:roflol: :roflol: sağol haticem yaaa plastik malzeme diyince yine anlamamıştım ama çaktırmadım sırnaşık şey
eneee iki dakika boş bıaktın almış gitmiş yaa zaten gaz birikmiş gene karnım ağrıyo bide
topike yetişemıom işde var anaamm delikafadulden kafayı yicem
kaç gun vardıkı bide akıntı pempe mi kahverengımı az mı çok devam edıyomu ağrın avarmı ne sordum bee kaydirigubbakcemile3
bende anlamadımda bakınca anladım..
perii hayatım sen batmakta haklısın bence cok pahalı bunlar..altı üstü plastik sonucta...
hmmmm kaşşş çok güzel bi yerdir belki bilirsin olympos felan oralarda güzel bende oraları şiddetle tavsiye ediyorumbiliyormusun dün deprem oldu kaş kalkanda 4,5şiddetli...bizde hissettik yanii ....
boşverdikk gittii :))))))))))
Elifim niye konuşmuyorsun kuzummmm
maşallah kuzuma gayet ıyı 3200 falan dogar ya da 3300 gıbı olur gayet ıyı..bız 38.hafta bıttı ole dogduk 3530 gr.52 cm dık..sonra 200gr verdı ılk etap verıyolar ama 10 gun ıcınde eskı kılosuna donmesı lazımdı donduk...sımdı de aldık basımızı gıdıyoz 1.ayın sonunda 4600olduk dr.fazla dedi...guclubacismile ama doymuyo obur hep yiyiyo
ınsallah canım bakalım kısmet saglıklı olsunda dogunca hepsı kılo alıyo masallah sadece emıyomu senınkı yoksa mama verıyomusun canım bu arada kılolarında gıtmıs masallah ne güzel ınsallah bende verebılırım
ay kızlar dun yıkıyoz esımle...bızımkı kaka yapmıs ama daha gelcek ıkınıyo...bende bacakları yukarı kaldırdım gelsın dıye..bı an egıldım bakayım dedım ...ne oldu bılıyonuzmu...işte bu oldulülülülülülü
Eki Görüntüle 56805 :roflol:
gülüm eve geldim yemek içinn...tavuklar kızarırkene size bakıyım dedimm..canınız çekmesin oburlarr..taştan yumuşak herşeyi yiyonuzzz....
perii hayatım sen batmakta haklısın bence cok pahalı bunlar..altı üstü plastik sonucta...
20 gune kadar sadece memeydı sonra bebek doymamaya basladı mamaya basladık sımdı ıkısı bırlıkte gıdıyo...bu arada mama alırsan pre aptamıl al.aptamıl 1 de nısasta var bebek gereksız kılo alıyomus pre aptamıl anne sutu dıye gecıyo
kılolara gelınce 59 la basladın 77-78 oldum..dogumla 10 kılo gıttı...1 aydada 5 kılo gıtı..sımdı 63üm...
ayşem gazları bırak gitsinnn rahatlarsın :)))
:roflol:
canım aslında belkı yeterdı sütün ama neyse bakalım işte hem süt hem mama oldugu için belkıde fazla kılo almıstır oglun azalt ıstersen bıraz mamayı tamam canım aklımda olsun gerek duyarsam alırım bende o mamadan masallah canım çok hızlı gıtmıs kıloların ınsallah benımde öle gıder
kovuyomda gitmiyolar idil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kimse görmedi resmi herhalde idilden başka...ohaoldumsmile
gördükde....inanamadık :))
ayyy ayşee onu bana sor iştee 2 gündür gazman gibiydim hee Allahtan bügün yok saldımmı iyide sakladımmı bi sancı yapıyooo sormaaa öyle bi sancıyı adet sancısında görmedim beeee tabi üşütmenin habercisiymiş :))))))
ben o resmi görmemezlikten geldim canım:))) çünkü midem kalkıyoooooo ööğğğkk yanii çocugum olunca artık kusa kusa alırım altını:))) kokusuna bile dayanamıyom artıkınnnn netcemm ben bilemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?