canım benım sen pozıtıf enerjı verıyorsun dogru ama bırazda kendıne ver o enerjıden sen bıze derken kendın karamsarlastın daha dur yaaaa adet gününe ne kadar çok var ohooooo sende ama bencede teste göre çalışmak mantıklı yanı katılıyorum bu konuda sana bende test aldım bu ay dıgıtal olanlardan gülen yuz çıkıyo çızgıyle ugrasmıyosun bakalım hayrılısı
canımsın yaaaaa kaydirigubbakcemile5 valla bakalım çokta umutlanmak istemiyorum sonuçta %35lik olumsuz bir tarafta var Rabbim hayırlısını versin
hehe :) seninki de pek pozitif oldu yaaa :sm_cool: İnşallah canım ama bilmem!!!:S Zor gibi!
kaydirigubbakcemile3 ama benim çok şiddetli sancılarım vardıı o yüzden pek pozitif değildim ama ümidimi kaybetmemiştim senin gibiklava: hem daha çok var adetine kötükedihüso işallah bu kez biz haklı çıkarızzzzzz :dilcikar:
olumluyumda bi şeytan ya olmazsa demiyo dl yani o yüzdn hiç araştırmıyorum forumda bile bakmadım sadece ne kadarlık bir süreç gerekio die baktım o kadar valla
Ya ben acayip programlı yaşarım.bir işim planın dışında gitse alt üst olurum yeni planı yapana kadar.Şimdi de ovulasyon gini 1-2 gün erken çıktı ya ona takıldım.Toparlanırım ama;ondan yani bu halim...
kaydirigubbakcemile3 ama benim çok şiddetli sancılarım vardıı o yüzden pek pozitif değildim ama ümidimi kaybetmemiştim senin gibiklava: hem daha çok var adetine kötükedihüso işallah bu kez biz haklı çıkarızzzzzz :dilcikar:
hayır canım yanlış anladın;bana söyledin ya vardır ne biliyorsun diye onu kastettim.Hiç senin yaşanmış bitmiş yaranı açarmıyım!
bende öyleyım işte herseyım planlı programlıdır benımde ama bazen olmuyor işte senın ıstedıgın gıbı normal takılman geç bosver onu olan oldu artık nasılsa önüne bak sen
kızlar benim adetime daha 6 gün var ama az önce wc de farkettim çok az kırmızı gördümtuv.kağıdına geldi ama bariz kırmızıydı erken olmama imkan yok normaldede 1-2 gün gecikir zaten buda neyin nesi şimdi sırtım belim ve göğüslerimde ağrıyor acaba yerleşmemi ?...
hemen panikleme kendinide dinlememeye çalış canım
öyle yapıyorumda bizim burda çocuk düşünmüyoruz deyip duran bi ark. vardı bi duydumki hamile onun öncesinde de düşük yapmış (aslında istiyolarmışta biza çaktırmıyomuş sinir şeyy) 1 yılda 2 kez hamilelik yaşadı kız ve doğum yaptı yine üretimde 36 yaşında bi abla vardı 3.çocuğuna yanlışlıkla hamile kaldı yine üretimden bi ark.hamileydi doğum yaptı yapacak onun ikizi olan kızda şimdi hamileymiş off ya kafaya takmamak elde değil( gerçi ikiz olan kızlardan doğum yapacak olan 10 ayda kaldı diğeri 1 yılı geçti sanırım ama olsun onları gördükçe bir an önce bende hamile kalmak istiyorum senağlama
arkadaslar ben 7 haftalık hamileyim ama gecen carsamba doktora gittim.alttan muayene etti.o günden sonra (yani ben öyle tahmin ediyorum ) vaji girişinde öyle bi kaşıntı basladıki anlatamam bu sabah doktora gittim.idrar testi verdim.sonuc PH :6,0 LÖKOSİT :3-4 DANSITE :1020 RENK: SARI CIKTI.
acaba mantar mı die düşündü.canesten die bi ilac verdi.ayrıca sormam gereken bişey var.bu lokasit degeri cok yüksek degil dedi.ama ilac ta yazmayı ihmal etmedi.kızlar tam anlamadım ben.hamileyken bu kasıntıyı yasamak ne kadar normal?? yukardaki idrar degerlerim neyi gösteriyo.yardımcı oluırsanız şimdiden tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?