Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallah bişey yoktur tatlım korkma bebek büyüyor gün geçtikçe, sancıların da o yüzden olmuş olabilir...17.30' a az kalmış hemen git de için de rahatlasın canım olumunekankayizsmile

zıbıdığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmişe bakamadım hiç
test sonuçların nasıl balım

bende biş oldugunu düşünmüyorum açıkcası laf olsun diye aramıştım ama randevu aldıktan sonra bişi farkettim benim yaklaşık 1 haftadır boynumdan gögüsüme kadar kızarıklıklar oldu kaşınıyordu ama şimdi kaşıntısı geçti. demin tuvalette fark ettim kızarıklıklar karnıma inmiş ben gececek diye beklerken bunlar çoğalmaya başlamış
dün karasuya anlatmıştım oda ihmal etme git demişti sözümü tutmuş olim karasuyumaa

zıbıdıgım iyiyim siz nasılsınızzzz test için pazartesi gideceğim bakalım ne olacakkk

slm kizlar 20aylik bi oglum var.esimle geri cekme yöntemi ile koruynuyoruz,son 2aydir adetim düzensizdi agostosta 27sinde oldum eylülünde 19da bu ay kacinda olurum acabaya.bu arda hamile kalmis aolabilirmiyim diye düsünüyorum belirtiler miden yanmasi bazen bulanti ,bas dönemesi tiksinti.bel agrisi kasik agrisi gögüslerde hassaslasmizce adetmi olurum.olsada olur olmasada hyirlisi olsun derim.zaten beklenmedik olur yani.böyle bisey yasayan duydunuzmu kizlarya.

ademerve, bellee+, halilim, SariLale+, SeKeR_NaNe+, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem
selam millet nasılsınızzzzzz....

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Emos3985....................12 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nurum84......................13 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
trhn1677.................................12 KASIM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)

ademerve, bellee+, halilim, SariLale+, SeKeR_NaNe+, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem

selam canım hosgeldınnn ben kendı adıma limoniyim agrı ar karnımda belımde bugun sen nasılsınolumunekankayizsmile

canım biz iyiyiz..inşallah güzel çıkar sonuçların bitanem..sen şu sancı olayını da ihmal etme,git doktoruna..bizede haber ver.

Merhaba canım hoşgeldinolumunekankayizsmile
İyiyim ben çok şükür.Yemek yapıyorum bir mutfağa koşuyorum bir bilgisayar başına...
Sen nasılsın?

aa canım sen kontrole gitmedinmi yaaa kürtajdan 7 gün sonrakinee çünkü bakıyo bi sorun varmı dieee parça falan kalmışmı die

CANIM GİDEMEDİM.ÇÜNKÜ BEN TÜM RAHATSIZLIKLARIMI MEMLEKETİMDE GEÇİRDİM.BAYRAMA DENK GELMİŞTİ..DR.DÜŞÜK TEHLİKESİ YÜZÜNDEN YOLCULUĞA İZİN VERMEMİŞTİ..SONRADA KÜRTAJ OLDU.DÖNDÜM.ŞİMDİ BULUNDUĞUM ŞEHİRDE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUMM.HİÇ YOKTAN HORMONLARA BAKILSIN.KARINDAN ULTRASONLADA BAKAR.ÖZELE GİDİCEM İŞ YERİNDEN İZİN ALMAK İSTEMİYORUM.
elifcim görüyo hepsini ultrasonla
GÖRÜYOSA SORUN YOKK... yerimseniben

KIZ KAÇAKK.TOPİĞE GELMİYOSAN KIYIDAN KÖŞEDENDE İZLEME...YASAK...:dilcikar:

MERABA CANIMMM... Şeniz
bakalım ancak gece haber veririm inşAllahbişisi yokturrr

HABER VER MUTLAKA... olumunekankayizsmile

anladım canım ihmal etme ama çünkü kürtajdan sonra rahim yapışıklıgı falan olabiliomuş bunları sor doktora mutlaka.sen ne kadardır ugraşıyodun bebiş için? ve şimdi tekrar düşünüomusun

selam canım hosgeldınnn ben kendı adıma limoniyim agrı ar karnımda belımde bugun sen nasılsınolumunekankayizsmile
hoşbuldum canım..
gecmiş olsun hayrola neden ağrıyoki belin ve karnın...ağır iş filan yapmadın değilmi..
bende iyiyim canım sağol..evdeydim komşuya cıktım filan öyle işte..

Merhaba canım hoşgeldinolumunekankayizsmile
İyiyim ben çok şükür.Yemek yapıyorum bir mutfağa koşuyorum bir bilgisayar başına...
Sen nasılsın?
hoşbuldum hayatım...
aynen bende bir mutfak bir burası...
bende iyiyim cok şükür aynı bildiğin gibi...

MERABA CANIMMM... Şeniz

ŞenizŞeniz

uff yaa cuma günü yemek varmışş..ne giycemi bilemedimm..
takım giymek istemiyorum cok klasik...akıl versenize ne giyebilirim...

Sevindim canım iyi olmana..
Allah'ım iyiliğini mutluluğunu katlasın inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…