Gunaaadııınn kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ay ben sizi çok öslüyom yaaaaaaaaaa :gitme: geçmişe geleceğe bakmıyom valla, sadace size bi günaydın deyip kaçıyorum, çok hastayım ben, doktora gidip rapor alıcam 2 gün, bademciklerim şişti, ağzım burnum tıkalı, astımım tuttu gene mahvetti beni gece :sinifsinif:
Onun dışında çok iyiyim, bebek konularından uzak kalmak iyi geldi bana, ama sizden fazla uzak kalamicam galiba dayanamıyom yaaa :gitme:
Sizi çok seviyorum kepeleklerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeronuzu ösleyin anacıııııııııııııııııııııııııııııımmmm bayanssulusmile bayanssulusmile
Gunaaadııınn kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ay ben sizi çok öslüyom yaaaaaaaaaa :gitme: geçmişe geleceğe bakmıyom valla, sadace size bi günaydın deyip kaçıyorum, çok hastayım ben, doktora gidip rapor alıcam 2 gün, bademciklerim şişti, ağzım burnum tıkalı, astımım tuttu gene mahvetti beni gece :sinifsinif:
Onun dışında çok iyiyim, bebek konularından uzak kalmak iyi geldi bana, ama sizden fazla uzak kalamicam galiba dayanamıyom yaaa :gitme:
Sizi çok seviyorum kepeleklerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeronuzu ösleyin anacıııııııııııııııııııııııııııııımmmm bayanssulusmile bayanssulusmile
kuşummm...hoşgeldinn.güle gülee...
evet burdan kopamıyo insann.. seviyoz birbirimizi be yahu... olumunekankayizsmile
ama bi süre uzak kalmak iyi olur..bende düşünmemeye çalışıyorumm..
bu ara başka bişeyin derdine düştümki zatenn.sormayın gitsinn.. :sinifsinif:
kendine idkkat ett..hastalanma..bol bol sebze yee..üşütmee..hadi bakemmm.mucuk mucukk...
Şüpheli şahıs ihbarından 'üniversiteli dramı' çıktı - Milliyet.com.tr
ayy kızlarr çok güselll bi haber bu yaaaa agladım okurkennn.türkiyenin böyle insanlara ihtiyacı var bence
gunaydın şekerlerımmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzz yemeklerımı yaptım oyle geldımmmm
hoşbulduk canım...
inşallah canım ya burda 1-2 arkadaşımızada vesile olmuştu preseed inşallah sanada vesile olur tatlımmmmm...
birileri canımı fena halde sıktı agız tadıyla sevinemedim ev aldıgımıza((((
bizimkinin sorunu sperm sayısı az ve hareketleri yavaş...bende alsam acaba işe yararmıki????
ewet herşeyin hayırlısı canım...
herkese benden günaydın
günaydın canım geçmiş olsun bende giremediğim vakit özlüyorum iyi bağımlılık yaptı valla:kedi::enbuyukkk:
cnm bencede al şu preseed 'i denemekten bişi çıkmazz.bu arada hayırlı olsun ev almışsınız.krediylemi aldınız biz evlendigimizden beri kredi ödüoruzda akannehirakannehir
canım preseed için zaten sperm dostu diyorlar bi deneseniz belki işe yarar
anam bide bakıyomuşsun nane hamiş
anaamm...düşüncesi bile muhteşemm sositososito sositososito sositososito
günaydın canımm :)
bizde ev kredisi ödüyruz 1 yıllık evliyken aldık 1 senesi bitti bile kaldı 8 yıl
Allah hepimizin yardımcısı olsun :))
hoşşşgeldinn canummm
hoşgeldin canım :)
annemde yemekleri hep sabahtan yapardı gün içinde gezip tozdugu için :)))
gezmedii zamanda elinde iş yapar ev bütcesine katkıda bulunurdu hatun olmak zor anacım :)))
inşallah hayatım...:Saruboceq:hoşbulduk canım...
inşallah canım ya burda 1-2 arkadaşımızada vesile olmuştu preseed inşallah sanada vesile olur tatlımmmmm...
birileri canımı fena halde sıktı agız tadıyla sevinemedim ev aldıgımıza((((
bizimkinin sorunu sperm sayısı az ve hareketleri yavaş...bende alsam acaba işe yararmıki????...
günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktanherkese benden günaydın :
hoşgeldin canım..opuyorumnanaktankuşummm...hoşgeldinn.güle gülee...
evet burdan kopamıyo insann.. seviyoz birbirimizi be yahu... olumunekankayizsmile
ama bi süre uzak kalmak iyi olur..bende düşünmemeye çalışıyorumm..
bu ara başka bişeyin derdine düştümki zatenn.sormayın gitsinn.. :sinifsinif:
kendine idkkat ett..hastalanma..bol bol sebze yee..üşütmee..hadi bakemmm.mucuk mucukk...
hoş geldin canımopuyorumnanaktan
inşallah hayatım...:Saruboceq:
bence sende kullan preseed topiğinde özellikle sperm sorunu olanlarda cok işe yaramış kullanmakta bir sakınca yok yan etkisi filanda yok birşey kaybetmessin belki kazanırsın..
bu arada eviniz hayırlı olsun canım rabbim gülü güle oturmayı nasip etsin..opuyorumnanaktan
inşallah yeni evinizle beraber bebişlerinizde gelir..:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım..opuyorumnanaktan
hayrola ne oldu..kaydirigubbakcemile2.
günaydın şeker hoşgeldinn..zemuszemus
ben iyiyim kendi adıma..ohh ohh yemeklerinede pişirdin ne yaptın bakalım fikir ver banada..cokacimcoook
günaydın yavyum kız neyin derdine düştün hayırdır...
amin canım biz evlendigimizde aldık evimizi 3 senedir ödüyoruz 10 sene çekmiştik krediyi ama sonra 5 seneye indirdik şimdi 2014 te bitcek hayırlısıylaaa
hoşbuldukkk bal böceğimmmm :hulya:
hoşbulduk şekercımmmm olumunekankayizsmile
ahhh ahhhh aslındaa okulumu çok ozluyorumm .öğrencılerım göruyor benı bazen balkondaa hocccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm dıye bağırıyrlarrr sempatiksalakcinni çok hoşuma gıdıyorr ama eşim rapor olayını ayarladı bıleee raporluyumm gıtmeyeceğimmm daha sonrada uzretsız ızıne ayrılcamm bıu yıl boyle olacakkk bayanssulusmile
evet benım annem bankacıydı.. kadın akşam 9da eve gelırdı ama yemekelerımızı yedıkten sonra hemen yarının yemeğinı yapardı ee kadıncağızın mutfaktan çıkması 12 1 ı bulurduu düşün bır de sabah 7de ayakta mecburennn :bbo: yanı allahh kolaylık verısn bız kadınlaraaa
hoşbulduk hayat kelebeğiii olumunekankayizsmile
hemen soyleyeyımmm mönü mu yazayımm canmm
mercimekli erişte kesme çorbasıı
parça etlı patateslı taze fasulye
domates pılavı bunu akşama yapacağımmm eşimın gelmesıne yakınn taze tazee
nasıll opuyorumnanaktan
ooohhh ne güzell :)
canım nasıl 5 sneeye indirttiniz toplu para mı ödediniz yoksa yeniden hesaplamamı yaptırdınız
ayy hiç bişey kalmamış ya hayırlıısyla o da biter hemencik inşallah :))))
e doğumdan sonra döncenmı okula bebeke kım bakcak canım....
hayatım böyle uğraşıcana alsana ovulasyon testi o zaman daha basit olur adamerve ve su öyle hamile kaldı..ben kendimi 15 gün yumurtluyo diye biliyodum yumurta takibinde 13 gün olduğunu öğrendim..kızzlarrr ya ben şu yumurta gününümü nasıl hesaplıcam ya ilk adet tarihim 30 eylüll
anammm allah korusun canım aklına kötü şeyler sokma..ay anlatsammıki...
canım sıkılacak yine ama..
ya ben memleketten ablamla döndüm..geçem ablam pazarda dolaşırken burda bir iki genç bakmış buna.buraya kadar normal..
sonra bunlar gidip burda bizim tanıdığımız bi abiye bu kız kim diye sormuşlar..
sonra bu abi bize bunu söyledi..bunlar çok pislikler..o... çocuğu bunlar..dikkat edin,,onlar burda bi gelinin evine pencereden zorla girmeye çalıştılarda kaçtı onlar burdan başka şehire falan...
çok pislik bunlar..aklın almaz falan dedi..
canım acayip sıkıldı..ablamında benimde.eşimin haberi yok.. :sinifsinif:
kızlar herşey bizim için.herşey geliyo aklımaa...eve girebilirler..
girseler kötü bişey yaparlarr...
ve en çok korktuğumda ben burda yalnzım..bana iftira falan atarlar..
allahım o kadar korkuyorumki..
he beni ailem biliyo eşim biliyo ama..
ben kaldıramam bunu..
beni burda görseniz varya..paranoyak oldumm..kimseye selam vermiyorum.evden işe işten eve..
eminim iş yerindekiler dahi soğuk falan diyolardır.konuşmuyorum falan diye belki yadırgıyolardır.ama böyle olmak zorundayımm.zaten elimde değil.başka türlü olamıyorumm..
benim eşim yanımda değil..Allah korusun böyle kötü niyetli insanlardann...
namus hiçbişeye benzemezz...
kızlar ben hala adet olmadım belımde agrı var kasıklarım batıyo ama herzzamankı adet belırtılerım dııl baska bı rahatsızlık olmasın bu :uhm:
ooohhh ne güzell :)
canım nasıl 5 sneeye indirttiniz toplu para mı ödediniz yoksa yeniden hesaplamamı yaptırdınız
ayy hiç bişey kalmamış ya hayırlıısyla o da biter hemencik inşallah :))))
e doğumdan sonra döncenmı okula bebeke kım bakcak canım....
ohh menü süpermişş acıktığımı hissettim..cokacimcoook
ellerine sağlık canım....cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?