Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bak canım kadınlar bazen erken yada geç adet olurlarmış. eğer senin kanaman devam etmesse yerleşme kanaması diyebiliriz hiç belli olmaz kaydirigubbakcemile5

Ayy inş. yerleşmedir.Bu ay yumurtlama öncesi ve sonrası iyi çalıştık inş.tutturmuşuzdur.Gerçi göğüslerim ağrıyor ama akşamdan beri de sırtım çok ağrıyor.Hafif kasık ağrım var.Sırt ve bel ağrısı oluyormuki acaba???......

Ya çalıştım çalıştım planı bozmadım da azad olmak istiyoruma artıııkkkk! onu konuşuyorum.Hem yumurtlamadan sonraki 3 gün asnıl önemli oluyo ki yumurta ölüp gidiyoooo 16 saat sonrasında.

ya kızlar benim ay da 2 kere aynı yumurtlama sancılarım ve sarkan akıntım oluyor yoksa iki keremi yumurtluyorum ya kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim ay da 2 kere aynı yumurtlama sancılarım ve sarkan akıntım oluyor yoksa iki keremi yumurtluyorum ya kaydirigubbakcemile3

olablir canımkaydirigubbakcemile3
ben geçende görümemle konuşuyordum yumurtlama günleriyle ilgili bana dediki sadece yumurtlama gününde ilişkimi olurmuş sen ona güvenme normal günleride değerlendir dedi.:kedi:

Ben de onu diyorum işte kızlara;yumurta çatladıktan sonra 16 saatin var en fazla; o yüzden öncesi önemli.Ama hani benişm yumurta 17-18. gün çatlamalıydı ya acaba yanlış mı test çalışma devam mı etmeli diye takıldım kaldım orda.
Acaba kuru incir yedim öyle günde bir iki o mu erken çatlattı yumurtayııı...
Bak erken olursam eğer bi daha incir de yemem.Kürlere zaten karşıyım... Çok üzgünüm çoook

Ya çalıştım çalıştım planı bozmadım da azad olmak istiyoruma artıııkkkk! onu konuşuyorum.Hem yumurtlamadan sonraki 3 gün asnıl önemli oluyo ki yumurta ölüp gidiyoooo 16 saat sonrasında.

canım yumurtlama öncesindeki bi kaç gün ve yumurtlama sonrasındaki gün önemliymiş valla herkes ayrı telden çalıyor bilmiyorumki bi yerde öyle yazıyor bi yerde öyle..en iyisi adete kadar gün aşırı valla sen madem ilk ve son kez bu kadar uğraşıyorsun adete kadar çalış canımm yerimseniben

olablir canımkaydirigubbakcemile3
ben geçende görümemle konuşuyordum yumurtlama günleriyle ilgili bana dediki sadece yumurtlama gününde ilişkimi olurmuş sen ona güvenme normal günleride değerlendir dedi.:kedi:

evet bencede en mantıklısı bu yani biraz sıkıcı ama eğer garantilemek istiyorsak adetten diğer adete kadar çalışcaz

smart sen yine karamsarlık rolünü üstlenmişin bakıyorumdaklava:

Yok daha değil ama yakın :roflol: E,o kadar çalışma boşa gidecek bak!Bi daha da bu gücü kendimde bulamam;saldım bayıra Mevlam gayıra misali olacak :) Yumurta çatlasa da tutmamıştır ;hiiçç sanmıyourm.

peki canım çift çizgiyi gürüncemi yoksa 1 gün sonrasımı çalışmak daha iyi

çizgiyi gördğkten sonra24-48 saat arası ama 48i bulmasın 24 ideali canım;ama çift çizgiyi görünce herkes panik yapıp o akşam da mutlaka yapıyoo iki gün yaşar sperm en az nasılsa diye...Bu da sperm kalitesini düşürüyor aslında bir günsonrası için..

canım test yanlıs olmaz sanmıyorum ben sen testını yap yıne bugün ve yarın o zaman için rahat etsın ben yapmıstım çünkü ama benım 12.gün test pozıtıf gösterdı 13.gün çatladı 27.günde adet oldum canım yanı yumurtam çatladıktan sonra 14.gün regl oldum normalı budur ama sende nasıl olur bebiş yoksa bılemıyorum kuru ıncır öne almıs olabılır yumurtanın çatlamsını etkılı çünkü yumurta gelıstırmede ıstersen gün asırı çalış ama bence artık anlamı yok yanı

Canım hayırlısı olsun;ne zaman başlıyorsunuz çalışmalara?Ne kadara mal olacakmış?

valla bu cuma rahim filmi çekilecek yani ben öle istedim kırmızılar gitmedi hala.
bide bankayı ayarlıyoruz oda cumaya kadar sanırım. sonrası hemen başlıcaz.
dr dediği 2000$ tüp bebek için 1500tl ilaç için vereceksin dedi

Yok gülüm ya sıkıldım!Kocişle de bu kadar yüz göz olunmaz ki canım :roflol:

ben bu ay tembellik yaptığıma rağmen yinede umudum var inanki olsun ya tutarsa

o zaman 20si yerine 18inde regl olacağım demektir...Bunu da denemiş test etmiş oluruz o halde...Yok canım ben dün yaptım silikleşmişti test ;teste göre bitti yani ovulasyon.

Evet evet eğer 2 gün de olsa erken olursam sebebi kuru incir olacak. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…