canım kızının gelısımı önde gıttıgı için kılosuda öyle ılerleıyor aynı benım oglumda o sekılde gelısıyo ve doktorum çok ıyı dıyo hep yanı bence ıyı sorun yok kafana takma hersey yolunda bence kızında da
ablacım benim kontrolüm memleketteydi..rahatsızlığı orda geçirdiğim için..ama kontrole gitmedimm..3 haftanın üstüne iş yerinden izin almak istemedimm.bide kontrole taa oralara gitmek istemedimm.gitseydim çok iyiydi ama..iyi bi dr.du..durumumu çok iyi biliyordu..
yarın burda gidicemm..bakalım o ne derse onu uygulıycam... yerimseniben
ayyyyyhhhh benim uykum geldi kızlarrrrrrrrr :))))
selaaaaaaam ben geldim............
canım sağolasın...bu arada sen öpücüklerini 3 tane yaramaza sakla inan ki seni paylaşamayacaklar
OHHH ÇOK ŞÜKÜR :lepi:
ANLADIM CANIM KÜRTAJDAN SONRA 3AY-6AY ARASI KORUNMA VERİYOLAR
3AY YETERLİ DİYE BİLİYORUM DR.NE DERSE O TABİkaydirigubbakcemile5
SORMA O TATLI UYKULARI.. AZCIK DAHA BÜYÜSÜN KIZIN BAK NASIL KAFANI KALDIRAMICAN kafamçokkarıştı
selamm kızlarr ayy bende bebekte yok ama kafamı kaldıramıommm .(((((((( çok ukum varrr masaya patt düşcemm şimcikkk akannehir
kıslar ben adet oluyorum demiştim ya birascık kahverengi lekelenme haricinde gelen giden bişi yok ne oluyo bana anlamıyorum
ovvv canım beniiim :) belkide bebiş gelcektirrr :))
kıs yerleşme falan olmasınn yawwwbilmiyorumkismile
bilmiyorum canım yerleşme ortasıonda olmasmı
çokmu zorlanıyosun artıııık eyvahedigeldismile ben daha şimdiden uyuyamıyorum doğru düzgün. çok finaaa yaaaaa yatma pozisyonunu bulabilsem hemen uyucam ama işte uyuyamıyom akannehir
selamm kızlarr ayy bende bebekte yok ama kafamı kaldıramıommm .(((((((( çok ukum varrr masaya patt düşcemm şimcikkk akannehir
selammm kızlar yaaa burnuma ne koksa canım istiyor daha çok erken değilmi yaa kızımda canım hiç bir şey çekmiyordu
UYKUSUZLUKO DÖNEMLERDE BENDEDE OLUYODU
GECENİN Bİ VAKTİ BALKONDA PİNEKLERDİM SANKİ 50SAAT UYUMUŞUM GİBİ:)
GÖZLER FAL TAŞI GİBİ.. AMA ŞİMDİ AZCIK YORULAYIM HEM ACAYİP UYKUM GELİYOR HEM UZANMA İHTİYACI DUYUYORUM. GECELERİ SAĞA SOLA DÖNERKEN ZORLANMAYA BAŞLADIM AĞIR GELİYO VÜCUT. DAHA DOĞRUSU O KOCA GÖBEK :) DÖNERKEN İÇİNDEN BİŞİ SAĞA SOLA KAYIYO GİBİ OLUYO :))))
YATTIĞIN YADA OTURDUĞUN YERDEN KALKARKEN BEL AĞRISI OLUYO..
V.S.V.S kaydirigubbakcemile3
YORGUNMUSUN Kİ NEDEN OKADAR UYKUN VAR ADETE NE KADAR VAR
selammm kızlar yaaa burnuma ne koksa canım istiyor daha çok erken değilmi yaa kızımda canım hiç bir şey çekmiyordu
30 eylülde oldum canım benn 30 ekimde falan olucammm.
merhaba kızlan yeni katıldım aranıza sizlerlerle paylaşmak istediklerim var çünki çok stresliyim ve birilerinden tavsiye yada olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var..
2 yıllık evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz yeni doktora gittik bende bi sorun yokmuş eşimdede siperm testi sonucunda ileri hız yokmuş ama bu engelleyici degil geciktirici bir durummuş.
doktor isterseniz ilaçla tedavi yaparız isterseniz aşılama yaparız dedi biz ilk aşamada ilaçla tedaviden yana olduk.
kleman folbiol aspirin norprolac başalngıç paketi bu ilaçları başta verdi sonra bunları kulandıktan sonra 4 gün sonra tekrar muaneye gittim estraderm tts bi bant verdi kasıklara yapışıyo rahim kalınlaşması için klemanı kesti zaten bitmişti diger ilaçlara devam dedi birde norprolac kın 75 mik.grabını verdi bundan sonra 3 günsonra ilişkiye girin ve ertesi günüğ gelin dedi gittik yumurtanız oluşmuş istedigimiz boyutta dedi ve çatlama ignesini verdi veprogestan ilacını verdi çatlama inesini yaptırdım 36 saat içinde ilişkiye girdik falan tedavimin erken sonuçlandıgını artık gitmeme gerek olmadıgını ilaçlarına devam et 15 gün içinde belli olur gebe kalmanız dedi ama bi tuhafım duygularım olsun fiziksel olarak ilaçlardan sanırım bakalım inşallah sonuç iyi olur sizinde yorumlarınızı bekliyorum böyle tedavi olup hamile kalanınız varmı acaba
tamam canım şimdi bakıcam
hehehe benimde tam tersi bana hiç ane olcan filan demiyo tekme attımı bugün benim aslan oğlum diyo evet böbreğime çok kötü vurdu diyorum afferim oğlumaaaa vur vur anneye benim yapamadoğımı sen yap diyip duruyo sempatiksalakcinni hiç anneye saygı yok bizim evde hiiiç sırnaşık şey
iyi gecelerrrrr boshayallersmile
DAHA DA ÇOK VARMIŞ
OZAMAN YORGUNLUKTANDIR BİDE HAVALARDA DEİŞTİ YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?