Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

OHHH ÇOK ŞÜKÜR :lepi:

ANLADIM CANIM KÜRTAJDAN SONRA 3AY-6AY ARASI KORUNMA VERİYOLAR
3AY YETERLİ DİYE BİLİYORUM DR.NE DERSE O TABİkaydirigubbakcemile5

ayyyyyhhhh benim uykum geldi kızlarrrrrrrrr :))))

SORMA O TATLI UYKULARI.. AZCIK DAHA BÜYÜSÜN KIZIN BAK NASIL KAFANI KALDIRAMICAN kafamçokkarıştı

çokmu zorlanıyosun artıııık eyvahedigeldismile ben daha şimdiden uyuyamıyorum doğru düzgün. çok finaaa yaaaaa yatma pozisyonunu bulabilsem hemen uyucam ama işte uyuyamıyom akannehir

selamm kızlarr ayy bende bebekte yok ama kafamı kaldıramıommm .(((((((( çok ukum varrr masaya patt düşcemm şimcikkk akannehir

kıslar ben adet oluyorum demiştim ya birascık kahverengi lekelenme haricinde gelen giden bişi yok ne oluyo bana anlamıyorum

selammm kızlar yaaa burnuma ne koksa canım istiyor daha çok erken değilmi yaa kızımda canım hiç bir şey çekmiyordu

çokmu zorlanıyosun artıııık eyvahedigeldismile ben daha şimdiden uyuyamıyorum doğru düzgün. çok finaaa yaaaaa yatma pozisyonunu bulabilsem hemen uyucam ama işte uyuyamıyom akannehir

UYKUSUZLUKO DÖNEMLERDE BENDEDE OLUYODU
GECENİN Bİ VAKTİ BALKONDA PİNEKLERDİM SANKİ 50SAAT UYUMUŞUM GİBİ:)
GÖZLER FAL TAŞI GİBİ.. AMA ŞİMDİ AZCIK YORULAYIM HEM ACAYİP UYKUM GELİYOR HEM UZANMA İHTİYACI DUYUYORUM. GECELERİ SAĞA SOLA DÖNERKEN ZORLANMAYA BAŞLADIM AĞIR GELİYO VÜCUT. DAHA DOĞRUSU O KOCA GÖBEK :) DÖNERKEN İÇİNDEN BİŞİ SAĞA SOLA KAYIYO GİBİ OLUYO :))))
YATTIĞIN YADA OTURDUĞUN YERDEN KALKARKEN BEL AĞRISI OLUYO..
V.S.V.S kaydirigubbakcemile3

selamm kızlarr ayy bende bebekte yok ama kafamı kaldıramıommm .(((((((( çok ukum varrr masaya patt düşcemm şimcikkk akannehir

YORGUNMUSUN Kİ NEDEN OKADAR UYKUN VAR ADETE NE KADAR VAR

selammm kızlar yaaa burnuma ne koksa canım istiyor daha çok erken değilmi yaa kızımda canım hiç bir şey çekmiyordu

valla canım erken gibimm ama bende hamile oldugumu bilmeden önce hep limon kokuodu burnuma sendede erken başlamışşş demekkiiihihoyyythihoyyyt

merhaba kızlan yeni katıldım aranıza sizlerlerle paylaşmak istediklerim var çünki çok stresliyim ve birilerinden tavsiye yada olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var..
2 yıllık evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz yeni doktora gittik bende bi sorun yokmuş eşimdede siperm testi sonucunda ileri hız yokmuş ama bu engelleyici degil geciktirici bir durummuş.
doktor isterseniz ilaçla tedavi yaparız isterseniz aşılama yaparız dedi biz ilk aşamada ilaçla tedaviden yana olduk.
kleman folbiol aspirin norprolac başalngıç paketi bu ilaçları başta verdi sonra bunları kulandıktan sonra 4 gün sonra tekrar muaneye gittim estraderm tts bi bant verdi kasıklara yapışıyo rahim kalınlaşması için klemanı kesti zaten bitmişti diger ilaçlara devam dedi birde norprolac kın 75 mik.grabını verdi bundan sonra 3 günsonra ilişkiye girin ve ertesi günüğ gelin dedi gittik yumurtanız oluşmuş istedigimiz boyutta dedi ve çatlama ignesini verdi veprogestan ilacını verdi çatlama inesini yaptırdım 36 saat içinde ilişkiye girdik falan tedavimin erken sonuçlandıgını artık gitmeme gerek olmadıgını ilaçlarına devam et 15 gün içinde belli olur gebe kalmanız dedi ama bi tuhafım duygularım olsun fiziksel olarak ilaçlardan sanırım bakalım inşallah sonuç iyi olur sizinde yorumlarınızı bekliyorum böyle tedavi olup hamile kalanınız varmı acaba

30 eylülde oldum canım benn 30 ekimde falan olucammm.

bilmiyorum canım yerleşme ortasıonda olmasmı

CANIMM YOK YERLEŞME ADET ZAMANINDA OLUR ÖNCESİ YADA SONRASI
DÖLLENMEYE BAĞLI ASLINA BAKARSAN... OLABİLİRDE YANİ
EĞER ADET OLMASSAN 2 GÜNE FALAN TEST YAP DERİM
HADİ HAYIRLISIopuyorumnanaktan

YOK YOK TAM ZAMANI CANIM.. TADINI ÇIKAR ÇÜNKÜ 7.HAFTA GİBİ BULANTILAR BAŞLIYO kafamçokkarıştı

canım böle bi tedaviyle duymadım ama şu çatlama ignesi ve klomen mi ne onları kullananlarda 2,3 hatta 4 bile oluştugunu duydum bu forumda hatta topikten bi arkadaş 3 hamile çatlama ignesiylee

bilmiyorum canım yerleşme ortasıonda olmasmı

Canım en fazla 7 gün en az 3 gün varken gelir yerleşme kanaması

sabah sormustum kaç gunun var diye ama görmedın sanırırm bilmiyorumkismile

DAHA DA ÇOK VARMIŞ
OZAMAN YORGUNLUKTANDIR BİDE HAVALARDA DEİŞTİ YA

ablammm zatenn bebişş olmaz bu ayyy.benimki sırf miskinliktenn adetim bittikten sona bi kerecik ekşın yaptıkk.artık ta bebiş istemiomm eşim istemiomuş aslında ve yeni söledi yanii o yüsden bende vazgeçtim şincilikkk hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…