valla bu cuma rahim filmi çekilecek yani ben öle istedim kırmızılar gitmedi hala.
bide bankayı ayarlıyoruz oda cumaya kadar sanırım. sonrası hemen başlıcaz.
dr dediği 2000$ tüp bebek için 1500tl ilaç için vereceksin dedi
ikiz yok hiç canım ya o zaman ihtimal olmuyormu benneyaptımki
Tutar inşalalh ya!E değer valla;bilsem tamam diyecekelr ben hemen gider aşılatır yad a tüp bebek yaparım ne bu böyle geriliyorum ben yaaniii :S
Yok gülüm ya sıkıldım!Kocişle de bu kadar yüz göz olunmaz ki canım :roflol:
ben bu ay tembellik yaptığıma rağmen yinede umudum var inanki olsun ya tutarsa
hahaha benim ikizciklerim olur kızzz belkiiii bizde ikizde var ama benim ailemdee kaydirigubbakcemile3
ben hayatımın hiç bir noktasında kendimle ilgili pozitif değilimdir yaa;ama karşımdaki insanlara hep enerji verdiğimi söylerler. İnşallah senin gelir bebiin :)
bi dahaki ay sadece teste göre çalışacağım bana engel olmayın a.s
ben hayatımın hiç bir noktasında kendimle ilgili pozitif değilimdir yaa;ama karşımdaki insanlara hep enerji verdiğimi söylerler. İnşallah senin gelir bebiin :)
kızzzzzz işallah olurrrrr valla bir tane beklerken 2 tane oluverir bebeciklerin harikaa :)))
çizgiyi gördğkten sonra24-48 saat arası ama 48i bulmasın 24 ideali canım;ama çift çizgiyi görünce herkes panik yapıp o akşam da mutlaka yapıyoo iki gün yaşar sperm en az nasılsa diye...Bu da sperm kalitesini düşürüyor aslında bir günsonrası için..
fatoşşş
sen doğur ikiz üçüz canım biz bakarız hep beraber meraklanma bukadar teyzoşu var onların
fatoşşş
sen doğur ikiz üçüz canım biz bakarız hep beraber meraklanma bukadar teyzoşu var onların
eveeeeeeeeeeet biz bakarızzzzzzzzz :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Allahım hepimize versin yaaaa
ikiz yok hiç canım ya o zaman ihtimal olmuyormu benneyaptımki
canım benım ınsallah olucak hep olumlu düşün bu asamada canım benım ınsallah alıcaz güzel haberını tatlım amın
kız sen bizi öldürecen hemen adet oldun bitirdin de diğer ay teste göre çalışıyorsun bakıyorumm bu kadar karamsarlık olamaz yaniiiiiiiiiiklava: klava: belki tuttu bir daha test mest olmayacak nerden biliyorsunnnnn kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?