Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan sizi çok özledim :1hug:

günadın canım.. akıntı bende de öyle oluyordu yani adet gününe 2 gün kalana kadar devam etmişti adet günümde kesilmişti ama sonra kırmızılar gelmişti tabi o ayrı..yani normal akıntının olması merak etme:) işallah senin kırmızılar gelmez..

ya bu ay inanılmaz heyecanlıyım adet dönemimin gelmesini hiç bu kadar istememiştim:)inşallah o zaman gelirde benim adet gelmez:)

günaydın iyi seneler olsun
bu ay
bu yıl inşallah meleklerimiz bizimle olacak ... :)))))))))))))

800 ü deviriyoruzzzzz yuuppiii :lepi: nice 800lere kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyim canımm sen nasılsın demek kar yağmaya başladı yakında buralarada yağar :) hiç sevmem kar'ı..sadece izlemesi güzel :))):icecream:

iyiyim canım sağol evet bugün güne karla uyandık ve şuan lapa lapa yağıyor ben karı çok severim şimdi yerlerde tutsun diye bakıyorum

günaydın canım hoşgeldinnn ne yaptın bakalım 3 gündür yoksun nasıl geçti yeni yılınız yerimseniben

Ya ben yeni yıla ağlayarak girdim yaa mafoldumben bi de dün televizyonda terazi burçlarının 2010 yılında çok ağlayacaklarını söylediler, hepten moralim bozuldu :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…