Ne oldu dğn akşam yaa;ne kaçırdım ki beeennnnn!!!! bilmiyorumkismile
selam kızlar
çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
eltim hamileymiş
bir tane 8 yaşında, bir tane 15 aylık var onda
merhaba arkadaslar bugün doktordaydık oglumu görmeye gıttık boyu 50cm kılo 3010gr olmus masallahsuanda hersey yolundaymıs normal dogum ıstedıgım içinde bekleyecekmısız nstye de gırdım sancı çıktı zaten agrılarımda var 1-2 gündür hazırlıklı ol dedı haftaya kadar dogum olmazsa tekrar gel cumartesı nstye gıreceksın dedı egerkı herseye ragmen 27 ekıme kadar normal dogmazsa oglum 27 ekımden sonra sezeryana alırım dedı
ayy maşallahhne kadar gusel az kaldı ruzgarına kavuşmaya allah bıze de gostersın o gunlerıı hayatımm :Saruboceq: kılosu da boyu da maşallah ıyıı çok sevındımmm olumunekankayizsmile
selam kızlar
çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
eltim hamileymiş
bir tane 8 yaşında, bir tane 15 aylık var onda
merhaba arkadaslar bugün doktordaydık oglumu görmeye gıttık boyu 50cm kılo 3010gr olmus masallahsuanda hersey yolundaymıs normal dogum ıstedıgım içinde bekleyecekmısız nstye de gırdım sancı çıktı zaten agrılarımda var 1-2 gündür hazırlıklı ol dedı haftaya kadar dogum olmazsa tekrar gel cumartesı nstye gıreceksın dedı egerkı herseye ragmen 27 ekıme kadar normal dogmazsa oglum 27 ekımden sonra sezeryana alırım dedı
ınsallah canım amın darısı sızlerın basına ınsallahopuyorumnanaktan
iyi geceler kızlarrrrr...kimse yokmuu...
siliktemi çıkmamıştı testte tek çizgimiydi sadecebilmiyorumkismileallah allahh 3 günde nasılda değişiyor yaaafisfisfis peki ilk yaptığın negatif test bekleyince nasıl bir hal almıştı 1kaç saat sonra yaniii benim 2-3 saat sonra hafiften belidi sanki ikinci çizgibilmiyorumkismile yada bana öle geliyoboshayallersmile
İyi akşamlar tatlım...olumunekankayizsmile
Ben geldim:) Nasılsın iyi misin bakalım?
hiç çıkmamıstı canım tek cızgı kesınlıkle aradan 1 saat gectı tek cızgıydı hep aynı marka testle yaptım 3. günü cıktı benımkaydirigubbakcemile3
ıyı aksmalar merve gamzelımmopuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba bu ay klomen kullandım beyaz akıntım var bide ilişki sırasında ani hareketlerde batma oluyo bu belirtileri olan hamiş arkadaşlar varmı yardım edermisiniz.teşekkürler
iyi akşamlar canımm...İyi akşamlar tatlım...olumunekankayizsmile
Ben geldim:) Nasılsın iyi misin bakalım?
ıyı aksmalar merve gamzelımmopuyorumnanaktan
ben 6 yıllık evliyim çoook zamandır bekliyorum inşallah olur Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?