Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
okudum gökçe sağol cnm en iyiisi öyle yapayım bari.
kızlar ben ki dişçinin önünden bile geçemezken bekledim bekledim sonundada 1 dişim çekildi bir dişime kanal tedavi bir dişim daha çekilecek.demek istedğim hiç korkulacak bişey yok aklınızda olsun yani.iğneyi vurduktan sonra hiçbişey hissetmiyosun

ayşeciğim çok geçmiş olsun canım
dikkat et kandine :teselli:

sağol karagülcüm :) gözüm korktu zaten baya dikkat edicem artık :)

ayşe çok geçmiş olsun sanada cnm.nazar değiyodur sana böyle herşeyi bilen cana yakınn marifetlisini ya canım:)

sağol yarencim çok teşekkür ederim
kız bana da nazar değiyo ya ben onu anlamıyom öle kendi halinde biriyim
öle alıcı bi tarafım yokki..:kedi:

hakkımdaki güzel düşüncelerin içinde teşekkür ederim :kedi:

sanırım ben dayanamıcam..iyice bastırdı benim uyku..
ben yatağıma gidiyorum kızlarrrr
yorganımın altında sıcacık uyuyayımkaydirigubbakcemile3
hadi bana başş başşş zemuszemus

ohhh bizim yerımızede uyu :)

ayşemmm geçmiş olsun cnmmm inşallahh bişi yoktur önemli yaaaolumunekankayizsmile naptın heycanlandın felanmıı niye böle oldu acabaabilmiyorumkismile
negatifmişşşşşş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
üzülme cnm yaaa ilk mesajını görünce sevindim bu mesajda üzüldüm ama hayırlısı olsun arkadaşlarımın dediği gibi çok yenisinn 3 ay daha çok yenisin bende hatırlıyorum 4 aylık evliydim ve böle heves yapmıştım ama çıkmamıştı bişi sanki dünya başıma yıkılmıştı... ve5 sene oldu hey ay yaşıyorum hayal kırıklığını ama bi fark var ilk evlendiğimde daha heycanlı ve daha umutlu oluyo insan tadını çıkar ama şimdi umut yavaş yavaş tükeniyo ve mucizemi bekliyorum resmen :sinifsinif:ama sen daha yenisin hemen kapılma umutsuzluğaaolumunekankayizsmilehakkında hayırlısı olsunn şekerimmmmŞeniz

evhamlı gacı seniiiiii yine korkmuşsun bakkolumunekankayizsmileneyse cnm bişi olmadığına sevindimmmŞeniz
sanırım ben dayanamıcam..iyice bastırdı benim uyku..
ben yatağıma gidiyorum kızlarrrr
yorganımın altında sıcacık uyuyayımkaydirigubbakcemile3
hadi bana başş başşş zemuszemus

hadi git uyu tatlım üçüzlerini ve seni öpüyorum koccamannnnnŞeniz

gerçekleri söyledim ben ayşecim.ben kendi adıma öyle düşnüyorum senin için.maşallahhhhhhh..
hatice haklısın cnm en ummadığımız zamanda geliyo bebekelr.adet olacak ilaca başlıcam diye kaptırıdm ya ben kendimi bakalım artık.
ya bide ben şeyi anlamdım.ilk doktora gititm kist var dedi diye 3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist geçti.bebek istiyomusn dedi doktor evt dedim o zaman kkolmenle progestan yazdı işte.
yani bende hiç öyle yumurta takibi filan yapılmadı.3 ay uygulancak bu tedavi olmazda tekrardan bakarız dedi.
şimdi ben ilaçları içinde doktora gitmeyecekmiyim adet olduktan sonramı gidecem acaba.

TOONTİŞLERİİMMM İLGİNİZE VE SEVGİNİZE ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM opuyorumnanaktan

MUMLA ARASAM BULAMAZMIŞIM BEN SİZİ YAUUUU kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama hamile haberi verirken alıştıra alıştıra şapin

Ali rıza bey gibin kalpten hık hık der giderim valla aklinialirimsmile

Ay Allah korusun :Saruboceq:

kızlar ben dayanamadımm test aldım ve yaptımmmmm sonuçççççççççççççççççççççççççççççççççççççç
tek çizgii ne kadn şaşırdım ne kadn şaşırdımm anlatamammmmkaydirigubbakcemile3

sen bizim topiğin gülüsün kıs kriz falan geçirme ALLAH KORUSUN
DAHA GÜNÜN GELMEDİ ONDANDIR CANIM

herkeslerere afıyet olsunnn

ben de çıkayımmm yemek yıyeyımmm mert kağan acıkmış olbılırr annesınde tık yok ama oğluşum içinnn

ayşem sen de krız mırız deme alla allaaa bızı de uzmeee hıçbırşeycığın yok allahın ıznıyleeee bıaz daha kendıne dıkkat et hıçbışeycığın yok ınş.

herkeşleri öpüyorummmm

ayşemmm geçmiş olsun cnmmm inşallahh bişi yoktur önemli yaaaolumunekankayizsmile naptın heycanlandın felanmıı niye böle oldu acabaabilmiyorumkismile
z

sağol emoşumm niye böle oldu bılmıom kız ekşında yapmadık

şimdi ekşın falanda yasakalarmı bu doktor milleti anaaamm akannehir akannehir akannehir

teşekkrüelr yarencim Allah razı olsun

adanada yağmurlu bugün.ne güzel valla evde olup uyuyacaksın

burda bi yağmur var sankım yukardan kovaya su döküyolar bide gökgürlüyo
sanki deprem oluyo yer sallanıo kız valla çok beter yapmur var nereler nereler taşmıştır şimdi

sen bizim topiğin gülüsün kıs kriz falan geçirme ALLAH KORUSUN

sende topikin yıldızısın canım sağol Allah kimseye dermansız dert vermesın hepsinin
çaresi var sigara içmem alkol almam hafif beslenırım kilom var ama doğumdan kalma
vericem onu az bişi zaten yanı sbep olcak bişi yok öle anlık bişidir belkimde

geçiyo geçiyo hemde nasıl kaydirigubbakcemile
inşallah tatlım kalırsam büyük şok geçiririm heralde :))
anam hele bi kalıyımda hayırlsııyla :))

kız yok 4 aya girsek azıcık hissetsem cinseyetini bilsem ama zaman geçmiyo :2:
kuzum sende en kısa zamanda kalcan ben biliom kaydirigubbakcemile5

umudunu yitirme dicem ama umutsuz oldugunda geliyor sempatiksalakcinni ne smart ne ben hiçççççç beklemiyorduk
kuzum hayırlısı olsun inşAllah tez zamanda gelir

adanada yağmurlu bugün.ne güzel valla evde olup uyuyacaksın

Güzel Memleketim yanıp tutuşuyorum hasretiylee

galibaaasempatiksalakcinni napayım yaa çok tuttum kendimi ama sabahın köründe kendimi eczanede buldummmmm artık kızda biliyo benii her ay gidince haliyle tanıştık yinemi test diyoookaydirigubbakcemile3aman yaa ağlanacak halimize gülüyommmm valla yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol emoşumm niye böle oldu bılmıom kız ekşında yapmadık

şimdi ekşın falanda yasakalarmı bu doktor milleti anaaamm akannehir akannehir akannehir
amaninnnnnn allah korusun gızz o yasaklanırmıı heççççsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

adana güzel ya.daha bugün serinledi hava pencereler kağpandı.hala yazlık giyiliyor yani.soğuğu hiç sevmeyen biri olarak ben memnumum mwemelketimden.asln malatyalıyım ama burda oturuyoruz işte doğma büyüme

şaka dedim kız allah koruusn

afiyet olsun size hadi analı oğullu yemekinisi yiyinde gelin :)

olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…