Ya acaba ikisini de geliştirmek için napmak lazım yaaa :uhm: ben ikizim olmasını çok istiyorum yaa :kedi:
şimdi diceksiniz ki bitanesini bile tutturamıyosun da ikisini birden nasıl tutturabileceğini sanıyosun :roflol: :roflol: :roflol:
zehsel içmesek iyi tabi. bize zarar cebe zarar.. da işte alışkanlık
oğlum geçen gün dediki anne sigara içmesene belkide kardeşim bu yüzden olmuyobişe diyemedim
ablam ve kardeşim fosur fosur sigara içiyolardı ablam ilk denemesinde kardeşim 3.denemesinde hamile kaldı belki beni etkiliyodur ne bilim..
ohhhhhh ıyı olmus :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gerçekten miiiiii( neyseki eşim bugünden itibaren içmicekmiş :)) ama ben meçhul :))
sıgara içen arkadaslar yada eslerı sıgara kullananlar aklınızda olsun benım arkadasımın esı sıgara kullanıyodu spermlerıne baktılar kuyrukları kırıkmıs doktor sıgarayı bırak ıçme demıs egerkı bu sekılde döllenme olursa bebek düşüyomus saglıklı spermle döllenemedıgı için o yuzden lütfen içmeyelım içirmeyelım
ben 2 günde 1 paket içiyorum. günde 5falan olsa ne güzel olurdu
benim sigaram kaç para oldu acep. yeni paket almadım henüz.
Su bilinmi PALMALL turuncu kısa kaç para olmuş
evet gerçek canım arkadasım o sekılde
hamıle kaldı ama kaybettı bebgını düşürdü yanı sımdıde olmuyo kısmet bakalım
Ay kuyrukları mı kırıkmış :roflol: :roflol: :roflol:
Anam benim kocişin kuyrukları nasıl acep çok merak ettim :kedi:
Anacım gülüyorum ağlanacak halimize artık yafuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
Şaka maka ben de merak ettim yaa, bu ay bi test yaptırsam mı kocişe acep :uhm:
Ay kuyrukları mı kırıkmış :roflol: :roflol: :roflol:
Anam benim kocişin kuyrukları nasıl acep çok merak ettim :kedi:
Anacım gülüyorum ağlanacak halimize artık yafuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
Şaka maka ben de merak ettim yaa, bu ay bi test yaptırsam mı kocişe acep :uhm:
Benİm eŞİm hİÇ İÇmİyo o yÜzden bende evde Çok rahat İÇemİyorum
Çok pİs kokuyo dİyo hatta kÜltablası gİbİsİn der bazen:)
yok tatlım onun fiyatını bilmiyorum sabah haberlerde söylüyordu ama kaçırdım:))
ay canım ya böyle duyunca hemen bırakmak istiyorum ama sonrasında olmuyor bi türlü :1no2: eşimde çok kızıyor bana gel beraber bırakalım diyor ben de yok sen bırak diyorum sonunda bıraktı.. peki havuç yiyorum ya ben onunla bi zararı olur mu bana
kız gülmelmaz: Allah korusun basımıza gelırase ne yapacagımızı sasırırız vallahı benım esım gıdıyo çarsamba günü bakalım neler olacak ınsallah sorun yoktur:Saruboceq:
canım sen kendin gittin mi doktora bende diyorum eşime beraber gidelim ama o biraz daha zaman geçsin diyo 6 ay oldu ama bebişlim gelmedi sizce ne yapmalıyım bekleyelim mi gidelim mi artık doktora
sigarayı bırakamayan arkadaşlar peki hamile kalınca ne yapacaksınız yinedemi içecekzsiniz peki bebeğe nekadar zararlı biliyomusunuz mazallah sakat bile olabilir yada zihinsel özürlü bence çocuk düşündüğünüz sürece bırakın hiç olmazsa
cngemn doğru diyosun az kaldı bi gün esecek bırakıcam hissediyorum yani sinir oluyorum kendime ama yakındır bi gün bırakıcam yani.
ebruli canım elbetteki bırakıcam ozaman öğrendiğim gün hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?