canımm valla öyle anlamadımm ben şöyle anladım lale ve eşi arasında aşk bitmiş ayrılma sürecinde hamile olduğunun farkında olmadan başka birileriyle ilişki (cinsel anlamda değil)
içerisindeymişte farkedince eşine durumu anlatmış ve onlar mucize bebek için tekrar bir araya gelmişlerbilmiyorumkismile topukluayakkabı beni yanlış anladı telafuzumdan dolayı tekrar özürdiliyorum ve mafoldumbenlütfen konu kapansınnÇok üzgünüm çoook
Aramıza yeni gelenler eskilerin samimiyet dozlarını bilmeden konuşmasın lütfen biz burda aylardır hatta yıl olacak birlikteyiz.
kelimelerimizi size göre seçmiyoruz aramıza katılacaksanız bize uyacaksınız yada gideceksiniz!!!!
mesaj yazarkende alıntı yapın
Aramıza yeni gelenler eskilerin samimiyet dozlarını bilmeden konuşmasın lütfen biz burda aylardır hatta yıl olacak birlikteyiz.
kelimelerimizi size göre seçmiyoruz aramıza katılacaksanız bize uyacaksınız yada gideceksiniz!!!!
mesaj yazarkende alıntı yapın
hoppsss!!!
burda kim haklı kim haksız onu konuşmuyoruz... tekrar oku ama yorum yapma!!
sana mı sormam gerekiyor ne yorum yapıcamı?avukatmıyım sorusuna gelince avukat değilim ama haklı olan kardeşimin yanındayım:enbuyukkk:
sana mı sormam gerekiyor ne yorum yapıcamı?avukatmıyım sorusuna gelince avukat değilim ama haklı olan kardeşimin yanındayım:enbuyukkk:
uyuyamadım kı ben yaamirmirmirmir noluyo burda bakemyasakkelime
bu topiği bu şekilde cümlelerle kirletmek istemediğim için ben susuyorum... bu kadar zamandır burdayım,hiç böyle bir konuşma geçmedi kimsenin arasında.. ben susuyorum,kapansın bu konu.
topuklu ayakkabı 3üzler nasıl sen nasılsın
biz iyiyiz canım..sıpalar yoruyor artık ama olsun bayanssulusmile salı günü görücem nasipse neler yaptığını içerde:hulya:
biz iyiyiz canım..sıpalar yoruyor artık ama olsun bayanssulusmile salı günü görücem nasipse neler yaptığını içerde:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?