cnm bencede al şu preseed 'i denemekten bişi çıkmazz.bu arada hayırlı olsun ev almışsınız.krediylemi aldınız biz evlendigimizden beri kredi ödüoruzda akannehirakannehir
bi araştırayım bende şunu ya belkide banada vesile olur ay düşüncesi bile süper:))
saol canım inş hayırlı olur bizim için..yok krediyle almadık canım... olumunekankayizsmile
gunaydın şekerlerımmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzz yemeklerımı yaptım oyle geldımmmm
günaydın balımmmmmm hoşgeldin....ohh yemeklerinde hazır akşama kadar iş yok:))
canım preseed için zaten sperm dostu diyorlar bi deneseniz belki işe yarar
anam bide bakıyomuşsun nane hamiş
anaamm...düşüncesi bile muhteşemm sositososito sositososito sositososito
gerçektenmiii ayy bi bakıyım ya..heyecanlandırdın kızzz beniii:)
ayy harika olurdu size hamiş müjdesi vermek benim bugün yarın adetim bitiyo bu ay alayımda bari bende belki vesile olur inş :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah hayatım...:Saruboceq:
bence sende kullan preseed topiğinde özellikle sperm sorunu olanlarda cok işe yaramış kullanmakta bir sakınca yok yan etkisi filanda yok birşey kaybetmessin belki kazanırsın..
bu arada eviniz hayırlı olsun canım rabbim gülü güle oturmayı nasip etsin..opuyorumnanaktan
inşallah yeni evinizle beraber bebişlerinizde gelir..:Saruboceq::Saruboceq:
sen nerden aldın canım bende ordan alayım:)
inşallah yaa ne kadar mutlu olurum anlatamam şuan ir bebegim olsa ne güzel olurdu gerçekten çok ihtiyacım var biran önce çocugum olsun istiyorum
saol canım benim aminnn inşallah :Saruboceq:
ay anlatsammıki...
canım sıkılacak yine ama..
ya ben memleketten ablamla döndüm..geçem ablam pazarda dolaşırken burda bir iki genç bakmış buna.buraya kadar normal..
sonra bunlar gidip burda bizim tanıdığımız bi abiye bu kız kim diye sormuşlar..
sonra bu abi bize bunu söyledi..bunlar çok pislikler..o... çocuğu bunlar..dikkat edin,,onlar burda bi gelinin evine pencereden zorla girmeye çalıştılarda kaçtı onlar burdan başka şehire falan...
çok pislik bunlar..aklın almaz falan dedi..
canım acayip sıkıldı..ablamında benimde.eşimin haberi yok.. :sinifsinif:
kızlar herşey bizim için.herşey geliyo aklımaa...eve girebilirler..
girseler kötü bişey yaparlarr...
ve en çok korktuğumda ben burda yalnzım..bana iftira falan atarlar..
allahım o kadar korkuyorumki..
he beni ailem biliyo eşim biliyo ama..
ben kaldıramam bunu..
beni burda görseniz varya..paranoyak oldumm..kimseye selam vermiyorum.evden işe işten eve..
eminim iş yerindekiler dahi soğuk falan diyolardır.konuşmuyorum falan diye belki yadırgıyolardır.ama böyle olmak zorundayımm.zaten elimde değil.başka türlü olamıyorumm..
benim eşim yanımda değil..Allah korusun böyle kötü niyetli insanlardann...
namus hiçbişeye benzemezz...
ayy canım benim çok dikkat et kapını pencereni ört kilitle...Allah korusun böyle insanların ne yapacakları belli olmaz..Allahım korusun sizi onlardan...
bence en iyisini yapıyosun dikkat etmek lazım tedbir almak lazım....
yanında şok cihazı felan taşı canım ben eşim yokken çantamda hep taşırdım yolda yürürkende elim hep çantamda şok cihazındaydı bişey olursa hemen savunmak için hazırda bekliyordum...
sende böyle tedbirler alabilirsin bebegim... olumunekankayizsmile