Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
SMARTT çalışmalara devam et bırakma sakın. ben 2aydır ovulasyon testi yapıyorum. geçen ay 14.günde çift çizgiyi gördüm dedim yok yanılıyo bu çünkü ben hep 30.gün adet olurum emindim yani. fakat test yanılmadı tam 28.günde adet oldum yanş yumurtlamadan 14gün sonra adet oluyoruz biliyosunç
bu ayda tuhaf bişi oldu. geçen ay 28.gün adet olunca testi 12.gün yapmaya başladım bi baktım çift çizgi.
yok artık dedim ama çalışma yaptık 13.gün 14.gün testi gene yaptım gene çift çıktı.sonra bıraktım işin tuhafı şu 17.gün testi yaptım gene çift çıktı hatta burdada sizelre sormuştum neden olabilir diye ama kimse kullanmadığı için bilmiyodu.. bende bekliyorum eğer 12.gün yumurtladıysam 4ü gibi adet olmam lazım 28güne adet olursam da 8i adet günüm. ay kafam karıştı:bbo:

E,sorun da o canımcım ya Bu kadar çalışmışken(ki ilk ve son) bi günle kaçırmayayım diyorum olacağı varsa ama sıkıldım yani artık...O yüzden danışayım dedim.

anlıyorum seni tatlım çünkü ben de üç ay bu testlerle hem de hergün cebelleştim, ama sen npls yi bir ara bak kullanıcı listesinden, için rahatlar senin de okuyunca...

belkide çift yumurtladım bu ay ve ikizim olacak:roflol::roflol::roflol:

kızlar bişi sorucam az önce wc ye gittim ve çok az kırmızı gördüm tuv.kağıdında ama 10 ocak regl tarihim 6 gün erken gelmesi imkansız gibi bişey çünkü adetlerim düzenlidir 1 gün geçikir normalde geçen ay stres yapmıştım 3 gün gecikmişti gerçi ama bu neyin nesi şimdi yaww kafamçokkarıştı

bak canım kadınlar bazen erken yada geç adet olurlarmış. eğer senin kanaman devam etmesse yerleşme kanaması diyebiliriz hiç belli olmaz kaydirigubbakcemile5

kızlar yaa bende bişey sorcam ovolosyon testinde çift çizgiyi gördükden 14 gün sonramı oluyo adet kafam karışdı da

Canım bazen vücut aynı ay içinde iki kez yumurtlayabiliyormuş genelde çift yumurta ikizi gebeliklerde bu şekilde oluyo;eğer ikisini de tutturduysan çift yumurta ikizin bile olabilir. :)

Benim de dediğim gibi 15inde poizitfi gördüm bu duurmda 16 sı yumurtlama günümdü (siliklşeti çünkü) ama normalde 17-18i olması lazım.E ne olur ne olmaz diye 17 yada 18iysse testte yanlışlık falan avrsa diye dün akşam da son bir kez çalışalım nasılsa 72 saate kadar yaşıuormuş,e bize 48 saat dayansa yeter dedik;ama şimdi ya dayanmazsa diyorum...Off zor işlerbunlar;hadi tutturduğunda olacağı kesin olsa neyse,onun da bir garantisi yok!!! mafoldumben

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )
nrgss............... Aralık anne adyımızı tebrik ediyoruz :) )
ALeNAM.............Ocak anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

aa ne güzel işde sürekli çifr çizgi çıkmış demekki bol bol yumurtladın inş tutar canım bu ayki bende ne yazıkki ilk 2 gün üst üste çift çizgi çıkdı şimdi bende merak rttim akşama tekrar yapayım ne alem de çizgiler

cngem canım benim valla birinin yararı diğerini öldürürmü bilmem ama genelde öyle içiyolar bende öyle yaapıyorum daha güzel oluyo tatlım ama sen yinede bilene sor tabi hiç içmemesindende iyiydir dimiyerimseniben

yaa sana demiştik dimi hesaplama yok adetten diğer adete kadar çalışcak herkes diye ama dinlemedin şimdi arapsaçına döndü iştee klava:

canım yumurtlamadan 3 gün önce ve yumurtlamadan sonraki gün önemliymiş öyle yazıyor her yerde ama benimde pek kafam basmıyor bu hesap işinee :)))

anlıyorum seni tatlım çünkü ben de üç ay bu testlerle hem de hergün cebelleştim, ama sen npls yi bir ara bak kullanıcı listesinden, için rahatlar senin de okuyunca...

iyi de canım 72 saat zaten yaşıyor sperm adam gştmiş iki gün sonra yumurtası çatlamış;bal gibi de olur her şey sağlıklıysa neden olmasın...

Ama eşimin sperm sayımlarını yaptırmadık biz daha;bu ay olmazsa yaptıracağız ondan bi kuşku benimkli;
hoşşşş ailesindekiler paso ürüyooo ama bilinmez tabi :roflol:

ay allah ım yukarılara doğru çıkmak bu kadarmı zor olur ne zor çıkıyorum ben ya daha 9 gün var:a015:

canım nasılsın bakıyorumda panıklemıssın bıraz yumurtlama testlerı genelde dogru sonuç verır sen bu ay erken regl olabılırsın egerkı bebiş yoksa haberın olsun çalışma konusuna gelınce yumurta çatladıktan sonra çalışmanın hiç anlamı kalmıyo çünkü egerkı kanalda sperm varsa ve bebişin vaktı geldıyse döllenır oluyor sen yumurta çatladıktan sonra bırlıkte olsanda gebelık olusmayabılıyor çünkü spermler kanallara ulasana kadar zaman alıyo ve o zamana kadar yumurtada atılıyor vücuttan çatlamadan öncesı önemlı canım benım sen kafana göre takıl relax ol bakayım

Arkası az da olsa gelmezse umut var;ama gelirse hiiççç heveslenme canımcım

kızlar yaa bende bişey sorcam ovolosyon testinde çift çizgiyi gördükden 14 gün sonramı oluyo adet kafam karışdı da

ovulasyond a çift çizgiyi gördükten bir gün sonra yumurtan çatlıyor canım.Ve 14 gün sonra reglin geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…