E,sorun da o canımcım yaBu kadar çalışmışken(ki ilk ve son) bi günle kaçırmayayım diyorum olacağı varsa ama sıkıldım yani artık...O yüzden danışayım dedim.
kızlar bişi sorucam az önce wc ye gittim ve çok az kırmızı gördüm tuv.kağıdında ama 10 ocak regl tarihim 6 gün erken gelmesi imkansız gibi bişey çünkü adetlerim düzenlidir 1 gün geçikir normalde geçen ay stres yapmıştım 3 gün gecikmişti gerçi ama bu neyin nesi şimdi yaww kafamçokkarıştı
SMARTT çalışmalara devam et bırakma sakın. ben 2aydır ovulasyon testi yapıyorum. geçen ay 14.günde çift çizgiyi gördüm dedim yok yanılıyo bu çünkü ben hep 30.gün adet olurum emindim yani. fakat test yanılmadı tam 28.günde adet oldum yanş yumurtlamadan 14gün sonra adet oluyoruz biliyosunç
bu ayda tuhaf bişi oldu. geçen ay 28.gün adet olunca testi 12.gün yapmaya başladım bi baktım çift çizgi.
yok artık dedim ama çalışma yaptık 13.gün 14.gün testi gene yaptım gene çift çıktı.sonra bıraktım işin tuhafı şu 17.gün testi yaptım gene çift çıktı hatta burdada sizelre sormuştum neden olabilir diye ama kimse kullanmadığı için bilmiyodu.. bende bekliyorum eğer 12.gün yumurtladıysam 4ü gibi adet olmam lazım 28güne adet olursam da 8i adet günüm. ay kafam karıştı:bbo:
SMARTT çalışmalara devam et bırakma sakın. ben 2aydır ovulasyon testi yapıyorum. geçen ay 14.günde çift çizgiyi gördüm dedim yok yanılıyo bu çünkü ben hep 30.gün adet olurum emindim yani. fakat test yanılmadı tam 28.günde adet oldum yanş yumurtlamadan 14gün sonra adet oluyoruz biliyosunç
bu ayda tuhaf bişi oldu. geçen ay 28.gün adet olunca testi 12.gün yapmaya başladım bi baktım çift çizgi.
yok artık dedim ama çalışma yaptık 13.gün 14.gün testi gene yaptım gene çift çıktı.sonra bıraktım işin tuhafı şu 17.gün testi yaptım gene çift çıktı hatta burdada sizelre sormuştum neden olabilir diye ama kimse kullanmadığı için bilmiyodu.. bende bekliyorum eğer 12.gün yumurtladıysam 4ü gibi adet olmam lazım 28güne adet olursam da 8i adet günüm. ay kafam karıştı:bbo:
bu arada bugün ayın 4ü yaa :roflol::1rolleyes:
E,o zaman ben bu ayın 17sinde mi regl olacağım.?Mümkün değil benim hiç şaşmaz arada bir gün o da takvimin 30-31 çekme durumuna göre.
E Yumurtlamdan sonra yumurta ölüyo 16 saat sonra nasıl önemli olsun ki yumurtlamdan sonraki 1-2 gün.E dün ki spermler 48 saat bile yaşasa salı akşamına kadar canlı kalıyo...
O zaman çalışmaya ne gerek var ki!!!
Amannn bilemedim ben bu işi
anlıyorum seni tatlım çünkü ben de üç ay bu testlerle hem de hergün cebelleştim, ama sen npls yi bir ara bak kullanıcı listesinden, için rahatlar senin de okuyunca...
Canım bazen vücut aynı ay içinde iki kez yumurtlayabiliyormuş genelde çift yumurta ikizi gebeliklerde bu şekilde oluyo;eğer ikisini de tutturduysan çift yumurta ikizin bile olabilir. :)
Benim de dediğim gibi 15inde poizitfi gördüm bu duurmda 16 sı yumurtlama günümdü (siliklşeti çünkü) ama normalde 17-18i olması lazım.E ne olur ne olmaz diye 17 yada 18iysse testte yanlışlık falan avrsa diye dün akşam da son bir kez çalışalım nasılsa 72 saate kadar yaşıuormuş,e bize 48 saat dayansa yeter dedik;ama şimdi ya dayanmazsa diyorum...Off zor işlerbunlar;hadi tutturduğunda olacağı kesin olsa neyse,onun da bir garantisi yok!!! mafoldumben
kızlar bişi sorucam az önce wc ye gittim ve çok az kırmızı gördüm tuv.kağıdında ama 10 ocak regl tarihim 6 gün erken gelmesi imkansız gibi bişey çünkü adetlerim düzenlidir 1 gün geçikir normalde geçen ay stres yapmıştım 3 gün gecikmişti gerçi ama bu neyin nesi şimdi yaww kafamçokkarıştı
kızlar yaa bende bişey sorcam ovolosyon testinde çift çizgiyi gördükden 14 gün sonramı oluyo adet kafam karışdı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?