smart hoşgeldin canım..
smart ' cım, eğer beni merak ediyorsan söyliyeyim hala regl olmadım,
Ne bileyim yukarıda kızlar demişler ki isim yazdırıp gidiyorlar, vallahi ben geliyorum okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum ki tatlım, hani sen dediydin ya tek tek oku atlamadan oku, ben de senin dediğini yapıyorum ama... :uhm:
akşamları daha rahat giriyorum, çünkü yarım saat içinde net bağlantısı kesilecek işyerinde belli zamanlarda izin var sadece öğlen arası açıyorlar bağlantıyı o nedenle gündüz giremiyorum çok fazla girdiğim 1 saatlik sürede de okumayı bile bitiremiyorum maşallahınız var kızım sizin.
Ben de bu ay gün aşırı çalıştım bakalım ne olacak diye bekliyorum, ama benim yumurtlamam olmadı galiba hiç akıntım yoktu bu ay,
ovulasyon testlerini de geçen ayki kist sorunumdan dolayı soğudum için bu ay hiç yapmadım ben bir de düşündüm ki annelerimiz test mi bilirmiş,
iki günde bir yaparsak kaçırmayız nasılsa dedim bekliyorum işte şimdi
smart ' cım, eğer beni merak ediyorsan söyliyeyim hala regl olmadım,
Ne bileyim yukarıda kızlar demişler ki isim yazdırıp gidiyorlar, vallahi ben geliyorum okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum ki tatlım, hani sen dediydin ya tek tek oku atlamadan oku, ben de senin dediğini yapıyorum ama... :uhm:
akşamları daha rahat giriyorum, çünkü yarım saat içinde net bağlantısı kesilecek işyerinde belli zamanlarda izin var sadece öğlen arası açıyorlar bağlantıyı o nedenle gündüz giremiyorum çok fazla girdiğim 1 saatlik sürede de okumayı bile bitiremiyorum maşallahınız var kızım sizin.
Ben de bu ay gün aşırı çalıştım bakalım ne olacak diye bekliyorum, ama benim yumurtlamam olmadı galiba hiç akıntım yoktu bu ay,
ovulasyon testlerini de geçen ayki kist sorunumdan dolayı soğudum için bu ay hiç yapmadım ben bir de düşündüm ki annelerimiz test mi bilirmiş,
iki günde bir yaparsak kaçırmayız nasılsa dedim bekliyorum işte şimdi
anım inş adet günün bebişden dolayı gecikmişdir inş güzel haberleri verirsin bize
bu arada hatunsultan bişey sorcam doktora söledin mi peki kist oldugunu ögrenin ce ben bal tarçın çörekotu kullandım diye
smartttt ben reg oldum yazmıştım canım sil beni listedenmafoldumben
Ya kızlar ben normalde17 ya da 18.gün yumurtluyorum hesaplayıcılara göre ama ovulasyon testinde 16.gün olarak tespit edildi.Normalde 17.gün bugün 18.gün de yarın.Dün akşam son çalışma diye yaptık ama sizce devam etmeli miyim iki gün daha ne olur ne olmaz diye...
Ama et ne olacak ki demeyin;hani edilmesi gerekiyorsa mantık çerçevesinde izah edin bana.
smartttt ben reg oldum yazmıştım canım sil beni listedenmafoldumben
söylemedim canım, çünkü dr ler böyle şeylere kızıyor diye duyduydum, onun için söylemedim o zaman sen aktara git kistini temizlesin derse diye
canım belki bu ay 16. gün yumurtlamışsındır her ay aynı olcak diye bir şey yok..ama garantiye almak lazım tabikiii o yüzden bu bir iki günü boş geçirme :)) çünkü yumurtlamadan sonraki 1-2 gün de önemliymiş :))
kızlar hepinizi öpüyorum şimdilik hoşçakalın,
5 dakika içinde net kesilicek, düşerim birazdan ben,
akşama görüşürüz...
smart yumurtlamaya takılma canım ya, ben kistten önceki üç ay ovulasyon testlerinde pozitifi yakaladım ve değerlendirdim ama olmayacağı varsa olmuyor işte,
kendini şartlandırma nasılsa bu ay iyi çalıştın sen, üzerine düşeni yaptın fazlasıyla bu nedenle boşver beynini odaklama ovulasyona ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?