tamam canım tam gaz baslıyorum yedırmeye ıçırmeye esıme çarsamba aksamı bakalım bu ay patlama olabılır gıbı gelıyo:sm_cool:
Ya acaba ikisini de geliştirmek için napmak lazım yaaa :uhm: ben ikizim olmasını çok istiyorum yaa :kedi:
şimdi diceksiniz ki bitanesini bile tutturamıyosun da ikisini birden nasıl tutturabileceğini sanıyosun :roflol: :roflol: :roflol:
Ben de braun kullanıyorum canımcım, suyunu ayrı çıkarıyo, posasını ayrı kaba alıyo, çok kullanışlı, biz sürekli kullanıyoruz bu makinayı, çeyizime almıştım, iyi ki almışım, kesinlikle tavsiye ederim yerimseniben
yaa kızlar ben diyorum size bu ay hamiş patlaması olucak diye nerde görülmüş bukadar taktik bukadar çalışma :roflol::roflol::roflol:
Ben de braun kullanıyorum canımcım, suyunu ayrı çıkarıyo, posasını ayrı kaba alıyo, çok kullanışlı, biz sürekli kullanıyoruz bu makinayı, çeyizime almıştım, iyi ki almışım, kesinlikle tavsiye ederim yerimseniben
offffffff şu sigarayı içmekten helak oluyorum ya. yoruluyom resmen :))) bırakamıyorumda..
varmı aranızda sigara içen
kız Allah ıyılıgını versın senınkaydirigubbakcemile3 ıkısınıde gelıstırmek için biz bişi yapamıyoruz malesef canım benım olucaksa ıkız zaten tek yumurtadan oluyo onlara tek yumurta ıkızı denıyo ve çok benzıyorlar ıkız için ılla 2 yumurtanın da olgunlasması sart degıl yanıyerimseniben
bayankarasu canım onun için dr. tedavisi gerekiyor. yumurta geliştirici bazı ilaçlar var onun sayesinde bazen 3yumurta bile oluşuyor bazen 5.. ama riskli yani sonuçta. kesinlikle dr. takibinde olmalı yoksa kist olabiliyor basit kist deil büyük kistler.
bu arada ikiz için biraz düşün istersen. benim arkdşım tüp bebekle ikizlerini doğurdu kafayı yemek üsere.. hamilelikten nce 40beden olan kadın 36bedene düştü:)))
offffffff şu sigarayı içmekten helak oluyorum ya. yoruluyom resmen :))) bırakamıyorumda..
sıgara içmeyelım lütfenlmaz:bırakalım bak çok zarar verıyorsunuz kendınıze zaten sıgarayada zam gelmıs çok sevındım bu duruma:sm_cool:
ay sormaaa resmen uçmuş fiyatlarr sinir oldum ben de kaydirigubbakcemile3
yok canım ben içmiyorum ama sende bırk bence sigara bu çocuk olayını çok etkiliyomuş gerçi sigara içipte hamile kalanlar yokmu var ama sen yinede hiç olmazsa azalt yumurta oluşumunu engelliyomuş
sıgara içen arkadaslar yada eslerı sıgara kullananlar aklınızda olsun benım arkadasımın esı sıgara kullanıyodu spermlerıne baktılar kuyrukları kırıkmıs doktor sıgarayı bırak ıçme demıs egerkı bu sekılde döllenme olursa bebek düşüyomus saglıklı spermle döllenemedıgı için o yuzden lütfen içmeyelım içirmeyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?