Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tamam canım tam gaz baslıyorum yedırmeye ıçırmeye esıme çarsamba aksamı bakalım bu ay patlama olabılır gıbı gelıyo:sm_cool:

yaa kızlar ben diyorum size bu ay hamiş patlaması olucak diye nerde görülmüş bukadar taktik bukadar çalışma :roflol::roflol::roflol:

kız Allah ıyılıgını versın senınkaydirigubbakcemile3 ıkısınıde gelıstırmek için biz bişi yapamıyoruz malesef canım benım olucaksa ıkız zaten tek yumurtadan oluyo onlara tek yumurta ıkızı denıyo ve çok benzıyorlar ıkız için ılla 2 yumurtanın da olgunlasması sart degıl yanıyerimseniben

bayankarasu canım onun için dr. tedavisi gerekiyor. yumurta geliştirici bazı ilaçlar var onun sayesinde bazen 3yumurta bile oluşuyor bazen 5.. ama riskli yani sonuçta. kesinlikle dr. takibinde olmalı yoksa kist olabiliyor basit kist deil büyük kistler.
bu arada ikiz için biraz düşün istersen. benim arkdşım tüp bebekle ikizlerini doğurdu kafayı yemek üsere.. hamilelikten nce 40beden olan kadın 36bedene düştü:)))

öyle mi canım tamam o da aklımda olsun artık hangisi denk gelirse onu alırım sağol tatlımm :1hug:

patlasın anasını satim. bide biz yaşayalım şu patlamayı okadar uğraşıyos şurda dimi

evet canım benımkıde arzum suyunu ayrı posasını ayrı çıkarıyo çok kullanıslı bende çeyızımde almıstım ayrıca pürede yapıyo benımkı kesınle tavsıye edıyorum bende

offffffff şu sigarayı içmekten helak oluyorum ya. yoruluyom resmen :))) bırakamıyorumda..
varmı aranızda sigara içen

evet yaaaa bu kadar çalışmanın bide ödülü olsun hadi kızlar göreyim sizikaydirigubbakcemile3

Ayyy çok utandım şimdi yafuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :kedi: :kedi: :kedi:

Ay ne biliyim yaa, benim kociş ikiz de, çok hevesleniyorum böyle onları gördükçe :kedi: hayırlısı artık :asigim:

offffffff şu sigarayı içmekten helak oluyorum ya. yoruluyom resmen :))) bırakamıyorumda..

sıgara içmeyelım lütfen lmaz:bırakalım bak çok zarar verıyorsunuz kendınıze zaten sıgarayada zam gelmıs çok sevındım bu duruma:sm_cool:

bende alim hemen o zaman ama benim eşim hiç sevmiyo havucu nasıl içirsem acaba şimdi onu düşünüyorum neyse inş bu ay gelir bebişleirmizde ama olmazsada birdaha ki ay denim bende çünkü bu ay benim yumurtlama zamanım geçdi

yok canım ben içmiyorum ama sende bırk bence sigara bu çocuk olayını çok etkiliyomuş gerçi sigara içipte hamile kalanlar yokmu var ama sen yinede hiç olmazsa azalt yumurta oluşumunu engelliyomuş

sıgara içmeyelım lütfen lmaz:bırakalım bak çok zarar verıyorsunuz kendınıze zaten sıgarayada zam gelmıs çok sevındım bu duruma:sm_cool:

ay sormaaa resmen uçmuş fiyatlarr sinir oldum ben de kaydirigubbakcemile3

sıgara içen arkadaslar yada eslerı sıgara kullananlar aklınızda olsun benım arkadasımın esı sıgara kullanıyodu spermlerıne baktılar kuyrukları kırıkmıs doktor sıgarayı bırak ıçme demıs egerkı bu sekılde döllenme olursa bebek düşüyomus saglıklı spermle döllenemedıgı için o yuzden lütfen içmeyelım içirmeyelım

zehsel içmesek iyi tabi. bize zarar cebe zarar.. da işte alışkanlık
oğlum geçen gün dediki anne sigara içmesene belkide kardeşim bu yüzden olmuyo bişe diyemedim
ablam ve kardeşim fosur fosur sigara içiyolardı ablam ilk denemesinde kardeşim 3.denemesinde hamile kaldı belki beni etkiliyodur ne bilim..

yok canım ben içmiyorum ama sende bırk bence sigara bu çocuk olayını çok etkiliyomuş gerçi sigara içipte hamile kalanlar yokmu var ama sen yinede hiç olmazsa azalt yumurta oluşumunu engelliyomuş

canım biliyorum bile bile içmekte esaret gibi bişi valla..:1no2:

gerçekten miiiiii ( neyseki eşim bugünden itibaren içmicekmiş :)) ama ben meçhul :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…