hayatım yanlış okumadıysam 1.00 cıkmış değerin yanı negatif..
ama referans aralıgı 0-2,9 nasıl oluyo bu
cnm benım testte yazan referans aralıgı nıye degısık???
canım işte senın test negatif en düşük referans 5 olmalıydı
Ben bir de şekersiz içiyorum çayı!ASla şekerli de içemem! akannehirsmartcım ya ben hiç ara veremedim caya. düşün sigarayı bıraktım çayı bırakmadım..bilmiyorumkismile
canım çayı çok sevıyosun bellı 5 bardak içiyorum dıyosun suan açık iç ama zamanla azalt çünkü vücudundakı demırı alıyo tatlım hele yemekle bırlıkte içtiginde tamamen zararlı bılgın olsun kanın düşer hep
ayy buna hiç ihtimal vermiyorum acıkcası..:umursamaz:
heralde öyle bişiy olursa şak diye bayılırım.akannehir
evet sen her defasında söylerdin ben öyle cok çalışımam diye rabbim duydu sesini..opuyorumnanaktan
smarttt hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile2
selam güzellerrr nörüyonuzzzzz:hulya:sempatiksalakcinni
İyi canım;ya sen!?
test referansına bakılırsa bana
var gibi geldi ..ben ne zamn yaptırdıysam 0,100-0,145 çıkıyodu ve negatif deniyodu yani seninki1,00 çıkmışş yaniii bilmiyorum ama bana var gibi geldi arkadaşım inşallah ta vardır:Saruboceq:hayırlısı olsunnyerimseniben
kızlar reglime1 hafta kalmışşşşşdelikafadulden
ama bu ay benim regl olmaya niyetim yokk:umursamazlmicem iştee banenee zati göğüslerimde ağrımıyo bu ayy kasıklarımdada batmalar oluyoo birden biree bu ayy bence var bişiler:CüvCüv: ya sizceee hami,le olduğumu hisseden 6 hissi kuvvatlı biri yokmu aranızdaa hııızemuszemus
smart cicim sen kızım olcak diyosun ama ben senin oğlun olcak gibi hissediyoruumm hayatımm kusra bakmaalülülülülülünaniknaniksırnaşık şey
Oğlun olacak diyenlerle konuşmuyorum bennnn!lmaz: KIZIM olacak benim;eminim!
Canım ben hamşle olduğumu hissetmiştim manyak derecede;Ama kendime konduramamıştım. akannehir Yok canım değildir değildir diye diye en sonunda mecburan yapmıştım testi.....Hem de ov. gününden beri bir gariplik olduğunun farkındaydım kendimde.
benide hisset nolursunn sırnaşık şeysırnaşık şey
kız hamilemiyim acep ben hissetmeye hissediyomda 5 yıldan sonra sanki mucize gibi geliyo yanii hayall gibiii ay ne bilim işte ondannn anladın sen onuu temem temem kızın olsunn hadiii tübe tübee allahın işine karışmayalım kızzzz o hangisini nasip ederse eli ayağı düzgün sağlıklı olsun hayırlı olsunda ne erkek olsun kız olsun ne olcakkk:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?