hey maşallahhhhhsenin bebiş genç irisi olcak herhal maşallah maşallah erken gelişiyo demekki benimde bi hafta önden gidiyo gelişimi iyi çok şükür. 20 ekimde kontrolüm var çok heyecanlıyım ve çok merak ediyorum onu nasıl oldu acaba delikafadulden yok kız iki olmamıştır daha ben abarttım onu sırnaşık şey
bende hamile olmak istiyorummmmm(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
idil ben göremıyorum
gördüm idil sımdı çok güzeller güle güle gıysın mınık kızın
Canım kızkardeşimle aynı hamilesiniz o gecen gun gitmiştide doktora 1,5 kilo mu dedi
1,300 mü dedi hatrılamıyorum ama 2 kg ye yakın oluyo 29-30 haftada
zaten asıl 26-27. haftadan sonra kilo almaya başlıyoalr
idil canım bebişinin kılosu gayet ıyı bence 1 kılo küsür olmustur son aylarda çok hızlı alıyorlar suanda daha az
zaten ayşecim o kadar bebeği istemeyen adam tutturdu 7 aylıkken doğurabiliyomuşsun sezeryanla alsınlar çıksın artık yaa gelsin eve ev şenlensin diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bişeyde diyemiyorum sen neler yaptın zamanında diye ama görsen hergün dahada ilgili bebişiyle maşallah
ablacım koçişim geldi onunla ilgileniyordum..
BAŞLADIM BAŞLADIMM..GEÇEN HAFTA PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLADIMM..İYİYM CANIMM..SIRADAN İŞTE..İŞ EV... boshayallersmile
EVET CANIM..OLACAK ALLAHIN İZNİYLEE..İNANIYORUMM... yerimseniben
kızlarrrr baharıma aldığım şeyleri gördünüz müüüüü albümümdeeeee bakın bi zahmettttt :)
daha çokkk şey var da bir kaçını ekledimmm
gel canım bırlıkte yıyelım
bende hamile olmak istiyorummmmm(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
idil canım bebişinin kılosu gayet ıyı bence 1 kılo küsür olmustur son aylarda çok hızlı alıyorlar suanda daha az
zaten ayşecim o kadar bebeği istemeyen adam tutturdu 7 aylıkken doğurabiliyomuşsun sezeryanla alsınlar çıksın artık yaa gelsin eve ev şenlensin diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bişeyde diyemiyorum sen neler yaptın zamanında diye ama görsen hergün dahada ilgili bebişiyle maşallah
benim de pazartesi kontrolüm var ben de çok heyecanlıyım aynen senin gibi :)
senin oğluşun da iyi gelişiyo maşallah önden gidiyo bizimkilerrrrr
:) nasıl gidiyo hamileliği kız kardeşininn
benim belim çok ağrıyo yine bugünnn geceee hiç kıpırdamadan uyudum :çok üzgünüm:
canım dün akşam görüştükk şeyim çok acıyo çok acıyo diyip duruyo :)
morarmış gibi abla çok fena dıyodu bende bebe yağıyla masaj yap
gevsesın cok ayakta durma baskı yapıyo açılıyo ondan dedim
evet bel ve sırt agrısı onda da var bayadır...çok da şikayetciydi hatta geceleri
sğarıdan uyyamıyomusta facede sabah kadar okey dönüyomuş kaydirigubbakcemile3
napiim dedi bende ya bacagını kocişinin üstüne at dedim
yada göbegının altına yastık bacak arasına yastık al hemen uyursun dedim
bacagını kocişiin üstüne atıyomuş böle daha iyi dedi :)
bel ağrısı ve şeyindeki ağrıdan baska şikayeti yok canım onun sempatiksalakcinni
hee dün ıkıncı teteanozu vurunmaya gitmişte dmeişler çarpıntın var diye kardesımde troid varya
ilacın dozu yukske gelıosa çarpıntı yapar demsı doktoru dahılıyeye git baska ılac
yazsınalr yendıen baksınlar demiş oraya gidicekti
GEÇEN HAFTA 30.HAFTA DOLDUĞUNDA 1,800 GR DI KIZIM AMA 31+5ÇIKIYODU ULT.DA BU İYİ BİŞİMİ ANORMAL Mİ ANLAYAMADIM ZEHSEL SEN BİLİRSİN NASIL SENCE:1closedeyes:
ayyy demekki normalmiş bu şey ve bel ağrısı ama ayşem bacak arasına yastık koyuyorum ama geçmiyoo yaaa napıcamı şaşırdımmm
aynen kardeşinin dediği gibi benimki de morarmış sanki :kedi:
selam söyleee kardeşine kendine ve bebişe iyi baksınnn
NE KADAR YASAK VERDİ DR.UN KAÇ AY YANİ. 3AY OLMASI LAZIM
tabii canım normal tabii ki :)
yani ağrıycak sızlıycak olcak o kadar belinin ağırlık noktası değişti vücut yükü nereye yüklese
bilemiyo hep bele yüklenıncede bu sefer sırt agrısı ister istemez oluyo tabii
orasıda ağrıyo eh yavas yavas açılmaya başlıyo yol :) az kaldı şurda ne kaldıkı doğuma :)
alyekumselam canım sende kendıne bebeişe iyi bak :)
nihayet gelebildim..idil arkadaşlık teklif ettim kabul et canım..bakım bebişinin cicilerine..
ayyyyyhhhh benim uykum geldi kızlarrrrrrrrr :))))
uyu uyu canım bebikin uyutunu annesini..
resimlerine baktım inş. sağlıklı sıhatli bebişine giydirsin giysilerini cok şirinler..
göbükünde kocaman ama haa.....
canım sağolasın...bu arada sen öpücüklerini 3 tane yaramaza sakla inan ki seni paylaşamayacaklartinker canım
bende minik kuşunun , bal dudişlerinden öpmek istiyorummm :)
b virüsü falan yoktur bende,gerçek bak :)) her gördüğümde yiyesim geliyo kuzumu..
maşşallah ona.yavrum benim :asigim:
GÖRÜŞÜRÜZ KAKAŞ OĞLANIN ANNESİ naniknanik kaydirigubbakcemile5
a.s a.s
hehehehe enişte ne yaptın sen yaaaaaa
canım sana arkadaşlık teklifi yolladım albümümü o yüzden göremiyormuşsun :)
maşallah maşallah canım :)
babalarda ayrı bi heyecan oluyo bizimkisi de durup durup aşkım anne oluyosun diyodu her gün
gına gelmiti artık tamam bılıyorum sende baba oluyosun dıyorum eveet eveet diyodu
sonra duruyodu duruyodu karnıma bakıyodu prensesmi var burda yaa
Allah Allah anne oluyosun ya aşkımm yaa diyodu ehehe deli kocişim benim :))))
iyi geceler kızlar mirmirmirmir
çok teşekkür ederim beğendiğin için inşallah aminnnn hatçem
göbüküm de evet farkındayım çok büyük ve yamuk yumukkkk :)))):CüvCüv:
sonra tekrar gelirimmmmm kızlar öpyüroum sizi
selaaaaaaam ben geldim............
bende cıkıyorum kızlarr..biraz uzanıcam..sonrada yemek için hazırlanıcam..öpüyorum hepinizi...
hepinize iyi hafta sonları....
bende çıktım kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?