ohh ohh maaşallah
darısı benim başıma benimde 7 haftam kaldı hihoyyythihoyyyt
tinker canım
bende minik kuşunun , bal dudişlerinden öpmek istiyorummm :)
b virüsü falan yoktur bende,gerçek bak :)) her gördüğümde yiyesim geliyo kuzumu..
maşşallah ona.yavrum benim :asigim:
kızlaaar
mide yanmasına süt iyi gelir mi aceeep :sinifsinif:
kızlaaar
gamzelikız sizde yenisiniz aslında bana erken geliyo bebek düşüncesi hazır diilim gibi hamilelikayı boyunca o kilolara ve sonrasına tamam kendimize ait bir parçanın karnımda hayat bukması düşüncasi güzel ama korkuyorum birazda çocuk sorumluluğundan sanırım.hatta geçen ay regl günüm geçtiydi mide bulantımd vardı korktuydum kötü hissettim kendimi test negatif çıktı sonraında oldum zaten rahatladığımı fark ettim demekki hazır deilim ama eşim ille koymuş kafasına...
biz geldikkkkkkkkkkkkkk
gerçi çok oldu geleli de , alıp başını giden sayfaları okumakla geçti ömrüm şuracıkta :))
sabahtır mutfağı temizliyordum,yoruldum azıcık size bakayım dedim,bi saat oldu :)
siz nasılsınızz bakalımolumunekankayizsmile
kızlar ben çıktım kib
ADIYLA YAŞASIN CANIM ÇOK GÜZEL İSİM
BİZİMDE BERİL OLCAK HERHALDE ABİSİ ÖYLE İSTİYO :)
ÖLEDE KİMSE YAZMİİİİÇok üzgünüm çoook
kızlaaar
biri bana da sölesin bunun çözümünü :sinifsinif:
sağol cnm akşam çıkmıtım cevabıın yeni gördüm.yani biz kadınlar biraz sabırısızız işte.istiyoruzki herşey isteidğimiz zaman istediğimiz plna agöre olsun.hemen olmayıncada hemen strese giriyoruz.adetin 2.günü başlıyoduk değilmi cnm arı sütü polene
alkisalkisalkisalkisalkisalkis BAYILIRIM BEBEKLERİN DUDİŞLERİNDEN ÖPMEYE
günaydın kızlarrr...kaçamak giriyorum yine(
smartcım canım kocişim aradı bugün geliyormuş işlerini erken halletmiş
o yüzden maalesef gelemiyorum bebegim...inşallah daha uygun bir zamanda buluşuruz gerçekten çok istiyorum bunu...
arkadaşınla olan buluşmanıda benim için ertelemişsin canım benim ya lütfen kusuruma bakma olurmu tatlım...
bu planı iptal etmiyoruz canım sadece erteliyoruz tamammııı yerimseniben
kızlar şef geliyor çıkıyorum ben haber veriyim dedim
off sizide çok özledim(
evet kızz benim göbüşümmm :roflol: :roflol:
nasılımmmm??? :))
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hatcemm İNŞALLAHHHHHHHHHHH
bebeğim şekli belli oluyo demiii göbüşüm hepp yamuk yumukkk :roflol:
:roflol: :roflol: sağol haticem yaaa plastik malzeme diyince yine anlamamıştım ama çaktırmadım sırnaşık şey
öpmem mi o bal dudaklardan...oda yalamaya kalkıyo emme reflexi guclu ya...ama yabancılara öpturme kıız...b vırus varmıs agzımızda 18 aydan kucuk bebege gecınce beyne yerleşiyormuş ben de kkıtapta okudum..korktum kımseyede öpturmuyorum...gıcık anne...kötükedihüso
bende anlamadımda bakınca anladım..
perii hayatım sen batmakta haklısın bence cok pahalı bunlar..altı üstü plastik sonucta...
yaa plastik deme annem kızıyo... bende neler neler var onlardan :roflol::roflol::roflol::roflol: hakikaten insanın gözü dönüyo bi noktadan sonra... poliüretan mı ne onun malzemesi...:lepi::lepi::lepi:
ADIYLA YAŞASIN CANIM ÇOK GÜZEL İSİM
BİZİMDE BERİL OLCAK HERHALDE ABİSİ ÖYLE İSTİYO :)
ÖLEDE KİMSE YAZMİİİİÇok üzgünüm çoook
haklısın sedef o baksın ben onun yerine işe gidim ama nirdee, onun tek hayali oğlu olsada arabacılık oynasa gamyoncuiremsu
EVET CANIM SABIRSISIZ..BENDE KÜRTAJ OLALI 15 GÜN OLDUU...BİAN ÖNCE HAMİLE KALMAK İSTİYORUMM..HALBUKİ KÜRTAJDAN SONRA EN AZ 5-6 AY DÜŞÜNMEM DİYODUMMM
YOK BU ÖYLE Bİ ŞEYKİ..ASLA BAşka bişeyle yerini dolduramıyosunn.istiyosun yani...
YA OLACAK YA OLACAK..RABBİMİZDEN İSTEYELİMM..HAZİNESİ ÇOK..VERECEK BİZEDE...İNŞALLAHH..
CUMARTESİ KONTROLE GİDİYORUMM..
BAKALIM NE DİYECEKK...
BENDE BENDE....
NABER BACIMM..NAPIYONN??
süpersin idilcim göbüşünden bendede olcak yakında bebiş iri gerçekten demekki maşallahhhh maşallahhhh diyelim
inanmoorum annamamış yaaaa deli kızzzz sempatiksalakcinni
bende brownımı yapıp fırına koydum pısıyor suanzemuszemuscokacimcoook
süpersin idilcim göbüşünden bendede olcak yakında bebiş iri gerçekten demekki maşallahhhh maşallahhhh diyelim
inanmoorum annamamış yaaaa deli kızzzz sempatiksalakcinni
öp öp senden bişey bulaşmaz işte başkalarından bulaşır tabikide başkasına öptürme delimisin tabiki öpmiycekler. minicik surat zaten nasıl izin verirsinki insanın içi el vermez.
Pahalı ama değiyo gerçekten çok iyi ve hayatı gerçekten kolaylaştırıyolar. ben çok memnunum 5 dakkada yemek yapıyorum.
hehehe plastik değil tabiki aslında ama işte görüntü öyle olunca plastik diyoruz. sen bilkirsin o zaman benim p.tesi süper rondom ve mikrodalga kabım geliyo alkisalkisalkis ultraplus fırın kabından çok memnunuuuum delikafadulden
beril güzel isimmiş bende kız olsaydı ırmak yada nehir istiyordum. ama oğluşum DENİZ im olcak inşallahhh boshayallersmile sağlıkla doğsun dedoşu okusun minik kulağına adını alkisalkisalkis
Sedef35, aysglbrkn, ay_she, GamzeliKiz, gizem80, idilcan+, karaguuul, ParadiesAngel, superisiyim+, tinkerbell09, TopukluAyakkabi, yaren0144, Yavyum, zehsel
GÖRÜNTÜ VAR SES YOKK NERDE HERKESSSSSSS:umursamaz:
BAŞLADIM BAŞLADIMM..GEÇEN HAFTA PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLADIMM..İYİYM CANIMM..SIRADAN İŞTE..İŞ EV... boshayallersmileAYY İYİYİM KUZUMM NAPİM ÇALIŞIYORUM SEN NASILSIN İYİMİSİN
RAPORUN BİTTİMİ İŞE BAŞLADINMIolumunekankayizsmile
verecek tabi elifcimmm inşallahhhhh en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?