Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım ben önce havuç suyunu içereyım dıyorum esıme bakalım ınsallah ıse yarar bır su bardagımı içecek yoksa çay bardagımı canım

Hayırdır inşallah canımcım, bu ay benim yalnızca 1 gün yumurta akı kıvamında renksiz akıntım oldu, ondan sonra da sürekli beyaz akıntım devam ediyor hala daha :uhm: sanırım içtiğim antibiyotiklerin etkisi oldu yumurtlamama, sağlıklı yumurtlamam bile olmamış olabilir, bakalım 21. gün hormon testine gidicem yine, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için, inşallah sen hamiş kalırsın bu ay, çalışmaların boşa gitmez :Saruboceq: :1hug:

canım bu meyve sıkacagı elektırıklı böyle meyvelerı atıyosun içine kendı sıkıyo sen bişi yapmıyosun yanı bence al hemen zaten

canım sağol aklımda bulunsun denk gelirse alıcam kaydirigubbakcemile5

benim eşimde bugün sigarayı bıraktı o zmaan işe yarar :))) hangisinin zararı oluyor canım sigara kullanınca havucun mu keçiboynuzunun mu? olur da geri başlarsa bilelim:))

sıgara içerse canım esım havucun zararı olabılıyomus ınternette yazıyo oku tatlım

Ya kızlar ben size bişey soracam, ne zamandır merak ediyorum da hep unutuyorum sormayı,
bazılarının birden fazla yumurtası oluyo ya, o nasıl oluyo yaaa, ilaç tedavisiyle mi, yoksa normal yollarla olabiliyo mu böyle bişey?

İNŞALLAH CANIM SENDE HAMİŞ KALIRSIN BU AY...HEPBERABER İNŞ :lepi:

Hepimizde 2 tane yumurta vardır. her ay birisi gelişir çatlar ama ikisi birden gelişip çatlarsa biliyosun ayrı yumurta ikizleri olur buda genetik bi durumdur canım.yerimseniben

bende arzumun var canım pürede yapıyo bebiş olunca yaparız kendımız daha saglıklı olur hem

ay evet ya bebişimize de yaparız :)) tamam canım çok sağol alışverişe çıktığımızda mutlaka bakıcam :))

Hepimizde 2 tane yumurta vardır. her ay birisi gelişir çatlar ama ikisi birden gelişip çatlarsa biliyosun ayrı yumurta ikizleri olur buda genetik bi durumdur canım.yerimseniben

Ya acaba ikisini de geliştirmek için napmak lazım yaaa :uhm: ben ikizim olmasını çok istiyorum yaa :kedi:
şimdi diceksiniz ki bitanesini bile tutturamıyosun da ikisini birden nasıl tutturabileceğini sanıyosun :roflol: :roflol: :roflol:

ay evet ya bebişimize de yaparız :)) tamam canım çok sağol alışverişe çıktığımızda mutlaka bakıcam :))

Ben de braun kullanıyorum canımcım, suyunu ayrı çıkarıyo, posasını ayrı kaba alıyo, çok kullanışlı, biz sürekli kullanıyoruz bu makinayı, çeyizime almıştım, iyi ki almışım, kesinlikle tavsiye ederim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…