Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

opuyorumnanaktan

kızzzzzzzzzlaaaarrr süpersinizzz yaaaa seviyorum sizi:))) :lepi::lepi:

ayyy herzamanki halimizz..buyrunnnnnnnnn
töbe töbee yaaaa nerden cıktı bunlar anlamadım.akannehir..ayy bende nerden cıkardıysam o kelimeyi bu kadar olay olcanı bilseydim valla yazmazdım.mafoldumben.bu ne yaaakafamçokkarıştı

onlar ilk geldiklerinde düşünmüştüm bunlar buraya bakalım uyum sağlayabileceklermi diye ikili ittifak oluşturmuşlar ama bizimkiii kaça katlar onlarınkini:))))):lepi::lepi:

sarı lale ve topuksuz ayakkabıya lafım size; o laflarınız aynen size iade ediyorum... bu kadar kalitesiz olmayın hiç samimi değilsiniz sanal dünya yalan dünya hoşçakalınnnnnnnalsanaalsanasmile

valla canım senin dünyan yalan anladığım kadarıyla burdaki hiçbir arkadaşlık sanal değil...ve işte sırf bu yüzden bu topikten giden sizlersiniz,bizler yine burdayızguclubacismile görüşmemek üzre..

canım saçmalama yaa
bence iyiki yazmışsın da anlamışız nasıl insanlar olduklarını..hayır kendimi tutayım tutayım dedim ama cidden dayanamadım yaaalmaz:

onlar ilk geldiklerinde düşünmüştüm bunlar buraya bakalım uyum sağlayabileceklermi diye ikili ittifak oluşturmuşlar ama bizimkiii kaça katlar onlarınkini:))))):lepi::lepi:

ya ben ya ben ya ben kaydirigubbakcemile3

belle o bk sen yersin ancak bu kadar kişi uyanmışken ve konuşuyorken ortalardan yoktun sonradan gelene o bk yemek düşer.doğru biz size ayak uyduramayız çünkü kalitemiz yüksek bu kadar alçalamayız.topuklu belle sarı lale laflar size site size kalsın belki öbür tarafa götürürsünüz.boşuna cevapla uğraşmayın çünkü biz arık yokuz.lafımızın üstüne lafedenin.........?kötükedihüso

ayy kızlarr çok sevindirici haberler alldımmm.kocişim sınıfını geçmişş çok şükür.ama bi de kötü haber alldım kardeşim kalmış ve askere gidicekmişş çok korkuorum yaaa

sen kimsin be akannehir aa pardon lafının üstüne laf ettim ama,bağışlarsın heralde beni
aylin de maşallah arkasında sürüyle geziyormuş :))

ben o b.ku senın agzından burnundan sokmasını bılırım merak etme sen paçoz hıhh kalıteymıs cok kalıtelı oldugunuz ıcınmı kovuldugunuz yerdesınız yuzsuzlerr ben sıze kapıyı gostermedımmı ayy zorla cıkarcaz topıkten su zavallılara bu bakın yaaakaydirigubbakcemile3 yapıstılar sülük gibi git diyon gıtmıyorda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 siz anca laf soyledıgını sanıp kacarsınız ıste boyle cık cık basıt ınsanlarr:jeyyar:

ayy kızlarr çok sevindirici haberler alldımmm.kocişim sınıfını geçmişş çok şükür.ama bi de kötü haber alldım kardeşim kalmış ve askere gidicekmişş çok korkuorum yaaa

hayırlısı olsun canım...sevindim kocişinin geçmesine sınıfını.kardeşinin askere gidicek olması hem endişe verici hemde heyecan... büyük bir gurur.. korkma,allahın izniyle sağ salim gelsin inşallah:Saruboceq:

aaaa aaaa sen nerden cıktın yaaa peki sen varmıydın burda peki sen neden o zaman cevap yazmadın..alsanaalsanasmile
kızımmmmm siz zaten 3 arkdaşa olmuşsunuz profilinizde anca iki tane arkadaşınız var..
yani bence siz 3 kafadar gibi bişiysiniz....laelaelaelaelaelülülülülülü
kim kaliteli kim kalitesiz belli oluyor canım..sempatiksalakcinnikötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…