Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy canım yaaa benim eşimde çok istiyo ikiz bebek bende istiyorum tabi ama eşim kadar.eşimin amcasının var ikiz bebekleri bayılıyo onları onları severken ben çok kötü hissediyorum kendimi bizim neden olmuyo diye:gitme:

canım zor bırakmak ama azaltın o zaman benım babam 30 yıl içtı ve bıraktırdım ben hayırlısı ıle Allah ın ıznı ıle sımdı ıçmıyo ne güzel yaaa sıgara içip hamıle kalan yokmu tabıkı var ama yınede içmemen sana faydalı olacak

zehsel doğru diyo.. asıl erkekte sigara çok çok zararlı ve bebeği engelliyo..

ohhhhhh ıyı olmus :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:roflol: evet aslında güzel insanları caydırmaya çalışıyorlar ama içen yine içiyor..ben de ciddi bırakmayı düşünüyorum işallah başarırım ama ne zaman bilemiyorum..

ben 2 günde 1 paket içiyorum. günde 5falan olsa ne güzel olurdu
benim sigaram kaç para oldu acep. yeni paket almadım henüz.
Su bilinmi PALMALL turuncu kısa kaç para olmuş

gerçekten miiiiii ( neyseki eşim bugünden itibaren içmicekmiş :)) ama ben meçhul :))

evet gerçek canım arkadasım o sekılde hamıle kaldı ama kaybettı bebgını düşürdü yanı sımdıde olmuyo kısmet bakalım

Ay kuyrukları mı kırıkmış :roflol: :roflol: :roflol:
Anam benim kocişin kuyrukları nasıl acep çok merak ettim :kedi:
Anacım gülüyorum ağlanacak halimize artık yafuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
Şaka maka ben de merak ettim yaa, bu ay bi test yaptırsam mı kocişe acep :uhm:

ben 2 günde 1 paket içiyorum. günde 5falan olsa ne güzel olurdu
benim sigaram kaç para oldu acep. yeni paket almadım henüz.
Su bilinmi PALMALL turuncu kısa kaç para olmuş

yok tatlım onun fiyatını bilmiyorum sabah haberlerde söylüyordu ama kaçırdım:))

evet gerçek canım arkadasım o sekılde
hamıle kaldı ama kaybettı bebgını düşürdü yanı sımdıde olmuyo kısmet bakalım

ay canım ya böyle duyunca hemen bırakmak istiyorum ama sonrasında olmuyor bi türlü :1no2: eşimde çok kızıyor bana gel beraber bırakalım diyor ben de yok sen bırak diyorum sonunda bıraktı.. peki havuç yiyorum ya ben onunla bi zararı olur mu bana

canım sen kendin gittin mi doktora bende diyorum eşime beraber gidelim ama o biraz daha zaman geçsin diyo 6 ay oldu ama bebişlim gelmedi sizce ne yapmalıyım bekleyelim mi gidelim mi artık doktora

Benım eŞım hıÇ ıÇmıyo o yÜzden bende evde Çok rahat ıÇemıyorum
Çok pıs kokuyo dıyo hatta kÜltablası gıbısın der bazen:)

kız gülme lmaz: Allah korusun basımıza gelırase ne yapacagımızı sasırırız vallahı benım esım gıdıyo çarsamba günü bakalım neler olacak ınsallah sorun yoktur:Saruboceq:

sigarayı bırakamayan arkadaşlar peki hamile kalınca ne yapacaksınız yinedemi içecekzsiniz peki bebeğe nekadar zararlı biliyomusunuz mazallah sakat bile olabilir yada zihinsel özürlü bence çocuk düşündüğünüz sürece bırakın hiç olmazsa

Benİm eŞİm hİÇ İÇmİyo o yÜzden bende evde Çok rahat İÇemİyorum
Çok pİs kokuyo dİyo hatta kÜltablası gİbİsİn der bazen:)

canım bak eşinde içiyomuş bence sen de bırak hemen zordur evt ama sağlık için bırakmak çok önemli ayrıca eşinin dediği gibi çok pis kokuyo bende nefret ederim sigara kokusunda yanım da biri içse başım agrıyo hemen

canım havuç yemenın zararı olacagını düşünmüyorum açıkçası sıgara içsen bıle ama suyunu içince etkısı fazlaymıs onun ondan suyunu içme sen

Kızlar bekleme süresi yaşa göreymiş. yaş 30u geçmediyse 1yıl bekleyin düzenli beraberliklerde hamile kalınamıyosa 1yıl sonunda eşler beraber dr.a gitmeliymiş. ama 30u geçiyosa 6ay dan sonra dr.a gidilecekmiş

canım sen kendin gittin mi doktora bende diyorum eşime beraber gidelim ama o biraz daha zaman geçsin diyo 6 ay oldu ama bebişlim gelmedi sizce ne yapmalıyım bekleyelim mi gidelim mi artık doktora

canım ben gittim ama devlete 1 yıl olmadığı için fazla ilgilenmiyolar adetlerin düzenliyse bana sadece hormon testi yaptılar okadar ondada bi sorun çıkmadı doktor eşin gözüksün dedi oda bir kaç ay daha bekleyelim diyo bakalım mayısa kadar beklicem kısmet artık:Saruboceq:

cngemn doğru diyosun az kaldı bi gün esecek bırakıcam hissediyorum yani sinir oluyorum kendime ama yakındır bi gün bırakıcam yani.

ebruli canım elbetteki bırakıcam ozaman öğrendiğim gün hemde.

benım bır tanıdıgım sıgara kullanıyodu ama çok fazla degıldı neyse hamıle kaldı bu ama 3. ayında bebek ölmüş anne karnında gelısımı gerılemeye baslamıs ve mecburen kürtajla alındı bebek aslında hamıle kaldıgını ögrenınce hiç içmedıgını söylüyo ama belkıde öncekı içtıklerı etkı ettı ve bebk zarar gördü ve suanda da hamıle kalamıyo bay zaman oldu Allah ım ınsallah tez zamanda verır ısteyen herkese amın

cngemn doğru diyosun az kaldı bi gün esecek bırakıcam hissediyorum yani sinir oluyorum kendime ama yakındır bi gün bırakıcam yani.

ebruli canım elbetteki bırakıcam ozaman öğrendiğim gün hemde.

iyi canım ozaman güzel belki doğumdan sonrada içmezsin bidaha hem ne güzel eşinde içmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…