sorumla ilgilenenlere ayrı ayrı teşekkür ederim..
sağlık ocağı yok yakınlarda malesef.en iyisi geçte olsa bırakayım..
bana kalırsa korunmadığın müddetçe ilaç kullanımından kaçın ağrın olursa parol miğden için de rennu diye bir şurup var hamilelikte kullandgım..ama yınede dr una sor derım yada arastır netten
korkma canım 9. aya kadar agrıdı benımö..erkek bebekte olurmus...bel agrısı çok..hamılelıkten yanı...
aslında zaten kullandım bu güne kadar.ara verdiğimde oldu.ve o dönemlerde sıkıntım oluyor.3 gün kala içmeyim en iyiysi değil mi.. bişey olmaz diye düşündüm aslında.. bide gebelik ihtimalim düşük aslında.geçen ayki reglimden hemen sonra birlikte olduk.sonrasında ben rahatsızlandım ve olmadı.düşükte olsa ihtimal var sonuçta.:kedi:
ŞenizŞenizŞeniz
rica ederiz... buyrunnnnnnnnn
eger ilacı almamak rahatsız etmiyorsa seni bir kaç gün almayabilirsin...adet günün geçince test yapar duruma göre hareket edersin canım yerimseniben
bende bende öpcem bananeeee
1.pıtırcıga Şeniz Şeniz Şeniz
2.pıtırcığa Şeniz Şeniz Şeniz
3.pıtırcıga Şeniz Şeniz Şeniz
bu da en tatlılarına pıtırcıkların annesine Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ohhh nasıl da öptüm ama
evet en iyisi bu sanırım..
bu durumda tabi şüphe olduğu için diş ve fizik tedavi içinde doktora gidemem değil mi?
yarın doktora gitmeyi düşünüyoduk.hamilelik öncesi bi dişim çürümeye başladı onun için görüneyim diyodum.ve belimde ağrı var.yel girmiş gibi olur ya.onun içinde doktora gitmeyi düşünüyodum.şu aşamada herhengi bir işlem uygulanamaz değil mi? belki film çektirir.ilaç veriri zaten.en iyisi erteleyeyim.test yaptıktan sonra duruma göre hareket ederim artık...
kuşum benim,ne öpmesi yidin kız beni cokacimcoook:roflol:
ben kaçtım kızlar babamız geldi haadı bayyyy
kızlar cok acım hıc yemek yemedım bugun ben gıdıp ekmek alım fırında atıstırayım bırazzmafoldumben
ya benim dünden beri sancım var doktoru aradım aslında laf olsun diye aradım atla gel hemen dedi ofisede yakın oldugunu biliyor ya 17:30da gidicem bişicik yoktur demiii
kızlar cok acım hıc yemek yemedım bugun ben gıdıp ekmek alım fırında atıstırayım bırazzmafoldumben
ya benim dünden beri sancım var doktoru aradım aslında laf olsun diye aradım atla gel hemen dedi ofisede yakın oldugunu biliyor ya 17:30da gidicem bişicik yoktur demiii
aldım ekmek sandıvıc yaptım yıyorum ay ne blılım bugun canım sıkkın yemekte yıyemedım herıfın yüzündennklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?