Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet anlıyorum hiç birşey olmamış gibi sanki bebek planlamıyormuş gibi normal zamanlar gibi rahat bırakın kendizi biraz çalışın zor olmıycak bir örnek veriyim arkadaşımın anlattığı bi olay uzun zamandır hamile kalamayan bir bayana doktoru senin çocuğun olmıcak boşuna uğraşma artık demiş kızda nasıl olsa çocuğum olmıcak diye kendini rahat bırakıyor ve hemen şaşılacak bi şekilde hamile kalıyor zor değil insan isterse herşeyi başarır Unutmayın yer yüzünde en mükemmel varlık insan sende yapabilirsin hadi bakalım becerini görelim inşallah en kısa zamanda kalırsın.:CüvCüv:

Selam kızlar, 10Aralık regl günümdü... bende için için seviniyordum taaa ki bu sabaha kadar... hiç sekmeyen günüm 5 gün gecikti bende sandım ki hamileyim,bu sabah kırmızı kartı gördüm. smart-girl'e iletirseniz sevinirim çünki bir daha siteye girmeyi düşünmüyorum.Bebek işini rafa kaldırdım. Bu site sayesinde bilmediklerimi öğrendim yine bu site sayesinde hiç görmediğim insanların desteklerini gördüm,hepinize teşekkür ediyorum, hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum.Herşey gönlünüzce olsun...

evet anlıyorum hiç birşey olmamış gibi sanki bebek planlamıyormuş gibi normal zamanlar gibi rahat bırakın kendizi biraz çalışın zor olmıycak bir örnek veriyim arkadaşımın anlattığı bi olay uzun zamandır hamile kalamayan bir bayana doktoru senin çocuğun olmıcak boşuna uğraşma artık demiş kızda nasıl olsa çocuğum olmıcak diye kendini rahat bırakıyor ve hemen şaşılacak bi şekilde hamile kalıyor zor değil insan isterse herşeyi başarır Unutmayın yer yüzünde en mükemmel varlık insan sende yapabilirsin hadi bakalım becerini görelim inşallah en kısa zamanda kalırsın.:CüvCüv

evet valla bende takmıcam diyorum ama olmuyo bu ay hesplama falan yapmıcam diyodum ama yine gözüm takvime takılıyodelikafadulden

evet kafamızdan atabilsek bebek fikrini sorun yoksa zaten olur mutlaka. stresli olmamak çok önemli. ben normal zamanda kafama takmıyorum ama adet günüm yarın ve çok kafama şu anda belim ağrıyor ve adet mi olcam diye tedirgin olmaya başladım.

evet valla bende takmıcam diyorum ama olmuyo bu ay hesplama falan yapmıcam diyodum ama yine gözüm takvime takılıyodelikafadulden

kızlar bu birazda kısmet meselesi Allah ne zaman isterse o zaman olur hele bi 2 rekat namaz kılıp dua edin ben öyle yaptım ve inanınki sen bilirsin ebrucum ilk denemede hamile kaldım

kaydirigubbakcemile3

sakın unutma bunu bu en önemlisi spermler dışarı çıkarsa yumurtayı ne dölleyecek ben hiç kalkmıyorum valla gerçi daha tutturamadım ama

canım sen benı motıve edıyosun yap bakalım becerını görelım dıyosun hanı ben gaza gelıp yapmam lazım bunu ama zor görünüyo ne dıyeyım Allah ım sonumuzu hayır etsın

sağol canım ama neden terkediyosun bizi hem neden bırakıyosun hamile kalmayıbenneyaptımki

birlikte olduğunuz zamanlar yumurtlama dönemi ve sonrası rahat olmak çok önemli arkadaşım takma kafana normal adetini beklermiş gibi bekle bebek yapmıcakmış gibi ...

kaydirigubbakcemile3

sakın unutma bunu bu en önemlisi spermler dışarı çıkarsa yumurtayı ne dölleyecek ben hiç kalkmıyorum valla gerçi daha tutturamadım ama

canım hanı çalışmadan sonra yatın dıyorya herkes ben buna artık ınanmıyorum hep yattım olmadı günasırı çalıştım olmadı yumurtlama dönemı üst üste çalıştım yıne olmadı ayaklarımı kaldırdım yastık koydum yok yıne olmadı yanı kısmet bu işler egerkı bebek gelecekse sen ayaktada çalışsan oluyor yanı bunu doktorum söyledı bana ayakta ılıskıye gırenler nasıl hamıle kalıyor dedı demekkı yatmakla yastıkla alakası yok bunun dedı yapma dedı bende yapmıyorum artık açıkçası

kızlar bu birazda kısmet meselesi Allah ne zaman isterse o zaman olur hele bi 2 rekat namaz kılıp dua edin ben öyle yaptım ve inanınki sen bilirsin ebrucum ilk denemede hamile kaldım

evet canım ya ben bu ay uygulucam bunu eşim zaten namaz kılıyo zaten en önemlisi önce Allahtan istemek değilmi :Saruboceq:

ama ne bileyim hemen kalkıncada çıkıyolar :bbo:

bu arada ben arı sütü bal polen karısımı yedım hamıle kalamadım incir kürü yaptım geçen ay yıne hamıle kalamadım esımede keçı boynuzu pekmezı yedırdım 2 yada 3 ay bu arada yumurtamın çatladıgınıda anlıyorum yanı sorun yok onunla ılgılı ama yıne hamıle degılım anlamıyorum bu işi ben artık vazgeçıcem bu bebek işinden o olucak

ay canım 10 - 15 dk. uzansak ne olur ki dinlenmiş oluruz... zararı olmaz dimi am :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…