yarın görüşmek üzere kısslar çok uykumgeldi Allaha emanet olun emi
hadi bende çıkayım şekerler... hava yağmurlu mayıştırdı beni iyice... kocişte yüz vermedi...hihoyyyt halnuki idmanlıyım ben... niye kaçıyo bu adam benden delikafadulden
yarın görüşmek üzere kısslar çok uykumgeldi Allaha emanet olun emi
hadi bende çıkayım şekerler... hava yağmurlu mayıştırdı beni iyice... kocişte yüz vermedi...hihoyyyt halnuki idmanlıyım ben... niye kaçıyo bu adam benden delikafadulden
neyse sanırım benimde uykum geldi..
bugün biraz yoruldum....
koçişimde küstü gitti yattı zaten...yarın görüşürüz şekerlerim..
hepimizi en kocamnından öptümmm iyi geceler...
günaydın fatmacım nasıl gidiyor hamişlik:ecrin_bebek:
Gunaaadınnnnn kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan ay bikerecikti, 5 dakkacıktı, şundan haber alayımdı, bundan haber alayımdı derken ben yine zırt pırt girmeye başladım topiğe Allah sonumu hayır etsin valla bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Yawyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile yeyim seni yeeeeeeeeeeeyyyyyy Şeniz Şeniz Şeniz
Ay nöbetçiyim bugün yaa akannehir kahretsin çok yorucu bi gün beni bekliyo akannehir akannehir akannehir
günaydın fatmacım nasıl gidiyor hamişlik:ecrin_bebek:
günaydın herkese
Gunaaadınnnnn kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan ay bikerecikti, 5 dakkacıktı, şundan haber alayımdı, bundan haber alayımdı derken ben yine zırt pırt girmeye başladım topiğe Allah sonumu hayır etsin valla bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
ben bugün test yaptım kıslar kocaman birrrrrrrrrrrrrrr negatifffffffffffffffftam umduğum gibi
ben bugün test yaptım kıslar kocaman birrrrrrrrrrrrrrr negatifffffffffffffffftam umduğum gibi
gunaydın gusellerımmmm nasılsınızzz
ben uyuyamadım bugun poffff
akşama da mısafırım gelıcek çay peynırlı börek yapıcam browni istedıler yapıcam patates salatası yaparım başka ne olabılırkı
bağır canım açılısın yanlız wc ye git bağır sonrada fare gördüm dersin:roflol::roflol:şimdi iyide bugün içim sıkılıyo yaa neden bilmiyorum avaz avaz bagırasım var
ben bu konuda kendime güveniyorum canım ynlış anlama negatif konusunda senin tahlil nezaman doktor bi daha çağırmıştı yagünün geçtimikii seninn:2: geçmemiş daha 17 ekimmişlmaz: neden bu kadar erken yapdınn inşallahh vardır bebikk varsada bu kadar erken çımaz sanırımm:CüvCüv:
günaydın canım menün çok güzel bencegunaydın gusellerımmmm nasılsınızzz
ben uyuyamadım bugun poffff
akşama da mısafırım gelıcek çay peynırlı börek yapıcam browni istedıler yapıcam patates salatası yaparım başka ne olabılırkı
:lepi:inşallah canım sen nasılsın ŞenizŞenizsırnaşık şeysırnaşık şeyşakkıdıüzülme canım...bidahakine çift gör inşallaaaahhh:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?