SELAMMMMMMMM zemuszemus
NASILSINIZ KIZLAR VARMI HAMİLEMİZ ?
BEN İYİYİM ŞÜKÜR YARIN 32.HAFTA BİTİYOR DOĞUM İZNİNE AYRILIYORUM KENDİ İŞİMDEN:))
SELAMMMMMMMM zemuszemus
BEN İYİYİM ŞÜKÜR YARIN 32.HAFTA BİTİYOR DOĞUM İZNİNE AYRILIYORUM KENDİ İŞİMDEN:))
canım niye üzgün işareti yaptınkii..
bence yumurtlama bozukluğu yada tembelliği kadın hastalıklarının içinde en çabuk tedavi edileni...
bak bendede vardı ilacı bıraktığım halde tek ilişkiyle hamiş kaldımm...
ilaçların etkisi bıraktıktan sonrada 1-2 ay devam ediyo..klomen içerken incir ve havuç yee..ve arı sütü bal polen karışımı kullan..kesinlikle etkisi oluyo..
ve olacağına inan..tamammııı...
olacak Allahın izniylee...
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimler gelmişşşş hoşgeldin sefalar getirdinnnnnn sedef hanım :)
32. hafta bitti haaaa vay beeeeeeeeee :) kız bebişin adını ne koycaksınızzzz
hoşgeldin aplacımm :)
iyiyizz sen naıslsınnn :) :) :)
HOŞBULDUM CANIM BENİMM
BELLİ DEİL YA DAHA. SEN NE KOYCAN
HOŞBULDUM MİNİKİM.. İYİYİM ŞÜKÜR BENDE kaydirigubbakcemile2
hadi yawrular ben kaçıyorum anneme... kardeşim salıya kalmaz gidiyo artık 4-5 ay gelmez, onla takılayım azcık olumunekankayizsmile seneye düğün yapıcez ona, bakınıyoruz yer davetiye falan filan, oda bensiz karar veremez hiçbişeye... haftaya burdayım artık hep...-tatlicadiarzu-
bahar koycazzz bizzz
güle güleeee pembeemmmmmm kolay gelsin size :)
maşallah topik tıka basaaaaaaaa
SELAMMMMMMMM zemuszemus
kızlar ben çıktım kib
anamm maşallah senin oğlanınki tam füze kız nasılda attırmış öylee..ay kızlar dun yıkıyoz esımle...bızımkı kaka yapmıs ama daha gelcek ıkınıyo...bende bacakları yukarı kaldırdım gelsın dıye..bı an egıldım bakayım dedım ...ne oldu bılıyonuzmu...işte bu oldulülülülülülü
Eki Görüntüle 56805 :roflol:
hadi yaaa ama öyle beee sonucta plastikten yapılıyo...onca para yazıkk günah..yaa plastik deme annem kızıyo... bende neler neler var onlardan :roflol::roflol::roflol::roflol: hakikaten insanın gözü dönüyo bi noktadan sonra... poliüretan mı ne onun malzemesi...:lepi::lepi::lepi:
değilmi canım..ya piz cok pintiyiz yada ürünler cok cazip..katılıyorum cnaım banada pahalı geldi:)))
hoşgeldin ablacım...SELAMMMMMMMM zemuszemus
selam canım hoşgeldin..selam kızlar
kısss karasu diğer adı kötükedi kaydirigubbakcemile3tanıdınmı beni
hadi yawrular ben kaçıyorum anneme... kardeşim salıya kalmaz gidiyo artık 4-5 ay gelmez, onla takılayım azcık olumunekankayizsmile seneye düğün yapıcez ona, bakınıyoruz yer davetiye falan filan, oda bensiz karar veremez hiçbişeye... haftaya burdayım artık hep...-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?