Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kaydirigubbakcemile5vereliniortakvereliniortakvereliniortak

çiğdemciğim sen bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladın mıbilmiyorumkismile

canım anlamıyorum ki daha benbilmiyorumkismile mutlaka ediyorlardır hareket ama tecrübesizliğin gözü kör olsun

ayyyyyyyyyyyyy e güzel yaaaa benim içinde göz kırp "pis keratalar sizi de" ayyyyy ne heyecan yaaa

tamam canım yaparım kaydirigubbakcemile3
ayy ne şirinlerdir şimcik onlar bıcır bıcır koşturuolardır karnının içinde :)

valla her ultrasonda tekmeliyorlar beni ama bakalım bu sefer napıyorlar zemuszemus

sana mı sormam gerekiyor ne yorum yapıcamı?avukatmıyım sorusuna gelince avukat değilim ama haklı olan kardeşimin yanındayım:enbuyukkk:

bana bak delirtme insanı
çiğdeme laf edemezsin enim burdaki hiç bir arkadasıma laf edemezsin
git kendine başka topik bul ki agzımızın tadını kaçırma!!!!!!

topuklumu topuksuzmu oda senin avukatın galiba bende çok meraklı değilim sarı ciyan al kadınlar klübünü hayrını gör ben bu kadar kalitesiz insanlarla bi arada kalamam bu lafım sarı ciyanla topuksuza diğğer arkadaşlara lafım yok benim işim olmaz bu sitede bu nedir terbiyesizler -tatlicadiarzu-kötükedihüsohihoyyytolumunekankayizsmileklava:byyyyyyyyyyyyyyyyyy

DEFOL PİSLİKlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

aaaaaaaaaa terbiyesiz :mymeka:

aaaaaaaa akannehir kafana topuğu yersen görürsün topuklu mu topuksuz muguclubacismile deli mi ne kaydirigubbakcemile3

aaaaa şuna baksennn kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

aaa aaaa sen bizim toiğimize ve sitemize laf edemessin aradan cıktın geldin pat diye konuya girdin şimide zeytin yağ gibi üste cıkıyon..
sen ne sarılale arkadaşıma ne topukluya nede başka birisine laf edemessin...
burdaki insanların hepsi kaliteli ama galiba sen kalitesizsin..

:mymeka::mymeka: haddını bıl sacma sacma konusma olay sevgılı arkadasın aylının yanlıs anlasılmasıyla cıkıyor kız kabul edıyor özür diliyor sanada b.k yemek düşüyor naptın sen şimdi şowmu yapıyorsun hadı canım hadı baska kapıya gel bakım burayaa sen kapıyı gostereyımkaydirigubbakcemile:mymeka:

sarı lale ve topuksuz ayakkabıya lafım size; o laflarınız aynen size iade ediyorum... bu kadar kalitesiz olmayın hiç samimi değilsiniz sanal dünya yalan dünya hoşçakalınnnnnnnalsanaalsanasmile

iyi sayılırız canım sen nasılsınopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmm
biz iyiyiz sen naslsın
opuyorumnanaktan
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
slm canım hoşgeldin a.s.

opuyorumnanaktan

kızzzzzzzzzlaaaarrr süpersinizzz yaaaa seviyorum sizi:))) :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…