Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Tutar inşalalh ya!E değer valla;bilsem tamam diyecekelr ben hemen gider aşılatır yad a tüp bebek yaparım ne bu böyle geriliyorum ben yaaniii :S

Tutar inşalalh ya!E değer valla;bilsem tamam diyecekelr ben hemen gider aşılatır yad a tüp bebek yaparım ne bu böyle geriliyorum ben yaaniii :S

aşılamanın tutma ihtimali düşük benim tüp bebekte %65 tutma ihtimalim varmış

ben bu ay tembellik yaptığıma rağmen yinede umudum var inanki olsun ya tutarsa

ben hayatımın hiç bir noktasında kendimle ilgili pozitif değilimdir yaa;ama karşımdaki insanlara hep enerji verdiğimi söylerler. İnşallah senin gelir bebiin :)

bi dahaki ay sadece teste göre çalışacağım bana engel olmayın a.s

kız sen bizi öldürecen hemen adet oldun bitirdin de diğer ay teste göre çalışıyorsun bakıyorumm bu kadar karamsarlık olamaz yaniiiiiiiiii klava:klava: belki tuttu bir daha test mest olmayacak nerden biliyorsunnnnn kötükedihüso

amin hepimizin inş. canım

hmm bende öle yapdım ilk gün çalışdım:)) keşke sonrak gün çalışsaymışım gerçi ben sonraki günde çalışdım ama bu seferde sanırım sipermlerin kalitesi düşüyormuş hayırlı yaa artık ne yapalım kısmet ne zaman sa inş çok beklemeyiz

fatoşşş
sen doğur ikiz üçüz canım biz bakarız hep beraber meraklanma bukadar teyzoşu var onların

canım benım sen pozıtıf enerjı verıyorsun dogru ama bırazda kendıne ver o enerjıden sen bıze derken kendın karamsarlastın daha dur yaaaa adet gününe ne kadar çok var ohooooo sende ama bencede teste göre çalışmak mantıklı yanı katılıyorum bu konuda sana bende test aldım bu ay dıgıtal olanlardan gülen yuz çıkıyo çızgıyle ugrasmıyosun bakalım hayrılısı

fatoşşş
sen doğur ikiz üçüz canım biz bakarız hep beraber meraklanma bukadar teyzoşu var onların

canımsın yaaaaa kaydirigubbakcemile5 valla bakalım çokta umutlanmak istemiyorum sonuçta %35lik olumsuz bir tarafta var Rabbim hayırlısını versin

tüp bebekte yada aşılamada yada yumurta takibi sırasında kullanılan uyarıcı ilaçlar iğneler sayesinde Ailede ikiz olmasada ikiz üçüz olma ihtimali vardır kızlar

canım benım ınsallah olucak hep olumlu düşün bu asamada canım benım ınsallah alıcaz güzel haberını tatlım amın

olumluyumda bi şeytan ya olmazsa demiyo dl yani o yüzdn hiç araştırmıyorum forumda bile bakmadım sadece ne kadarlık bir süreç gerekio die baktım o kadar valla

hehe :) seninki de pek pozitif oldu yaaa :sm_cool: İnşallah canım ama bilmem!!!:S Zor gibi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…