Su inanılmaz işe yarıyo erkek üzerinde bu kesin yani. 2senedir K.K dayım ben.. bunu yapıpta eşinin testinde artış olmayanı hiç görmedim hamile kalan çokk bu sayede. keçi boynuzu kürüde var tabi
bu ikisini tek geçerim. ama aynı ay yapılmıcak bunlar. önce keçi boynuzu sonra havuçsuyu
haaaaaaaaa bu arada sigara içen erkekler bunu yapmasınlar zararı olabiliyomuş nedenini hatırlamıyorum bi araştırın isterseniz benim eşim sigara içmediği için hiç araştırmamıştım:1rolleyes:
yok olmaz yorulduysan bıraknaniknanik
yok yıkılmadım ayaktayım diyosun vur beline ali dayı:lepi::lepi:
dene bakalım zehsel benimde sonraki aşamam da bu olsun inşallah sonuç alırsın arkadaşım.
BURALARDAYIM BURALARDAYIM CANIM...ÇOK YOGUNLUK VAR BUGÜN YAA( YAZAMIYORUM BİR TÜRLÜ...AMA GÖZÜM BURDA:)) BEN ÇALIŞMALARI BİTİRDİM ÇÜNKÜ YUMURTLAMA DÖNEMİM GEÇTİ..AKINTI BİTTİ BENDE BIRAKTIM ÇALIŞMALARI :)) BAKALIM HEYECANLA BEKLİYORUZ..AYY RÜYAMDADA GÖRDÜM HAMİLE KALMIŞIM AMA DÜŞÜK YAPIYORUM ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM TEKRAR SİL BAŞTAN OLMASINA.. İNŞALLAH ÖLE OLMAZ... :Saruboceq:
canım bu meyve sıkacagı elektırıklı böyle meyvelerı atıyosun içine kendı sıkıyo sen bişi yapmıyosun yanı bence al hemen zaten
Yine delirdik yahuuuuuuuuuuuuuuuuu :roflol: :roflol: :roflol:
benim eşimde bugün sigarayı bıraktı o zmaan işe yarar :))) hangisinin zararı oluyor canım sigara kullanınca havucun mu keçiboynuzunun mu? olur da geri başlarsa bilelim:))
canım zaten 2 gün arka arkaya çıft çızgı görmen gayet normal çalışmıssında hayırlısı olsun artık gerısı Allah a kalmıs canım benım ınsallah gelır melegın
:roflol::roflol::roflol:canım ya beni güldürdün Allah da seni güldürsün inş.
canım sağol aklımda bulunsun denk gelirse alıcam kaydirigubbakcemile5
yok olmaz yorulduysan bıraknaniknanik
yok yıkılmadım ayaktayım diyosun vur beline ali dayı:lepi::lepi:
Hayırdır inşallah canımcım, bu ay benim yalnızca 1 gün yumurta akı kıvamında renksiz akıntım oldu, ondan sonra da sürekli beyaz akıntım devam ediyor hala daha :uhm: sanırım içtiğim antibiyotiklerin etkisi oldu yumurtlamama, sağlıklı yumurtlamam bile olmamış olabilir, bakalım 21. gün hormon testine gidicem yine, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için, inşallah sen hamiş kalırsın bu ay, çalışmaların boşa gitmez :Saruboceq: :1hug:
Ya kızlar ben size bişey soracam, ne zamandır merak ediyorum da hep unutuyorum sormayı,
bazılarının birden fazla yumurtası oluyo ya, o nasıl oluyo yaaa, ilaç tedavisiyle mi, yoksa normal yollarla olabiliyo mu böyle bişey?
sıgara içerse canım esım havucun zararı olabılıyomus ınternette yazıyo oku tatlım
bende arzumun var canım pürede yapıyo bebiş olunca yaparız kendımız daha saglıklı olur hem
Hepimizde 2 tane yumurta vardır. her ay birisi gelişir çatlar ama ikisi birden gelişip çatlarsa biliyosun ayrı yumurta ikizleri olur buda genetik bi durumdur canım.yerimseniben
Zehsel 1 su bardaĞı canım. Ve gece yatarken ıÇecek
ay evet ya bebişimize de yaparız :)) tamam canım çok sağol alışverişe çıktığımızda mutlaka bakıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?