Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar, vallahi oku oku ancak gelebildim, akşamdan beri ne çok yazmışsınız, ben en son 23.00 de bırakmıştım sizi uykum gelince maşallah sizler hiç uyumamışsınız desem yeridir,
sabahtan beri okuduklarımda şu BAL+TARÇIN+ÇÖREKOTU karışımı yazılmış,
Ben daha önce de söylediydim size, bu karışımı ilk kez geçen ay denemiştim ben,
Bugüne kadar hayatımda periyodumun geciktiğini bilmem, hatta en sıkıntılı ve üzüntülü dönemlerimde bile... O zamanlar da dahi ayda iki kez olduğum olmuştur, normalde periyodum 28 gündür, ama geçen ay bu karışımı yaptım ve bir gün iki gün üç derken hamileyim modundayım tabi havalara uçuyordum, ama ne var ki yaptığım en az 20 olmak üzere idrar testi ve 3 kez de kan testi hepsi negatif çıktı, 15. gün dr gittim, ama hala umuyorum bebişimi görürüm artık diyorum, ben bebiş diye sayıklarken bir de ne göreyim 3 CM LıK KOSKOCAMAN KıSTıM olmuş ve ilaca başladım. 48. gün ancak adet olabildim,
Vee bunun tek nedenini o karışıma bağlıyorum çünkü ilk kez böyle bir şey gelmişti başıma, kist falan da bilmezdim hiç 14 yaşından beri adet olurum yaş 35 ama bu karışımı yedim ve böyle oldu,
Ama ben demiyorum illaki böyle olacak ben de böyle oldu diye yazıyorum, hatta bununla ilgili konu da açmıştım, bana benzer arkadaşlar yazmıştı onlar da hatta birisi Çiğdem oba isimli arkadaş o da çok geç adet oldu,
beklenmeyen adet günüm 2 veya 3 ocaktı eski periyoduma göre yani 28. güne göre, ama kistten sonra ne olur bilmiyorum bugün iki gün oldu geçeli yine gelen giden yok, ama kistin tekrarladığından şüpheleniyorum çünkü sağ kasığımda (yine) bir şişlik fark ediyorum gözle görülür şekilde ve bu ay ovulasyon döneminde olan akıntım hiç olmadı, bu ay kupkuruydum, bakalım bekliyorum çarşamba günü test yapmayı düşünüyorum,
Ama kızlar lütfen benim yazdıklarımdan etkilenip de olumsuz düşünmeyin, ben sebep olmak istemem hiç bir şeye olur mu iyice araştırın siz lütfen.....
Ben çok pişmanım şimdi, hadi geçen aykiyle kalsam yine boşverecektim, ama bu ay da benzer olacak gibi geliyor ve ben çok üzülüyorum.

dr.lara göre olurmuş ama yaştan dolayı acele etmemiz gerektiğini söylüyolar. sorun yokmuş herşey normal olduğu için olur diyolar.. tuhaf ki ne tuhaf oğlumda ben kazarayla hamile kaldım bi kezle hemde :)

bu arada benim yaşım 34,5 yani ağustosta 35 dolcak..daha fazla bekletmesin rabbim kimseyi..

ne güzel canım bi oğlun varmış bari tesellin olucak ama bencede çocuğunu tek bırakma ben tek çocuğa çok karşıyım benim annemde tek çocuk ve bi kardeşim olmasını çok isterdim diyo bence çok haklı biz bugün varız yarın yokuz ama kardeşler birbirine her zaman destek olur

Canım senin bi tane varmış Allahın işini görüyon mu erince veriyo işde vermeyincede biz ne yapsak boş.

canım ya bende sizin bu yorumlarınızı okuduğum için dün demiştim zararını görenler olmuş diye kızlara..ama bugün yine bi göz attım baktım hamile kalanda var o yüzden kararsız kalmıştım..yoksa bunlar bana göre şeyler değil yaşadığımız stres yetiyor zaten bide adet gecikmesi falan olupta düzenimiz bozulmasın..kafamda soru işareti vardı ama şimdi tamamen gitti çok teşekkür ederiz aydınlattığın için kesinlikle yapmamaya karar verdim..sana da çok çok geçmiş olsun canımm işallah bebeğin en yakın zamanda gelir :1hug:

evet kızlar işte bu yüzden bu kadar çabalıyoruz eşimle.. kardeş gibisi yok dünyada 4kardeşiz biz. allaha şükürler olsun nasıl güzel bir duygu. ben imkanlarımız son raddesine kadar uğraşayımda olmuyorsada
kader kısmet deilmiş derim çekilirim yani

yaa kızlar ebnde vazgeçtim şu karışımı yapmaktan ne olur ne olmaz belki bendede ters etki yapar ya aslında ben çok fazla şeyler yapmakta istemiyorum Rabbim yazmışsa zaten olur ben sadece çalışıyorum gerisi Allaha kalmış

doğru söylüyosun canım herşey Allaha kalmış

ama kızlar dediğim gibi ben sebep olmak istemem lütfen benim yazdıklarımdan etkilenmeyin sadece, yine daha geniş çapta araştırın siz, dediğiniz gibi aksine çok hamile kalan da var, ya da ne bileyim önce bu alternatif tıp ile uğraşan lisanslı uzmanlardan falan soruşturun isterseniz
su'cum iyi dileklerin için teşekkürler canım benim hakkında düşündüğünün bin katı senin olsun tatlım

Böyle işte kızlar.. hayır yaş problemi olmasa telaş yapmıcamda. 34 yaşındayım en fazla 2sene daha deneyebilirim zaten riskli şu andaki hamilelikler yaş küçük bile olsa... bide üstüne yaş binince dahada tehlikeli yani. korkuyorumda hani hamile kalırsam tekrar düşük olurmu die buna hazırmıyım onu bile bilmyiorum

nrgss............... Aralık anne adyımızı tebrik ediyoruz :) )
ALeNAM.............Ocak anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
kızlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )
nrgss............... Aralık anne adyımızı tebrik ediyoruz :) )
ALeNAM.............Ocak anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

aaaaa ALENA hamile mi ay çok tebrik ederim hatta enfeksiyon adet gecikmesi yaparmı diye soruyodu canım ya ne güzel

smart ' cım, eğer beni merak ediyorsan söyliyeyim hala regl olmadım,
Ne bileyim yukarıda kızlar demişler ki isim yazdırıp gidiyorlar, vallahi ben geliyorum okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum ki tatlım, hani sen dediydin ya tek tek oku atlamadan oku, ben de senin dediğini yapıyorum ama... :uhm:
akşamları daha rahat giriyorum, çünkü yarım saat içinde net bağlantısı kesilecek işyerinde belli zamanlarda izin var sadece öğlen arası açıyorlar bağlantıyı o nedenle gündüz giremiyorum çok fazla girdiğim 1 saatlik sürede de okumayı bile bitiremiyorum maşallahınız var kızım sizin.
Ben de bu ay gün aşırı çalıştım bakalım ne olacak diye bekliyorum, ama benim yumurtlamam olmadı galiba hiç akıntım yoktu bu ay,
ovulasyon testlerini de geçen ayki kist sorunumdan dolayı soğudum için bu ay hiç yapmadım ben bir de düşündüm ki annelerimiz test mi bilirmiş,
iki günde bir yaparsak kaçırmayız nasılsa dedim bekliyorum işte şimdi

canım benimm teşekkürler hepimize olsun işallah :Saruboceq:

Ben sana katılıyorum;dün akşam da söyledim kızlara.Bilimsel bir sürü yöntem var.Bunlara girmeyin diye ama herkesin kendi seçimi tabi bişey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…