Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

balım sana yazacaktım tamda..kerışmış ortalık..noluyo bakimm... bilmiyorumkismile
ayy çokta yoğunum..
yazdıklarını okudumm..eski halime dönücemde..aynen dediğin gb,, bu eşime bağlı...
bi arada olsaydık daha çabuk atlatırdımm...bu kadar soru işaretim olmazdı..
neyse Rabbim elbet sabrımızın mükafatını verir...

sende sinirlenme bakim..deliii...bırak..deymezzz...

ayy kızlarr çok sevindirici haberler alldımmm.kocişim sınıfını geçmişş çok şükür.ama bi de kötü haber alldım kardeşim kalmış ve askere gidicekmişş çok korkuorum yaaa

canım senin ve eşinin adına cok sevindim...opuyorumnanaktan
kardeşininde askere gitmesi üzücü olabilir ama benim koçişim hayatı asker... yani korkacak bişiy yok..hayırlısıyla yapsın gelsin inş..:Saruboceq::Saruboceq:.

canım geçicek tabi... eski deli hallerine dönüceksinkaydirigubbakcemile3

ay yok be ne sinirlenicem başta sinirlendim de şimdi eğlence oldu bana da

kızlarr topiğimizi alet etmeyin böyle konulara.kapatın konuyu...
biz farklıyız ...yapmayınn...

Son düzenleme:
ufff beee ofis kadınlığımdan cıkarttılar beni delilerrrrrr....sempatiksalakcinni

evet varmı baska aylının kuyrukları varsa cıksın sımdı hamarat hanımda sonradan costu lülülülülülülülülülülülü

aman kıslar biz bize yeteriz boş verin diğerlerinin hakkımızda ne düşündüğünü

hayırlısı olsun bıtanem ALLAH gönlüne göre versin inşallahhh:Saruboceq:yerimseniben

AMIN CANIM :)cümelmızın ıns

amiinn amiinn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canımm çook tebrik ederimmm... :teytey:
tamam canımm..
valla bende olmasını istiyodumm.bana noluyosa... sempatiksalakcinni
ama olur..allahın izniyle sorununuz yok sizinn..
bi sorun olmamasına sevindimm canımm... Şeniz

sağol tatlımm

inşallah canım

hayırlı olsun canım tebrik ediyorumolumunekankayizsmile

yerimsenibena.sa.s:roflol::roflol:

sağol şekerimmm :))))9 olumunekankayizsmile

ayyy valla kuşum yaaaa 1 yıl olacak nerdeyse ama biz hala burdayız ve hala birlikteyiz.....yaşasınnnnn:lepi::lepi::lepi:

evet ben aralıkta katılmıştım :)

kızım bu gün sanki göbüşümde şemmame oynuyosositososito
içim bayıldı yawkafamçokkarıştı

maşallah maşallahh

sana mı sormam gerekiyor ne yorum yapıcamı?avukatmıyım sorusuna gelince avukat değilim ama haklı olan kardeşimin yanındayım:enbuyukkk:

hepimiz avukatız biz hadi ikile biz kimseye bişe demedik hangi kardeşinin yanındasın lan
o yazıdgın klavyeyı yedırırm sana

topukluyla sarılaleye söylenmiş laf bize söylenmiş laftır....ayrı gayrı yok burda ne
tip bi aptalsın sen kaliteymiş merdivenaltı üretim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii klava:

aaaaaaaa akannehir kafana topuğu yersen görürsün topuklu mu topuksuz muguclubacismile deli mi ne kaydirigubbakcemile3

tepüğü çak kız bunnara çoktan hakettiler kötükedihüso

sarı lale ve topuksuz ayakkabıya lafım size; o laflarınız aynen size iade ediyorum... bu kadar kalitesiz olmayın hiç samimi değilsiniz sanal dünya yalan dünya hoşçakalınnnnnnnalsanaalsanasmile

ayline bak ayline akannehir akannehir akannehir vay anasını

kım gönderiyo lan sizi kötükedihüso

nerden çıkıp geliyosunuz gizliden okuyup okuyup tartısmaya mı geliyousnuz kötükedihüso

evet varmı baska aylının kuyrukları varsa cıksın sımdı hamarat hanımda sonradan costu lülülülülülülülülülülülü

aynen varsa çıksın istanbuld aolan vars a evlere servis dayak atıyorum duyurulur kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

ufff tutmayın ayşemiiiiiii...delikafaduldendelikafadulden
kız bu ne öfkeeeee..yasakkelimeneyse hatlerini bildi onlar kactılar..lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…