hoşgeldin canım gecmiş olsunnn.:teselli:..ahh bu yaramazlarr annerine şimdiden iş kesiyolar sanırım..selam kızlarrr
dün sadece belim ağrıyordu,akşamına sağ bacağım kalçamdan tutuldu, resmen yürüyemedim..ayağımın üstüne basamadım acıdan.
ya kızlar bide ben şu gaz ve kabızlık olayını nasıl çözücem?
ee sizler nasılsınız cicişler
öylemiii ohaoldumsmile
hoşbuldum canım..Şeniz
böyle olman gayet normal yaşadıkların kolay şeyler değil.:gitme:
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:.insan ne kadar seviniyo hamile kaldığında ama hiç bilmiyoruzki ilerleyen zamanda ne olucağını yani illa hamile kalmak değil hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı sıhattli kucağımıza alabilmek önemli....:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı hamişlikler yaşarsın canım..:Saruboceq:
bende iyiyim cok şükür evet preseedim geldi adetim gelsede başlasam diyorum cok heyecanlıyım sanki preseedle olacak gibi bir heyecan var içimde hihoyyythayırlısı artık..boshayallersmile
artıkın bu enerjiyle ikizmi olur üçüzmü bilemiyorum dermişim..:lepi:
allah sağlıklı versinde birtaneyede razıyım yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun..boshayallersmile
evet canım az çok biliorum eşiyle boşanmak üzerelerdi evleride ayrıydı sanırım ama dayanamamışlar ekşın yapınca hamiş kaldı lale allahın lütfu işte ayrılmalarına engel oldu allahım onlara bebeiş yolladı
kızlar af buyrun kaçak et olayını çözemedim bir türlü hadi eşini anladımda sarılalede mi kaçak et kesmişbilmiyorumkismile
hoşgeldin canım gecmiş olsunnn.:teselli:..ahh bu yaramazlarr annerine şimdiden iş kesiyolar sanırım..
gaz ve kabızlık olayınada ne bilim ya hamilesin zaten ne gibi bişiy kullanabilirsin hiçbir bilgim yok acıkcası dr. danıştınmı canım..boshayallersmile.
yaa işte öylee..
aaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn!!!!!
anladığın şey lalenin eşinin başkasıyla kaçak et kesmesiyse eğer ,afedersin ama senin "hadi eşini anladım da... " sözüne bi anlam veremedim bendelmaz:
ne lale ne de eşi başkasıyla et kesmedi.onlar ayrı yaşamaya başladıktan sonra da -birbirleriyle- cinsel anlamda tekrar birlikte oldular..bundan bahsediliyor.
canım hayırlısı olsun...kaydirigubbakcemile3kızlar 30 kasımda işten ayrılıyorum nasipse inş.
o güne kadar dayanıcam bu berbat yere.
hamileliğime bile sevinemedim(
valla canım herşeyi allah biliyo ol desin yeter..yerimsenibengamzeli kız inş. bakalım 11.10. da adet olmam gerekiyo bakacaz...bilmem ki yaa sabahtan beri agrıyo.. sanmıorum olmadı yaa eim ameliyat oldu o yumurtlama evresini kaçırdık galiba biz ssonradan oldu ama tutarmı bilmem ki...ya birde yegeni oldu bi seviyo fotograftan bil onu öle görünce olsun istedim yaa aman ne biliym....bilmiyorumkismile
kızzz allah senii zaten başkasıyla olmuş olsa eşinle neden birleşsin...akannehirpardonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam canım hoşgeldinn...opuyorumnanaktanslm kızlaaar
ayy çok şükür müfettişler gittide azcık rahatladım ya
offf heryerim stresten tutuldu resmen kafamçokkarıştı
ay valla sorma hatçem,mahvetti bu sıpalar benikaydirigubbakcemile salı günü randevum var,gidince sorucam doktoruma ama ne bilim belki sizde bişiler bilirsiniz diye sordumdu iştebilmiyorumkismile püfffboshayallersmile
benim bildiğim kaçak et kesmek argoda ilk anlamı evlilik dışı ya da bir ilişki içinde olunan insanın bilgisi dahilinde olmadan başka bir insanla ilişkiye girmek anlamında kullanılan bir deyimdir. böyle anlamam doğal eşini anladımda derken erkeklerin hiçbirine güvenmem bu konuda bu ayrı bir tartışma konusudur özürdilerimm
canım hayırlısı olsun...kaydirigubbakcemile3
valla canım herşeyi allah biliyo ol desin yeter..yerimseniben
benimde eşim arkdaşlarının bebekleriyle resimlerini görünce nasıl üzülüyo anlatamam bizimde olsun artık diyo bizde böyle bebeğimizle resim cektirelim diyo..mafoldumben
tabiki onları böyle görmek bizi cok üzüyo...:gitme::gitme:
allahım inş. meleğini gönderir canım..:Saruboceq::Saruboceq:
kızzz allah senii zaten başkasıyla olmuş olsa eşinle neden birleşsin...akannehir
tabi koçişiyle oldu herşey...:kedi:
selam canım hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
ohh iyi rahatlamışsındır dicem ama bu defada stresten tutulmuşsun.kafamçokkarıştı.
bebişlerini görücen yanii salı günü kimbilir nasıl heyecan vardır şimdi sende..:lepi:
dr. gidince sorarsın kendi aklından bişiyler kullanma ne olur ne olmaz..boshayallersmile
hayatım sarılale eşinden ayrılacağı sırada hamile olduğunu öğrendi 2 aydır filan ayrı yaşıyolardı ama arada kacak et kesmişler :kedi::kedi:ve adet gününde test yaptı hamile olduğunu öğrendik:CüvCüv: yani herkez şok oldu cünkü eylülde boşanma davası vardı.eyvahedigeldismile..vee tabiki ayrılmadılar bebişleri onları ayırmadı..
görüyormusun bebişin uğurunu sen maşallah...:asigim:
evet canım az çok biliorum eşiyle boşanmak üzerelerdi evleride ayrıydı sanırım ama dayanamamışlar ekşın yapınca hamiş kaldı lale allahın lütfu işte ayrılmalarına engel oldu allahım onlara bebeiş yolladı
yaa allahım cok büyük 3 yıl uğraştı olmadı kacak et keserken geliverdi bebişi..
ne güüyon kızzz fatoş diyecek yine benimi cekiştirdiniz..sırnaşık şeysırnaşık şey[/B]
selam kızlarrr
dün sadece belim ağrıyordu,akşamına sağ bacağım kalçamdan tutuldu, resmen yürüyemedim..ayağımın üstüne basamadım acıdan.
anladığın şey lalenin eşinin başkasıyla kaçak et kesmesiyse eğer ,afedersin ama senin "hadi eşini anladım da... " sözüne bi anlam veremedim bendelmaz:
ne lale ne de eşi başkasıyla et kesmedi.onlar ayrı yaşamaya başladıktan sonra da -birbirleriyle- cinsel anlamda tekrar birlikte oldular..bundan bahsediliyor.
benim bildiğim kaçak et kesmek argoda ilk anlamı evlilik dışı ya da bir ilişki içinde olunan insanın bilgisi dahilinde olmadan başka bir insanla ilişkiye girmek anlamında kullanılan bir deyimdir. böyle anlamam doğal eşini anladımda derken erkeklerin hiçbirine güvenmem bu konuda bu ayrı bir tartışma konusudur özürdilerimm
aylin20 haklı kelimeleri seçerken anlamlarını bilmek gerekir o yüzden bence hatalının kendin olduğunu bilmen gerekiyor.ayline haksızmış tavrına girme kelimeleri doğru kullanmalısın
aylin20 haklı kelimeleri seçerken anlamlarını bilmek gerekir o yüzden bence hatalının kendin olduğunu bilmen gerekiyor.ayline haksızmış tavrına girme kelimeleri doğru kullanmalısın
hoşuma gitti aslında ik duyduğumda sevindim çok şaşırdımyaa allahım cok büyük 3 yıl uğraştı olmadı kacak et keserken geliverdi bebişi..
ne güüyon kızzz fatoş diyecek yine benimi cekiştirdiniz..sırnaşık şeysırnaşık şey
merhaba canım bende kabızım yoksa hamile miyimselam kızlarrr
a.s canım hoş geldinslm kızlaaar
ayy çok şükür müfettişler gittide azcık rahatladım ya
offf heryerim stresten tutuldu resmen kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?