pembem ordamısın...yoksa wc ylemı ugrasıyorsun
o zamaaaaaaaan stres yapma canım...carsambayı beklylım...ve gorelım cızgılerıııı
vallaha 15-20 dk da bir uğruyorum muhtereme. noolucak acaba benim sonum??opuyorumnanaktan
vallaha 15-20 dk da bir uğruyorum muhtereme. noolucak acaba benim sonum??opuyorumnanaktan
evet stres yok kesinlikle zaten yapmıyorum da bu ay çok sallamıyorum. bu ay benim için bir tecrübe testleri falan da e zaman yumurtladığımı anlayıp bundan sonraki aylarda daha iyi çalışmak için yapıyorum aslında...
tabii bir taraftan böyle düşünüyorum ama olsa da hiç fena olmaz yani alkisalkisalkis
cok mu sıvı tukettın canımm..
çorbaaaaa???
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden sen sımdı yarın test yaptırıyonmu soyle bakalım..yoksa bekletcenmı bızı
yarın benim tam günüm aslında. yarını beklerim canım ya. zaten gündüz planım var evde olmucam, vakit çabuk geçer. akşama burdayım kafanızı şişiririm artık!
salı en geç çarşamba test yaptırıcam ama...perşembe yola çıkıcam zaten!
haa tamam gıtmden yaptırda..sorun yok o zaman bı guncuk daha beklrız napalım:hulya:
yatsam uykum var ama, yataktada dön dönnnn...uyuyamıyorum inan.
hiç hamile kalmayı böyle hayal etmemiştim.meğer ne sıkıntılı şeymiş yaa...
canlarım öpüyorum hepinizi, ben yatıyorum yarın iş var malum, iyi geceler hepinize..............................................
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
canlarım öpüyorum hepinizi, ben yatıyorum yarın iş var malum, iyi geceler hepinize..............................................
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ıyı gclr canım....bende yavastan kacıcam zatn..uykummu gldı ne
tatlı ruyalaaaarrrhadi iyi gecelerrrrrrrrrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?