Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
o zamaaaaaaaan stres yapma canım...carsambayı beklylım...ve gorelım cızgılerıııı

evet stres yok kesinlikle zaten yapmıyorum da bu ay çok sallamıyorum. bu ay benim için bir tecrübe testleri falan da e zaman yumurtladığımı anlayıp bundan sonraki aylarda daha iyi çalışmak için yapıyorum aslında...

tabii bir taraftan böyle düşünüyorum ama olsa da hiç fena olmaz yani alkisalkisalkis

insallah canım yaaa guzel haberlrlr alınca cok mutlu oluyoruzz...pozıtıf olalımkı pozıtıf sonuclar alalım..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

delikafadulden sen sımdı yarın test yaptırıyonmu soyle bakalım..yoksa bekletcenmı bızı

yarın benim tam günüm aslında. yarını beklerim canım ya. zaten gündüz planım var evde olmucam, vakit çabuk geçer. akşama burdayım kafanızı şişiririm artık!
salı en geç çarşamba test yaptırıcam ama...perşembe yola çıkıcam zaten!

haa tamam gıtmden yaptırda..sorun yok o zaman bı guncuk daha beklrız napalım:hulya:

canlarım öpüyorum hepinizi, ben yatıyorum yarın iş var malum, iyi geceler hepinize..............................................
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

canlarım öpüyorum hepinizi, ben yatıyorum yarın iş var malum, iyi geceler hepinize..............................................
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ne güzl bende çalışıyo olsaydım daha kolay olurdu herşey...
ama çalışmaya gücüm kalmazdı di mi :):roflol:

herkeseee GÜNAYDINNNNN!!!!nasılsınız kızlar? biz yokken bayagı kaynatmıssınız aramıza yeni arkadaslar da katılmış..oh oh ne güzel...gittikçe büyüyor ailemiz...

günaydıııın kızlaaaaaar na güzel yaaa burda şuan kar yağıyo ve ben pencereden izliyorumm

gunaydıın kızlarr nasılsınız... ben bıraz once wc gıtmek ıcın yatakdan kalktım , altımdan bıseyler küt dıye gıttı aman allahım yoksa adetmı oldum dedım kostum bı akıntı gelmış sormayın löp dıye oturmus camasırıma.. adet olmama 3-4gün var daha ınsalllahhh olmammm..
gecen ay 24ünde yumurtlama oldu . bu günlerdirrr süren akıntı ney yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…