Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bende rüyamda bi ingiliz savaş gemisindeydim ve hamileydim:)sonra sancım tuttu hastaneye götürmek için helikopter geldi...hastaneye gittik harika bi yerdi,beni doğurtan adam zenciydi:))ne manası var acaba:)

Ya ben yeni yıla ağlayarak girdim yaa mafoldumben bi de dün televizyonda terazi burçlarının 2010 yılında çok ağlayacaklarını söylediler, hepten moralim bozuldu :çok üzgünüm:

canım ben de terazi burcuyummmmm niye ağlıcakmışız ben de takarım böyle şeylere hemen mafoldumbenmafoldumben

kızlar bende rüyamda bi ingiliz savaş gemisindeydim ve hamileydim:)sonra sancım tuttu hastaneye götürmek için helikopter geldi...hastaneye gittik harika bi yerdi,beni doğurtan adam zenciydi:))ne manası var acaba:)

:)) hayır olsunnnnn.. listeyi smart arkadaşımız yazıyor o gelince söyleriz canım

Ya ben yeni yıla ağlayarak girdim yaa mafoldumben bi de dün televizyonda terazi burçlarının 2010 yılında çok ağlayacaklarını söylediler, hepten moralim bozuldu :çok üzgünüm:

canım ben hemen terazinin yıllık burç yorumuna baktım :)) hiçte öyle kötü şeyler yok hem bak ne diyorrr :

Evli olan ve çocuk sahibi de olmak isteyen Terazi burcu hanımlarımız bu dönemde hamilelikleri ile ilgili çok olumlu haberler alabilirler. Tüm Teraziler ufak tefek sağlık sorunları yaşasalar da bunlar tedavisi kolay ve üzerinde çok durulmayacak türden olacaklardır.

demekki meleklerimiz geliyorrrrrrr hihoyyythihoyyytsositososito

günaydınnnnnnn
yeni bir yıl yeni bir gün yeni yeni bebişler getirsin sizlere kızlar
nasılsınız ne var ne yok
bugün çok yoğunum o yüzden sayfaları okuyamadım bi günaydın diyim dedim sizeopuyorumnanaktan

kızlar nerdesinizzzzzz ( ben gidiyorum madem yoksunuz pilatesimi yapim bari kaydirigubbakcemile2 görüşürüz..

günaydın canım hoşgeldin:)) ben de kırmızı kartı yedim :)) ama gayet iyiyim...şimdi sporumu yapim yine gelirim öptüm opuyorumnanaktan

günaydın canım hoşgeldin:)) ben de kırmızı kartı yedim :)) ama gayet iyiyim...şimdi sporumu yapim yine gelirim öptüm opuyorumnanaktan

hoş bulduk canım offffff sabah benimde aklıma geldin işe gelirken bakalım ne gibi bi sürprizle karşılaşıcam dedim neyse bu ay inş tatlım hayırlısı olsun çalışmalara devam:1hug:

günaydınn cümleten.. 2010 yılı hepimize sağlık huzur veeeeeeeee hayırlı bebekler getirsin inşallah
nasılsınız nasıl geçti yılbaşı akşamı

Ayyyy gerçekten mi yaaa opuyorumnanaktan dün o salak kadın neden ağlayarak geçirecekler dedi ozaman :uhm:
ben de ne kadar üzülmüştüm zaten yeni yıla da ağlayarak girdim diye :çok üzgünüm:
yılbaşı gecesi tam 11:55te kocişime küstüm ve ağladım, yeni yıla da ağlayarak girdim :sinifsinif: gerçi hemen barıştık sonra ama aklıma takıldı işte bütün yılı ağlayarak geçirir miyim diye :çok üzgünüm:
Sağol canımcım yaa, bu söylediklerin moral oldu :asigim:

hoş bulduk canım offffff sabah benimde aklıma geldin işe gelirken bakalım ne gibi bi sürprizle karşılaşıcam dedim neyse bu ay inş tatlım hayırlısı olsun çalışmalara devam:1hug:

Su hayırlısı canım önümüzde koskoca 12 ay var :)

sağolun kızlar evet hayırlısı olsun ne yapalım :)) ne zaman gelirse artık kısmett...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…