sagol tatlım nasılsın bakalım
iyi canım sen nasılsın kızlarla yeni taktikler öğreniyoruz yakında amuda kalk:roflol::roflol:ıcaz çocuk olsun diyeee ya ne zormuş hamile kalmak yaaa
cngemn hoşgeldin canım. sayfaları bende okuyamıyorum okadar hızlı ilerliyoki onları okuyana kadar bu kez okuduğum günü kaçırıyorum:1rolleyes:
canlar yaa bişey sorcam ben bu ay ovolosyon testi kullanmışdım çift çizgiyi yakaladım çok şükür onda bile çift çizgiyi görmek çok güzel 2 gün arka arkaya denedim çift sonraki akşam yapmadım ama ondan sonraki akşam merakdan yapdım teke düşmüş bu kadar kısa mı oluyo yani 3 gün en fazla çift çizgiye görebildim.
iyi canım sen nasılsın kızlarla yeni taktikler öğreniyoruz yakında amuda kalk:roflol::roflol:ıcaz çocuk olsun diyeee ya ne zormuş hamile kalmak yaaa
canlar yaa bişey sorcam ben bu ay ovolosyon testi kullanmışdım çift çizgiyi yakaladım çok şükür onda bile çift çizgiyi görmek çok güzel 2 gün arka arkaya denedim çift sonraki akşam yapmadım ama ondan sonraki akşam merakdan yapdım teke düşmüş bu kadar kısa mı oluyo yani 3 gün en fazla çift çizgiye görebildim.
zehsel ay inşallah bir sebep olur krembal. valla adıda ne güzelmiş ağzımın suyu aktı he kaydirigubbakcemile5
canım zaten yumurtanın ömrü 24-36 saat en fazla. yani çok normal kaydirigubbakcemile5
benim meyve sıkacağım var ama portakal,mandalina,limon gibi şeyleri sıkabiliyor yani havucu sıkmaz :)) neyse olmazsa alırım yeterki işe yarasınnnn :)) kaydirigubbakcemile3
naneşekerim nerdesin? Bitti mi kız çalışmalar, yoksa devam ediyon mu hala? Biz artık ara vermeye başladık yaa, benim beyaz akıntılarım başladı çünkü bikaç gündür süprizzzzz
Su inanılmaz işe yarıyo erkek üzerinde bu kesin yani. 2senedir K.K dayım ben.. bunu yapıpta eşinin testinde artış olmayanı hiç görmedim hamile kalan çokk bu sayede. keçi boynuzu kürüde var tabi
bu ikisini tek geçerim. ama aynı ay yapılmıcak bunlar. önce keçi boynuzu sonra havuçsuyu
haaaaaaaaa bu arada sigara içen erkekler bunu yapmasınlar zararı olabiliyomuş nedenini hatırlamıyorum bi araştırın isterseniz benim eşim sigara içmediği için hiç araştırmamıştım:1rolleyes:
canım zaten yumurtanın ömrü 24-36 saat en fazla. yani çok normal kaydirigubbakcemile5
şimdi benim tekrar yumurtlama olmaz mı yani daha çalışmim mola mı verim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?