ben geldim kızlar doktorum tüp bebek dedi bizde ok verdik şimdi bütçe ayarı çekiyoruz dua edin ne olurr
ben geldim kızlar doktorum tüp bebek dedi bizde ok verdik şimdi bütçe ayarı çekiyoruz dua edin ne olurr
fatoş kuşummm allah bu yolda olanlara başta sana herkese yardım etsin canım
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
aşılama yapılmışmıydı sana yapılmadıysa direk neden tüp bebek dedi.benneyaptımki
Canımcım inşallah tutar yaa, dualarımız seninle.... :Saruboceq:
Unutma adım adım tüm gelişmelerden haberdar edeceksin bizi de yerimseniben
canım sen kendin gittin mi doktora bende diyorum eşime beraber gidelim ama o biraz daha zaman geçsin diyo 6 ay oldu ama bebişlim gelmedi sizce ne yapmalıyım bekleyelim mi gidelim mi artık doktora
Rufeyda arkadaşımızla geçmiş sayfalardan birinde karşılaştım ben sordum 13 gün geçti adetim dedi yarın dr.a gideceğini söyledi sanırım oda hamile ama neden girmiyor birşeyler paylaşmıyor anlamadım bu arada bende fazla giremiyorum kızlar akşamları eve git yemek yap bütün gece mutfakta oluyorum nerdeyse birde çalışıyorum h.sonuda temizliğim oluyor bende arada girip yazıyorum sizi haberdar ediyorum yinede olumlu olumsuz herşeyden.........
Kızlar benim şimdi 4 saat üst üste dersim var akşama kadar akannehir
yarına kadar giremem bidaha heralde, yarın sabah yine burdayım ama yerimseniben
çok kaynatmayın sabah okurken canım çıkıyo haaaaaklava: klava: klava:
hadi görüşürük canlarım... opuyorumnanaktan
EBRULİ canım bebek için uğraştım 2yıl. yumurtlama takibi yapıldı 3kez aşılama yapıldı v.s. bu aşamada her ay yumurta uyarıcı ilaçlar ve iğneler kullandım çatlatma ilacı kullandım progesteron ilacı v.s.
canımmmmm Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle işallah tutar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
fatoş hayırlısı be güzelim. tüp bebek ilaçlarla beraber 6000tl yi buluyo özel.
zaten ssk dan faydalanmak için bir sürü şart var.
EBRULİ canım bebek için uğraştım 2yıl. yumurtlama takibi yapıldı 3kez aşılama yapıldı v.s. bu aşamada her ay yumurta uyarıcı ilaçlar ve iğneler kullandım çatlatma ilacı kullandım progesteron ilacı v.s.
ayyyy yine oku oku bitmedi
ne yaptınız kızlar siz
hanginize laf yetiştirecem ben şimdiklava:
fatoşcum Allah ın takdri böyleymiş bak demekki senin hakkında hayırlısı buymuş canım allah kolaylık versin canım sana inş.
cngmn havuç suyuyla birlikte elma suyuda koy içine ikisi dahada güzel oluyo belki öyle içer kocişinyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?