Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Rufeyda arkadaşımızla geçmiş sayfalardan birinde karşılaştım ben sordum 13 gün geçti adetim dedi yarın dr.a gideceğini söyledi sanırım oda hamile ama neden girmiyor birşeyler paylaşmıyor anlamadım bu arada bende fazla giremiyorum kızlar akşamları eve git yemek yap bütün gece mutfakta oluyorum nerdeyse birde çalışıyorum h.sonuda temizliğim oluyor bende arada girip yazıyorum sizi haberdar ediyorum yinede olumlu olumsuz herşeyden.........

ben geldim kızlar doktorum tüp bebek dedi bizde ok verdik şimdi bütçe ayarı çekiyoruz dua edin ne olurr

fatoş kuşummm allah bu yolda olanlara başta sana herkese yardım etsin canım
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
aşılama yapılmışmıydı sana yapılmadıysa direk neden tüp bebek dedi.benneyaptımki

ben geldim kızlar doktorum tüp bebek dedi bizde ok verdik şimdi bütçe ayarı çekiyoruz dua edin ne olurr

Canımcım inşallah tutar yaa, dualarımız seninle.... :Saruboceq:
Unutma adım adım tüm gelişmelerden haberdar edeceksin bizi de yerimseniben

aşılama yapmıcam çünkü 2 250 yaklaşık 3 aşılama bedeli ama direk tüp bebek 4500 ssk sız ama

canım sen kendin gittin mi doktora bende diyorum eşime beraber gidelim ama o biraz daha zaman geçsin diyo 6 ay oldu ama bebişlim gelmedi sizce ne yapmalıyım bekleyelim mi gidelim mi artık doktora

Tatlım benim de 6. ayım bu ay, yine olmazsa ben bi de eşimle birlikte gitmeyi düşünüyorum açıkçası, eğer bi sorun varsa bir an önce çaresine baktırmak lazım bence, normal yollarla olmayacaksa boşa 1 yıl bekleyip de sinirlerimi yıprakmak istemiyorum ben, 6 ayda bile yeterince yıprandım zaten :sinifsinif:

canımmmmm Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle işallah tutar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar benim şimdi 4 saat üst üste dersim var akşama kadar akannehir
yarına kadar giremem bidaha heralde, yarın sabah yine burdayım ama yerimseniben
çok kaynatmayın sabah okurken canım çıkıyo haaaaa klava: klava: klava:
hadi görüşürük canlarım... opuyorumnanaktan

fatoş hayırlısı be güzelim. tüp bebek ilaçlarla beraber 6000tl yi buluyo özel.
zaten ssk dan faydalanmak için bir sürü şart var.

canım o arkadaşımız da sen de arada bir de olsa giriyorsunuz haberdar ediyorsunuz bizi..biz hiç girmeyenlerden bahsediyoruz mesela listedeki çoğu isimi tanımıyorum ben..yani ismini yazdırıp birdaha uğramayanlara lafımız...

görüşürüz canım iyi dersler opuyorumnanaktan

canım yaa çok geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin tez zamanda bebeğinide versin çok uğraşmış çok sabretmişsin bunları duyunca çok üzülüyorum dilerimki Allah daha fazla bekletmesin seni :Saruboceq:

canımmmmm Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle işallah tutar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol canımcımmmmmm

fatoş hayırlısı be güzelim. tüp bebek ilaçlarla beraber 6000tl yi buluyo özel.
zaten ssk dan faydalanmak için bir sürü şart var.

4000-4500 arası yinede doktor yardımcı olmaa çalışacagım dedi bakalaım

Canım dualarımız seninle. Sıkma canını tatlım sitres yapma kendine benim ablam da tüp bebekle hamiş kaldı dogurdu şimdi 2 ciye hamiş tüp bebekle inş senin kide tutar

the-fts cim Allah yardımcın olsun umarım bu sefer gelir bebeğin ve emeğinde paralarında boşa gitmemiş olur dualarımız seninle ve tüm isteyenlerle

ayyyy yine oku oku bitmedi
ne yaptınız kızlar siz

hanginize laf yetiştirecem ben şimdiklava:
fatoşcum Allah ın takdri böyleymiş bak demekki senin hakkında hayırlısı buymuş canım allah kolaylık versin canım sana inş.

cngmn havuç suyuyla birlikte elma suyuda koy içine ikisi dahada güzel oluyo belki öyle içer kocişinyerimseniben

Canım ya inş daha fazla bekletmez seni bebişin gelir tez zaman da çok sabretmişsin tatlım peki doktor lar ne diyo yani sebeb varmı

Hmm güzel fikir canım ama havuş suyunun etkisini almaz mı elma suyu ???

ebruli saol canım martda 3sene dolcak korunmayı bırakalı. çok çok şükür binlerce kez şükürki 1 oğlum var benim 11yaşında.. hani bi tane var ne diye bu kadar uğraşıyosun diye söyleyenler çok oluyo.
ama benim tek söylediğim şu. biz ilk bebeğimizi kendimiz için istedik çok şükür rabbim verdi. şimdi ikinciyi oğlumuz için istiyoruz ölümlü dünyada biz yokken yalnız kalmasın bir kardeşi olsun die istiyoruz. o da çok istiyo üzülüyoda olmadığı için. o üzüldüğünde bizim yüreğimiz buna dayanmıyo. o yüzden elimizden ne geliyosa yapıcas bunun için.. son çare tüp bebekse onuda denicez yazın allah o aşamaya getirmesin diye hep dua ediyorum ama olacağı varsa onuda denicez.

fatoşcum ilaçlar dahilse bence süper bir fiyat... ben direk tüp bebek merk.den 6000tl fiyat almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…