ayyy herzamanki halimizz..buyrunnnnnnnnn
töbe töbee yaaaa nerden cıktı bunlar anlamadım.akannehir..ayy bende nerden cıkardıysam o kelimeyi bu kadar olay olcanı bilseydim valla yazmazdım.mafoldumben.bu ne yaaakafamçokkarıştı
belle o bk sen yersin ancak bu kadar kişi uyanmışken ve konuşuyorken ortalardan yoktun sonradan gelene o bk yemek düşer.doğru biz size ayak uyduramayız çünkü kalitemiz yüksek bu kadar alçalamayız.topuklu belle sarı lale laflar size site size kalsın belki öbür tarafa götürürsünüz.boşuna cevapla uğraşmayın çünkü biz arık yokuz.lafımızın üstüne lafedenin.........?kötükedihüso
tuvaletimi yaptımmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
dokuncak bişey mi yedin acaba canım yaabilmiyorumkismile
canım sen ayagını sıcak tut evınde sıcak su torbası varsa koy ayaklarına ıyı gelecek emın olabılırsın üşüttüğün için ağrın oluyor buyuk ıhtımal:teselli:
yok yaa dokucak bişi yemedim sabah kalktıgımdan beri böle ufff
....
ayaklarım sıcak şuanda uzun botlaım var evde de kaloriferler yanıo zaten...
aynen varsa çıksın istanbuld aolan vars a evlere servis dayak atıyorum duyurulur kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
kıssss havalar okadar soğukmu bot giyecek kadar....anaaammm biz görmedik burda daha soğuğuuukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kıssss havalar okadar soğukmu bot giyecek kadar....anaaammm biz görmedik burda daha soğuğuuukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ayşeee kısss bunların yeride belli :))))))))))
ufff tutmayın ayşemiiiiiii...delikafaduldendelikafadulden
kız bu ne öfkeeeee..yasakkelimeneyse hatlerini bildi onlar kactılar..lülülülülülü
sakin ol ayşem sen :hulya: olmaları gereken yerdelerdir şimdi eminim
vereliniortak vereliniortak varsa İstanbulda olan itinaile gelirimklava:
bende yaktım gecen gün öle bi kırdım sogugu kapadım sonra şimdiden yakmaya başlarsak ne olur halimiz bilemiyom
ama burasıda çoooook sogukkk
..........................
arkadaşlar benimde adet tarihim 19,u..umarım rabbim herkezin gönlündekini en kısa zamanda verir aminnnnnn
hadi gözün aydın darısı bana kaydirigubbakcemile2tuvaletimi yaptımmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
evet mucu mucu yıldızımmm olumunekankayizsmile
evet yaa iskideydi dimi onlar
arayıp elemanalrınız internette fnk atıyo diye şikayet etcen varya
bak şimdi okuyolarsa nası tutuşurlar nihahahahahahaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hamilesin sen şekerim kır dizini otur bi fırçada sana kaymıyım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hmmmmm sizin oralarda erken geliyo kışşş... bizim buraya daha bi yağmur damlası bilem düşmedi(antalya)
senin testin ne olduuuu
kızlar çalışmaya dönmüştüm ama sonuc cıkmış onu yazyaım bariii
2,0 yani negatif şekerleeer :) zaten belirtim yoktu hiç...
demekki gelcek adet ama hiç ağrı sızı yok hadi hayırlısı bakalım
akşam doktora ugrasyımda yazsın söktürücümü fitilimi fln :)
hayırlısı inş. bebiş olsa sevınırdım ama ödemımı atıp az daha zayıflayım hamile
kalmakda güzel olur bunun içinde seviniyorum hemde 1-2 ayım kaldı zaten sonra
gene ekşınlara devam ederiz....ben şimdi işlerimi bitireyım sonra dönücem kızlar
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileya tatlım senle ne alakası var o gerizekalıların anlam kıtlıgından kaynaklanıyor
yoksa 2 oldu kimseden böle bişi duymadık bunlarda anlama kıtlıgı varmış sen takılma canım benim olumunekankayizsmile:
vereliniortak vereliniortak varsa İstanbulda olan itinaile gelirimklava:
ilk yazdığım msj. 14.12.2009
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?