valla canım senin dünyan yalan anladığım kadarıylaburdaki hiçbir arkadaşlık sanal değil...ve işte sırf bu yüzden bu topikten giden sizlersiniz,bizler yine burdayızguclubacismile görüşmemek üzre..
ayy kızlarr çok sevindirici haberler alldımmm.kocişim sınıfını geçmişş çok şükür.ama bi de kötü haber alldım kardeşim kalmış ve askere gidicekmişş çok korkuorum yaaa
belle o bk sen yersin ancak bu kadar kişi uyanmışken ve konuşuyorken ortalardan yoktun sonradan gelene o bk yemek düşer.doğru biz size ayak uyduramayız çünkü kalitemiz yüksek bu kadar alçalamayız.topuklu belle sarı lale laflar size site size kalsın belki öbür tarafa götürürsünüz.boşuna cevapla uğraşmayın çünkü biz arık yokuz.lafımızın üstüne lafedenin.........?kötükedihüso[/QUO
cnm senin kalite dedigin şey küfür etmeklemi oluyo anlamadım ben. aynı zamanda aylin konuyu yanlış anladıgını söyleyip özürünü diledi ama seviyesizce konuşmaya devam eden effal ortalıgı iyice karıştırdı.olay olurken burda degildin sen telefonlamı haber verdiler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben 3 aydır bu siteye giriyorum hiç böyle bi olayla böyle laflarla karşılaşmadım hiç.bu insanlar hep saygı ve sevgi çerçevesindeler.ama topige siz geldiniz en ufak bi olayda hemen belli ettiniz kendinizi.buda kimin kalitesiz kimin kaliteli oldugunu açıklıyo yeterince.degilmi kızlarrrr:enbuyukkk::enbuyukkk:
balım sana yazacaktım tamda..kerışmış ortalık..noluyo bakimm... bilmiyorumkismile
ayy çokta yoğunum..
yazdıklarını okudumm..eski halime dönücemde..aynen dediğin gb,, bu eşime bağlı...
bi arada olsaydık daha çabuk atlatırdımm...bu kadar soru işaretim olmazdı..
neyse Rabbim elbet sabrımızın mükafatını verir...
sende sinirlenme bakim..deliii...bırak..deymezzz...
kızlarr topiğimizi alet etmeyin böyle konulara.kapatın konuyu...
biz farklıyız gerçektenn...yapmayınn...
ya bu karnım niye agrıyo yaaaa
ya bu karnım niye agrıyo yaaaa
hayırlısı olsun bıtanem ALLAH gönlüne göre versin inşallahhh:Saruboceq:yerimseniben
iyilik kızzzzz..opuyorumnanaktan
haber verdiğin için sağol bebem..Şeniz
demekki zamanı değilmiş..boshayallersmile
seni önce şu listede adını görelim heyecan yapalımda sonra hamiş olduğunu duyalım..kaydirigubbakcemile2
canımm çook tebrik ederimmm... :teytey:
tamam canımm..
valla bende olmasını istiyodumm.bana noluyosa... sempatiksalakcinni
ama olur..allahın izniyle sorununuz yok sizinn..
bi sorun olmamasına sevindimm canımm... Şeniz
inşallah canım
hayırlı olsun canım tebrik ediyorumolumunekankayizsmile
yerimsenibena.sa.s:roflol::roflol:
ayyy valla kuşum yaaaa 1 yıl olacak nerdeyse ama biz hala burdayız ve hala birlikteyiz.....yaşasınnnnn:lepi::lepi::lepi:
kızım bu gün sanki göbüşümde şemmame oynuyosositososito
içim bayıldı yawkafamçokkarıştı
sana mı sormam gerekiyor ne yorum yapıcamı?avukatmıyım sorusuna gelince avukat değilim ama haklı olan kardeşimin yanındayım:enbuyukkk:
topuklumu topuksuzmu oda senin avukatın galiba bende çok meraklı değilim sarı ciyan al kadınlar klübünü hayrını gör ben bu kadar kalitesiz insanlarla bi arada kalamam bu lafım sarı ciyanla topuksuza diğğer arkadaşlara lafım yok benim işim olmaz bu sitede bu nedir terbiyesizler -tatlicadiarzu-kötükedihüsohihoyyytolumunekankayizsmileklava:byyyyyyyyyyyyyyyyyy
aaaaaaaa akannehir kafana topuğu yersen görürsün topuklu mu topuksuz muguclubacismile deli mi ne kaydirigubbakcemile3
sarı lale ve topuksuz ayakkabıya lafım size; o laflarınız aynen size iade ediyorum... bu kadar kalitesiz olmayın hiç samimi değilsiniz sanal dünya yalan dünya hoşçakalınnnnnnnalsanaalsanasmile
belle o bk sen yersin ancak bu kadar kişi uyanmışken ve konuşuyorken ortalardan yoktun sonradan gelene o bk yemek düşer.doğru biz size ayak uyduramayız çünkü kalitemiz yüksek bu kadar alçalamayız.topuklu belle sarı lale laflar size site size kalsın belki öbür tarafa götürürsünüz.boşuna cevapla uğraşmayın çünkü biz arık yokuz.lafımızın üstüne lafedenin.........?kötükedihüso
evet varmı baska aylının kuyrukları varsa cıksın sımdı hamarat hanımda sonradan costu lülülülülülülülülülülülü
aman kıslar biz bize yeteriz boş verin diğerlerinin hakkımızda ne düşündüğünü
AMIN CANIM :)cümelmızın ıns
amiinn amiinn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sağol tatlımm
sağol şekerimmm :))))9 olumunekankayizsmile
evet ben aralıkta katılmıştım :)
maşallah maşallahh
hepimiz avukatız biz hadi ikile biz kimseye bişe demedik hangi kardeşinin yanındasın lan
o yazıdgın klavyeyı yedırırm sana
topukluyla sarılaleye söylenmiş laf bize söylenmiş laftır....ayrı gayrı yok burda ne
tip bi aptalsın sen kaliteymiş merdivenaltı üretim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:
tepüğü çak kız bunnara çoktan hakettiler kötükedihüso
ayline bak ayline akannehir akannehir akannehir vay anasını
kım gönderiyo lan sizi kötükedihüso
nerden çıkıp geliyosunuz gizliden okuyup okuyup tartısmaya mı geliyousnuz kötükedihüso
tuvaletimi yaptımmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
aynen varsa çıksın istanbuld aolan vars a evlere servis dayak atıyorum duyurulur kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?