biz geldikkkkk kaydirigubbakcemile2
evet canım ööle düşünerek aldımm yatak odası için daha güsel bişi bulamadım böle pembeli falan ama eve gelince üzerine koyup baktım çok hoş durduu.digerinide salona aldı eşim begendi onu bakalım işallah olurrr.evet canım ya tvnin orası çok kalabalık ps3 ün baterisi falan orda bide tvnin altında hiç begenmememe ragmen müzik seti duruyo eşimin istegiyle kaldıramıorumda :)
merhaba herkese...bebek düşünüyoruz ve bu ayki reglime üç gün kaldı.merak ettiğim acaba bu dönemde ilaç kullanmamın bir sakıncası var mı?yani reglim gelmeden ama hamilelik şüphesi varken ilaç kullanımı yanlış mıdır?bi cevap veren olursa çok sevinirim ya.. olumunekankayizsmile
biz geldikkkkk kaydirigubbakcemile2
aman napalım boşver alırsın ama verırsın de bak benım iştah sıfır aklıma bıle gelmıyo ki ben acayıp duskunum yemege...bebege bakmaktan fırsat bıle olmuyo...catlaklara gelınce allah yıne sukur edıyom benımkıler bıkınının altında kalıyo..nst cekılırken bı kız gordum herhalde 4.doguruyo dedım hem 5-6 aylık hemde ılk hamılelıgı ama harıta gıbıydı yazık hemde nerdeyse gogsune kadardı..azcık çatlak hatıra sayılır ...sende takma kıloyu
ayyy evettt
çarli ve melekleriiii hoşgelmişşş
süperizz :)) bebiklerimi gördüm dün akşam,çok mutluyumzemuszemushoşgeldiniz süper 4lü opuyorumnanaktan
balımmmm naber nasılsın?
canım kontrolüm iyiydi.. ama sen neden üzüyorsun kendini:umursamaz: yeni bebeğinin 17 haftalık olacağı zamanları düşün.. üzme beni de..hoşgelldin canımmm.nasıl geçti kontrolünnn?
bide seni görünce hep kendi bebişim gelio aklıma şimdi 17 haftalık olcakmış bırakıp gitmeseydi bizii:gitme::gitme::gitme:
heyy bıdıklar ve bıdıkların guzel annelerı hosgeldınızz nasılsınız bakem gelın bı opem szıŞeniz
teşekkürler öncelikle cevap verdiğin için..selam canım sımdı ılactan ılaca fark var ılactan kastın nedır mesela mınoset fılan ıcebılırsın basıt agrı kesıcıler
merhaba herkese...bebek düşünüyoruz ve bu ayki reglime üç gün kaldı.merak ettiğim acaba bu dönemde ilaç kullanmamın bir sakıncası var mı?yani reglim gelmeden ama hamilelik şüphesi varken ilaç kullanımı yanlış mıdır?bi cevap veren olursa çok sevinirim ya.. olumunekankayizsmile
yavru pıtırcıklarım ben kaçıorummmm
utulerımı de bıtırdım azcık dınleneyım yahuu yoruldum vallaaa
öpüyorum hepiceğinızıı kendınıze ıyı bakınnn yıne gırerım bennnnnnnnnn a.s.
teşekkürler öncelikle cevap verdiğin için..
bi kaç aydr hazımsızlık şikayetimden dolayı kullandığım 2 tane ilacım vardı.:kedi:bi sorun olurmu ki ya? bilgim yok bu konuda.netten bakıyım dedim ama sorumun cevabına ulaşamadım.
süperizz :)) bebiklerimi gördüm dün akşam,çok mutluyumzemuszemus
canım kontrolüm iyiydi.. ama sen neden üzüyorsun kendini:umursamaz: yeni bebeğinin 17 haftalık olacağı zamanları düşün.. üzme beni de..
öp bizi öp öp Şeniz
süperizz :)) bebiklerimi gördüm dün akşam,çok mutluyumzemuszemus
canım kontrolüm iyiydi.. ama sen neden üzüyorsun kendini:umursamaz: yeni bebeğinin 17 haftalık olacağı zamanları düşün.. üzme beni de..
öp bizi öp öp Şeniz
bana kalırsa korunmadığın müddetçe ilaç kullanımından kaçın ağrın olursa parol miğden için de rennu diye bir şurup var hamilelikte kullandgım..ama yınede dr una sor derım yada arastır nettenmerhaba herkese...bebek düşünüyoruz ve bu ayki reglime üç gün kaldı.merak ettiğim acaba bu dönemde ilaç kullanmamın bir sakıncası var mı?yani reglim gelmeden ama hamilelik şüphesi varken ilaç kullanımı yanlış mıdır?bi cevap veren olursa çok sevinirim ya.. olumunekankayizsmile
kızlar belımde agrı var bugun normalmıdır canlarım yaaa bugun bıraz üzüldüm sınır oldm esıme korkuyorum bısey olmasın :gitme:
yok canım antibiyotik değil.. henüz doktora gitmedim aslında bu konuda.nasipse bakalım.. hayırlısı.. olumunekankayizsmile
canım bılemıyorum kı ben mıde hapıysa rısklı yanı belkı yok bebıs ama ya varsa ıcme ıstersen 3 gun senı ıcmedıgınde cokmu rahatsız edıyor ıcmesen 3 gun olmazı yanı
ya yemek yapmam lazım ama canım hiç istemiyor bugün:umursamaz: uykum da var zaten..püffff...
sen yat uyu ben sana yapar gönderirim tatlımmmmmmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?