canım hosgeldın evet stres yapmamamız gerekıyor ama nasıl bunun bır çözümü varmı acaba egerkı varsa hemen uygulayayım olmuyor işte rahattta olamıyorum bazen umursamıyorum ama bazende çıldıracak gıbı oluyorum sen anlat bakalım bıze yardımcı ol bılgılerın ısımıze yarayabılır
canım hosgeldın evet stres yapmamamız gerekıyor ama nasıl bunun bır çözümü varmı acaba egerkı varsa hemen uygulayayım olmuyor işte rahattta olamıyorum bazen umursamıyorum ama bazende çıldıracak gıbı oluyorum sen anlat bakalım bıze yardımcı ol bılgılerın ısımıze yarayabılır
evet anlıyorum hiç birşey olmamış gibi sanki bebek planlamıyormuş gibi normal zamanlar gibi rahat bırakın kendizi biraz çalışın zor olmıycak bir örnek veriyim arkadaşımın anlattığı bi olay uzun zamandır hamile kalamayan bir bayana doktoru senin çocuğun olmıcak boşuna uğraşma artık demiş kızda nasıl olsa çocuğum olmıcak diye kendini rahat bırakıyor ve hemen şaşılacak bi şekilde hamile kalıyor zor değil insan isterse herşeyi başarır Unutmayın yer yüzünde en mükemmel varlık insan sende yapabilirsin hadi bakalım becerini görelim inşallah en kısa zamanda kalırsın.:CüvCüv:
evet valla bende takmıcam diyorum ama olmuyo bu ay hesplama falan yapmıcam diyodum ama yine gözüm takvime takılıyodelikafadulden
canım olurmu öyle şey... anlatıp rahatlayacaksın tabiki
karamsarlığa düşme .... ya olmassa die plan yap sunları sunları yaparsam su zamanda çalışmazsam bu beni idare eder gibilerinden ve hayırlısını iste... inşallah herşey gönlüne göre olur....
oralardan okuduklarıma göre hesapladım...
bu haftayı değerlendireceğimmm inşallah... sorun olmassa kısmetse olacakkk
aaa ben bunu hiç düşünmemiştim hemen kalkıyordum veaklıma geliyordu bunlar hemen çıkıyor diordum
bu tavsiyeni unutmayacağım teşekkür ederim
evet anlıyorum hiç birşey olmamış gibi sanki bebek planlamıyormuş gibi normal zamanlar gibi rahat bırakın kendizi biraz çalışın zor olmıycak bir örnek veriyim arkadaşımın anlattığı bi olay uzun zamandır hamile kalamayan bir bayana doktoru senin çocuğun olmıcak boşuna uğraşma artık demiş kızda nasıl olsa çocuğum olmıcak diye kendini rahat bırakıyor ve hemen şaşılacak bi şekilde hamile kalıyor zor değil insan isterse herşeyi başarır Unutmayın yer yüzünde en mükemmel varlık insan sende yapabilirsin hadi bakalım becerini görelim inşallah en kısa zamanda kalırsın.:CüvCüv
Selam kızlar, 10Aralık regl günümdü... bende için için seviniyordum taaa ki bu sabaha kadar... hiç sekmeyen günüm 5 gün gecikti bende sandım ki hamileyim,bu sabah kırmızı kartı gördüm. smart-girl'e iletirseniz sevinirim çünki bir daha siteye girmeyi düşünmüyorum.Bebek işini rafa kaldırdım. Bu site sayesinde bilmediklerimi öğrendim yine bu site sayesinde hiç görmediğim insanların desteklerini gördüm,hepinize teşekkür ediyorum, hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum.Herşey gönlünüzce olsun...
evet kafamızdan atabilsek bebek fikrini sorun yoksa zaten olur mutlaka. stresli olmamak çok önemli. ben normal zamanda kafama takmıyorum ama adet günüm yarın ve çok kafama şu anda belim ağrıyor ve adet mi olcam diye tedirgin olmaya başladım.
kaydirigubbakcemile3
sakın unutma bunu bu en önemlisi spermler dışarı çıkarsa yumurtayı ne dölleyecek ben hiç kalkmıyorum valla gerçi daha tutturamadım ama
kızlar bu birazda kısmet meselesi Allah ne zaman isterse o zaman olur hele bi 2 rekat namaz kılıp dua edin ben öyle yaptım ve inanınki sen bilirsin ebrucum ilk denemede hamile kaldım
birlikte olduğunuz zamanlar yumurtlama dönemi ve sonrası rahat olmak çok önemli arkadaşım takma kafana normal adetini beklermiş gibi bekle bebek yapmıcakmış gibi ...
:lepi::lepi:
canım hanı çalışmadan sonra yatın dıyorya herkes ben buna artık ınanmıyorum hep yattım olmadı günasırı çalıştım olmadı yumurtlama dönemı üst üste çalıştım yıne olmadı ayaklarımı kaldırdım yastık koydum yok yıne olmadı yanı kısmet bu işler egerkı bebek gelecekse sen ayaktada çalışsan oluyor yanı bunu doktorum söyledı bana ayakta ılıskıye gırenler nasıl hamıle kalıyor dedı demekkı yatmakla yastıkla alakası yok bunun dedı yapma dedı bende yapmıyorum artık açıkçası
Arkadaşlar ben de 17 Aralık'ta regli bekliyorum, nolur olmasın tabi
ama ne bileyim hemen kalkıncada çıkıyolar :bbo:
senin belirtilerin nelerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?