Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
cngemn hoşgeldin canım. sayfaları bende okuyamıyorum okadar hızlı ilerliyoki onları okuyana kadar bu kez okuduğum günü kaçırıyorum:1rolleyes:

canlar yaa bişey sorcam ben bu ay ovolosyon testi kullanmışdım çift çizgiyi yakaladım çok şükür onda bile çift çizgiyi görmek çok güzel 2 gün arka arkaya denedim çift sonraki akşam yapmadım ama ondan sonraki akşam merakdan yapdım teke düşmüş bu kadar kısa mı oluyo yani 3 gün en fazla çift çizgiye görebildim.

naneşekerim nerdesin? Bitti mi kız çalışmalar, yoksa devam ediyon mu hala? Biz artık ara vermeye başladık yaa, benim beyaz akıntılarım başladı çünkü bikaç gündür süprizzzzz

Su inanılmaz işe yarıyo erkek üzerinde bu kesin yani. 2senedir K.K dayım ben.. bunu yapıpta eşinin testinde artış olmayanı hiç görmedim hamile kalan çokk bu sayede. keçi boynuzu kürüde var tabi
bu ikisini tek geçerim. ama aynı ay yapılmıcak bunlar. önce keçi boynuzu sonra havuçsuyu
haaaaaaaaa bu arada sigara içen erkekler bunu yapmasınlar zararı olabiliyomuş nedenini hatırlamıyorum bi araştırın isterseniz benim eşim sigara içmediği için hiç araştırmamıştım:1rolleyes:

evet canım ben kullanmadım ama okuduğum kadarıyla 2-3 gün sürüyormuş sonra zaten yumurtan çatlıyormuş

canım zaten yumurtanın ömrü 24-36 saat en fazla. yani çok normal kaydirigubbakcemile5

zehsel ay inşallah bir sebep olur krembal. valla adıda ne güzelmiş ağzımın suyu aktı he kaydirigubbakcemile5

bakalım canım adı gıbı tadıda güzelmı denıcez bu balda hiç kaybolmuyomus içindekı besın degerlerı ondan özel zaten

benim meyve sıkacağım var ama portakal,mandalina,limon gibi şeyleri sıkabiliyor yani havucu sıkmaz :)) neyse olmazsa alırım yeterki işe yarasınnnn :)) kaydirigubbakcemile3

canım bu meyve sıkacagı elektırıklı böyle meyvelerı atıyosun içine kendı sıkıyo sen bişi yapmıyosun yanı bence al hemen zaten

dene bakalım zehsel benimde sonraki aşamam da bu olsun inşallah sonuç alırsın arkadaşım.

naneşekerim nerdesin? Bitti mi kız çalışmalar, yoksa devam ediyon mu hala? Biz artık ara vermeye başladık yaa, benim beyaz akıntılarım başladı çünkü bikaç gündür süprizzzzz

BURALARDAYIM BURALARDAYIM CANIM...ÇOK YOGUNLUK VAR BUGÜN YAA( YAZAMIYORUM BİR TÜRLÜ...AMA GÖZÜM BURDA:)) BEN ÇALIŞMALARI BİTİRDİM ÇÜNKÜ YUMURTLAMA DÖNEMİM GEÇTİ..AKINTI BİTTİ BENDE BIRAKTIM ÇALIŞMALARI :)) BAKALIM HEYECANLA BEKLİYORUZ..AYY RÜYAMDADA GÖRDÜM HAMİLE KALMIŞIM AMA DÜŞÜK YAPIYORUM ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM TEKRAR SİL BAŞTAN OLMASINA.. İNŞALLAH ÖLE OLMAZ... :Saruboceq:

benim eşimde bugün sigarayı bıraktı o zmaan işe yarar :))) hangisinin zararı oluyor canım sigara kullanınca havucun mu keçiboynuzunun mu? olur da geri başlarsa bilelim:))

Son düzenleme:
canım zaten yumurtanın ömrü 24-36 saat en fazla. yani çok normal kaydirigubbakcemile5

Offffffffffffff yaaaaa mafoldumben kaderimiz koca bi ayın içinde 24 saatlik bi süreye bağlı, ama bu haksızlık değil mi yaaa :çok üzgünüm:

canım zaten 2 gün arka arkaya çıft çızgı görmen gayet normal çalışmıssında hayırlısı olsun artık gerısı Allah a kalmıs canım benım ınsallah gelır melegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…