardeşlerimden başkasının yaptıgı temizliğe güvenemiyorum onlardan başkası yapsa ben üstünden tekrar geçiyorum böyle bir hastalık var bendede:))
ahh keşke kardeşlerim yanımda olsalarda yardım etseler... boshayallersmile
AYLİN20, ay_she, bellee, gokcegokce, idilcan, meltem_butterfly, SariLale, Sedef35, SeKeR_NaNe, superisiyim, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum, yelizcem+ alkisalkisalkisbu ne kalabalık aboooooo
tanımışım seni baaakkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maşallah
a.s
ben acıktım yaaaaa ne yesemmm acabaaa cokacimcoook
hahaha tıpkı bennnnn :))
evet ya bende sevmıom hıc baskasının yaptıgı işi canım aynen katılıyorum :hulya:
meyve yee güzelimmmmmmmmm ben şimdık ara öğün oyle yapıyorummmm Şeniz
:)) kaydirigubbakcemile5
bende bende:)) kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
ohh ohhh maaşallah ne kalabalık olmuş burası alkisalkisalkis
kız meyve kesmiyo beni :roflol:
çatlaklarrrr :)))))))
ayşe kızzz senin yemek sitesine baktım ne güzel şeyler var karnımda acıkmıştı zatennn cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?